• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.01.2010., Nr. 4 https://www.vestnesis.lv/ta/id/203398

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

08.01.2010., Nr. 4

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Ieva Tolmane, pers. kods. 0605XX-XXXXX, brīdina EDMUNDU KRASŅIKOVU, dzim.1978.gada 15.janvārī. Jūs saskaņā ar 2004.gada 23.novembrī noslēgto dzīvojamās telpas īres līgumu nr.8/2004/b īrējāt dzīvojamo telpu Rīgā, Kazarmu ielā 2 - 3a. Dzīvojamo telpu atstājāt, nenomaksājot maksājumus par dzīvojamās telpas izmantošanu un radījāt izīrētājam zaudējumus, kas saistīti ar dzīvojamās telpas atbrīvošanu no jūsu personīgajām mantām, kosmētiskā remonta veikšanu un norēķināšanos par saņemtajiem pakalpojumiem. Parāda summa, kopā ar līgumsodu un likumīgajiem procentiem ir LVL 4396,41. Ja minētais parāds netiks samaksāts 10 dienu laikā no brīdinājuma publicēšanas, tiesā tiks iesniegta prasība par parāda un zaudējumu piedziņu, piedzenot arī tiesas izdevumus.



Baiba Makkare brīdina OSKARU BERGMANI, dzim. 1983.gada 23.jūnijā, dzīv. Lielajā prospektā 70-10, Ventspilī. Ja desmit dienu laikā no šī brīdinājuma publicēšanas netiks izpildīta 2009.gada 13.novembrī izrakstītajā vienkāršajā vekselī uzņemtā saistība samaksāt Baibai Makkarei Ls 4400, tiesā tiks sniegta prasība par saistības bezstrīdus piespiedu izpildīšanu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!