• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrijas 1997. gada 13. janvāra rīkojums Nr. 3 "Par grozījumiem ar Ekonomikas ministrijas 1996. gada 30. oktobra rīkojumu Nr.162 apstiprinātajā Instrukcijā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.1997., Nr. 61/62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/203319

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labklājības ministrijas rīkojums Nr.76

Par farmaceitiskās darbības licenču veidlapu formām

Vēl šajā numurā

28.02.1997., Nr. 61/62

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ekonomikas ministrija

Veids: rīkojums

Numurs: 3

Pieņemts: 13.01.1997.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrija rīkojums Nr.3

 Rīgā 1997.gada 13.janvārī

Par grozījumiem ar Ekonomikas ministrijas 1996. gada 30. oktobra rīkojumu Nr.162 apstiprinātajā Instrukcijā

Pamatojoties uz Latvijas Republikas Ministru kabineta 1995.gada 18.jūlija noteikumiem nr.220 "Noteikumi par kompensācijas sertifikātu, kuri piešķirti par bijušo zemes īpašumu lauku apvidos, dzēšanas kārtību, kompensācijas izmaksas termiņiem un apmēriem" (ar 1996.g. 2.aprīļa grozījumiem):

1. Apstiprināt sekojošus grozījumus ar Latvijas Republikas Ekonomikas ministrijas 1996.gada 30.oktobra rīkojumu Nr.162 apstiprinātajā Instrukcijā "Par Latvijas Republikas Ministru kabineta 1995.gada 18.jūlija noteikumu nr.220 "Noteikumi par kompensācijas sertifikātu, kuri piešķirti par bijušo zemes īpašumu lauku apvidos, dzēšanas kārtību, kompensācijas izmaksas termiņiem un apmēriem" (ar 1996.g. 2.aprīļa grozījumiem) izpildes darbu finansēšanas un kompensācijas izmaksu kārtību":

1.1. Papildināt punktu 1.2. ar teikumu:

"Atlikusī kompensācijas daļa netiek izmaksāta, ja kompensācijas saņēmējs Apkalpojošai bankai ir iesniedzis rakstisku atteikumu dzēst atlikušo īpašuma kompensācijas sertifikātu skaitu un saņemt par tiem naudu."

1.2. Izteikt punktu 4.4.6. jaunā redakcijā:

"4.4.6. pārskatu par izmaksātajām summām sastādīšana. Pārskats par iepriekšējo mēnesi iesniedzams Norēķinu centram ik mēnesi līdz 15. datumam. Pārskatu veidlapas paraugs pievienots 3. pielikumā (norēķinu punkta pārskats) un 4. pielikumā (bankas kopsavilkuma pārskats). Pārskatu dokumentiem pievienojams magnētiskais vai optiski-magnētiskais nesējs, kurā ierakstīta dokumentos ietvertā informācija (ar PSINC saskaņotā formātā). Ja dokumenta ietvertā informācija neatbilst elektroniskā formā iesniegtai informācijai, tad pārskats netiek pieņemts. Pārskatos ietverama arī informācija par personām, par kurām lēmumi par sertifikātu piešķiršanu nav saņemti Apkalpojošā bankā, un personām, kuras bankā ir iesniegušas 1.2. punktā minēto atteikumu. Ja viena un tā pati persona kompensācijas izmaksu sarakstā ir iekļauta vairākas reizes, tad ziņas par šo personu pārskatā jāsniedz atbilstoši katram ierakstam sarakstā."

1.3. Izteikt punktu 6.1. sekojošā redakcijā:

"Ekonomikas ministrija pārskaita LHZB kontā sākotnējiem izdevumiem un pagastu, pilsētu pašvaldību darba samaksai paredzēto summu. Šos līdzekļus Norēķinu centrs sadala izpildinstitūcijām atbilstīgi Ekonomikas ministrijas apstiprinātajai tāmei un rīkojumiem."

1.4. Izteikt punktu 6.3. sekojošā redakcijā:

"Apkalpojošās bankas par sertifikātu dzēšanu ietur darba apmaksas tarifam atbilstošo summu."

1.5. Izteikt punktu 6.4. sekojošā redakcijā:

"Norēķinu centrs, vadoties no personu skaita, kurām izmaksājama kompensācija, un saskaņā ar darba samaksas tarifu no LHZB pārskaitītajiem līdzekļiem ietur attiecīgo daļu savu tekošo izdevumu segšanai un pārskaita Informācijas centram tam pienākošos summu."

1.6. Apstiprināt Instrukcijas 1.pielikuma jauno redakciju.

1.7. Apstiprināt Instrukcijas 3.pielikuma jauno redakciju.

1.8. Apstiprināt Instrukcijas 4.pielikuma jauno redakciju. 

Ekonomikas ministrs G.Krasts

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!