• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Satiksmes ministrija: Par Krievijas lēmumu daļēji atvieglot auto kontroli pierobežā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.2009., Nr. 202 https://www.vestnesis.lv/ta/id/202593

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lai Ziemassvētkos iemirdzas spoža ticības un cerības zvaigzne tam, ko visvairāk vēlamies, bet Jaunais gads lai atnes pacietību un spēku šīs vēlmes piepildīt!

Vēl šajā numurā

23.12.2009., Nr. 202

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Satiksmes ministrija: Par Krievijas lēmumu daļēji atvieglot auto kontroli pierobežā

22.decembrī Krievijas muita publiskojusi informāciju par lēmumu daļēji atvieglot kravas auto kontroli pierobežā.

Krievijas muita apstiprina, ka ir saņemti Latvijas autopārvadātāju asociācijas “Latvijas auto” priekšlikumi kaimiņvalstij radīto zaudējumu atmaksai, līdz ar to, izprotot grūto situāciju, kontrole uz Latvijas un Krievijas robežas tiks daļēji atvieglota. Tomēr Krievijas muita norāda, ka lēmumu par pastiprinātas kontroles atcelšanu pilnībā pieņems, tiklīdz sekos reāla rīcība zaudējumu atmaksāšanā.

23.decembrī Satiksmes ministrijā (SM) ir sasaukta darba grupa, lai tālāk risinātu Latvijas un Krievijas aktuālās robežšķērsošanas problēmas, kas saistītas ar Krievijas muitas dienesta pastiprināto mūsu valsts autopārvadātāju kontroli.

Darba grupā piedalīsies pārstāvji no SM, Iekšlietu ministrijas AS “Latvijas autoceļu uzturētājs”, VAS “Latvijas valsts ceļi”, autopārvadātāju asociācijas “Latvijas auto”, Valsts ieņēmumu dienesta un Valsts robežsardzes.

Pagājušā nedēļā Latvijas un Krievijas Starpvaldību komisijas Transporta darba grupā abu valstu delegācijas vienojās par konkrētiem soļiem pastiprinātās kontroles pārtraukšanai uz Krievijas robežas.

Tika nolemts, ka Starptautiskā autopārvadātāju asociācija “Latvijas auto” līdz 21.decembrim sagatavos priekšlikumus Krievijas muitas vadībai, kā segt negodprātīgo mūsu valsts autopārvadātāju radītos zaudējumus kaimiņvalstij, kas pārsniedz apdrošināšanas limitu. Savukārt Krievijas puse apņēmās pēc iespējas īsākā laikā izskatīt Latvijas piedāvājumu.

Satiksmes ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!