• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par "Lattelekom" maksu par nepamatotu kvalitātes pārbaudes pieprasījumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.06.1999., Nr. 210/212 https://www.vestnesis.lv/ta/id/20233

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrijas informācija

Privatizācijas sertifikātu tirgū veikto darījumu apjomi un vidējās cenas īpašuma kompensācijas sertifikātiem

Vēl šajā numurā

29.06.1999., Nr. 210/212

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par "Lattelekom" maksu par nepamatotu kvalitātes pārbaudes pieprasījumu

1999.gada 21.maijā stājās spēkā kārtība, kādā klienti var pieprasīt telekomunikāciju pakalpojumu maksas pārrēķinu vai kompensāciju, ja kvalitāte neatbilst tehniskiem standartim.

Par visiem bojājumiem vai saņemto telekomunikāciju pakalpojumu neapmierinošu kvalitāti klienti ziņo pa bezmaksas tālruni 114, kas darbojas visu diennakti. "Lattelekom" tehniskie dienesti bojājumu novērš trīs darba dienu laikā bez maksas. Ja pēc bojājumu novēršanas klientu neapmierina telekomunikāciju pakalpojumu kvalitāte, lai saņemtu maksas pārrēķinu vai kompensāciju, abonents ir tiesīgs pieprasīt telekomunikāciju pakalpojumu kvalitātes pārbaudi.

Lai segtu kvalitātes pārbaudes izmaksas tajos gadījumos, kad, izdarot mērījumus, ticis konstatēts, ka saņemto pakalpojumu kvalitāte atbilst tehniskajām normām, tika noteikta maksa Ls 9.

Līdz šim kvalitātes pārbaudes pieteikumu bija maz, un uzņēmums "Lattelekom" ir nolēmis atcelt maksu par nepamatotiem kvalitātes pārbaudes pieprasījumiem.

Uzņēmums "Lattelekom" pārvalda situāciju, un gadījumā, ja būs liels skaits nepamatotu pieprasījumu kvalitātes mērījumiem, uzņēmums "Lattelekom" izmantos savas iespējas atbilstoši Latvijas valsts likumdošanai, lai nepamatotie izdevumi kvalitātes mērījumiem neietekmētu tarifu līmeni visiem "Lattelekom" klientiem.

"Lattelekom" Mediju nodaļa

 

 

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!