• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: - par budžeta izdevumu daļas samazināšanu - par piedalīšanos ekonomikas forumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.06.1999., Nr. 210/212 https://www.vestnesis.lv/ta/id/20216

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ministru prezidenta un jaunievēlētās Valsts prezidentes tikšanos

Vēl šajā numurā

29.06.1999., Nr. 210/212

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— par budžeta izdevumu daļas samazināšanu

Ministru prezidents Vilis Krištopans, vēlreiz apliecinot iepriekš sacīto par iespējamo budžeta izdevumu daļas samazināšanu, uzsver, ka šādā situācijā valdības vadītājs ierosinās budžeta samazināšanu attiecināt uz visām institūcijām, kuras tiek finansētas no nodokļu maksātāju līdzekļiem. Izņēmums netiks pieļauts arī attiecībā uz Saeimas deputātu atalgojumu.

Tādēļ V.Krištopans pauž neizpratni par atsevišķu tautas kalpu divkosīgo attieksmi pret budžeta izdevumu samazināšanu, vēl jo vairāk tādēļ, ka tieši Tautas partijas frakcija līdz šim ir visasāk iestājusies par izdevumu samazinājumu.

— par piedalīšanos ekonomikas forumā

Trešdien, 30.jūnijā, Ministru prezidents Vilis Krištopans ar Aiju Krištopanes kundzi dosies uz Zalcburgu, lai piedalītos Viduseiropas un Austrumeiropas ekonomikas forumā.

30.jūnijā — piedalīšanās foruma atklāšanas pusdienās, ko rīko "VA Tech–Konzern" un tikšanās ar koncerna prezidentu Otmāru Pūringeru; tikšanās ar ES lauksaimniecības komisāru Franci Fišleru; tikšanās ar Pasaules ekonomikas foruma žurnāla "Worldlink" direktoru Martinu Bornu un izpilddirektoru Ričardu Ensoru.

1.jūlijā — tikšanās ar Kazahijas prezidentu Nursultanu Nazarbajevu; Ministru prezidents piedalīsies plenārās sesijas darbā "Viduseiropa un Austrumeiropa pēc desmit demokrātijas gadiem un tirgus ekonomika"; V.Krištopans kopā ar Lietuvas un Igaunijas premjerministriem teiks uzrunu pusdienās par godu Baltijas valstīm, pēc tam V.Krištopanam paredzēta tikšanās ar Slovākijas premjerministru Mikulu Dzurindu. Vakarā Ministru prezidents ar kundzi piedalīsies Austrijas prezidenta Tomasa Klestila rīkotajās vakariņās.

2.jūlijā V.Krištopans tiksies ar Austrijas federālo kancleru Viktoru Klimu un Francijas Eiropas lietu ministru Pjēru Moscoviči. Ministru prezidents piedalīsies plenārsēdēs par Eiropas Savienības paplašināšanās perspektīvām, kā arī ārpolitikas un drošības izaicinājumiem Eiropai.

Vizītes gaitā Ministru prezidenta kundze Aija Krištopane kopā ar pārējo forumā pārstāvēto amatpersonu kundzēm piedalīsies foruma plenārās sesijas darbā. 1.jūlijā A.Krištopane apmeklēs Austrijas prezidenta Tomasa Klestila rīkotās vakariņas.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!