• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 3. decembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.12.2009., Nr. 194 https://www.vestnesis.lv/ta/id/201815

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2009. gada 7. decembra sēdi

Vēl šajā numurā

10.12.2009., Nr. 194

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 3. decembra sēdi

1. Pieņēma zināšanai Juridiskās komisijas priekšsēdētājas Vinetas Muižnieces iesniegumu, kurā viņa informē, ka deputāts Imants Valers izstājies no Juridiskās komisijas apakškomisijas darbam ar Tiesu iekārtas likumu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

2. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka deputāts Artis Pabriks izstājies no Sporta apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

3. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa iesniegumu par Azerbaidžānas Nacionālās asamblejas delegācijas vizīti Latvijā.

4. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā “Par rīcības komitejas izveidošanu NATO Parlamentārās asamblejas 2010.gada pavasara sesijas rīkošanai Latvijā”.

5. Prezidijs nolēma atbalstīt Ārlietu ministrijas valsts sekretāra pienākumu izpildītāja Ivara Pundura iesniegumu par iespēju organizēt informatīvu semināru par Lisabonas līguma ieviesto Eiropas pilsoņu iniciatīvu.

6. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Borisam Cilevičam uz Parīzi (Francija) no 2009.gada 8.decembra līdz 10.decembrim;

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklei Ingrīdai Circenei uz Parīzi (Francija) no 2009.gada 9.decembra līdz 12.decembrim;

3) Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Artim Pujātam uz Viļņu (Lietuva) 2009.gada 4.decembrī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!