• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidenta darba vizīti Polijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.2009., Nr. 186 https://www.vestnesis.lv/ta/id/201086

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrs: Par progresīvā automašīnas nodokļa samērīgumu

Vēl šajā numurā

26.11.2009., Nr. 186

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts prezidenta darba vizīti Polijā

26. un 27.novembrī Valsts prezidents Valdis Zatlers atrodas darba vizītē Polijas Republikā, kuras laikā viņš viesosies gan Varšavā, gan Ļubļinā.

Vizītes pirmajā dienā Valsts prezidents Varšavā tiksies ar Polijas prezidentu Lehu Kačiņski. Prezidenti plāno pārrunāt abu valstu divpusējās attiecības un ekonomisko sadarbību, Eiropas Savienības attīstības jautājumus pēc Lisabonas līguma ratificēšanas, NATO Stratēģisko koncepciju, kā arī enerģētikas politiku. Pēc Latvijas un Polijas prezidentu tikšanās ir paredzēta arī kopīga preses konference.

27.novembrī Valsts prezidents tiksies ar Polijas Senāta priekšsēdētāju Bogdanu Boruseviču, lai apspriestu Latvijas un Polijas divpusējās sadarbības aktualitātes. Dienas turpinājumā Valsts prezidents dosies uz Ļubļinu, lai piedalītos Jāņa Pāvila II Ļubļinas Katoļu universitātes rīkotajā svinīgajā ceremonijā, kuras laikā Valsts prezidentam tiks pasniegts universitātes goda doktora tituls. Goda doktora tituls V.Zatleram tiek piešķirts kā atzinības apliecinājums par Latvijas prestiža un autoritātes celšanu Eiropas tautu saimē, īpaši nododoties saskaņas veidošanai vienotas Eiropas un savas tēvzemes sabiedrībā. Viesojoties Ļubļinas Katoļu universitātē, Valsts prezidents noliks ziedus pie Jāņa Pāvila II un kardināla Stefana Višiņska pieminekļa, piedalīsies darba pusdienās ar universitātes vadību un lektoriem, kā arī vēlāk iepazīsies ar Ļubļinas pilsētu.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!