• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 23. novembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.2009., Nr. 186 https://www.vestnesis.lv/ta/id/201054

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2009. gada 19. novembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

26.11.2009., Nr. 186

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 23. novembra sēdi

1. Sēdē izskatīja divus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 26.novembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 23.novembra līdz 29.novembrim.

4. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai izvērtēšanai centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Arņa Cimdara iesniegumu par 10.Saeimas vēlēšanām.

5. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: Jānim Klaužam (Saeimas 3.novembra ārkārtas sēdē); Viktoram Ščerbatiham (Saeimas 19.novembra sēdē); Mihailam Zemļinskim (Saeimas 5.novembra kārtējās Saeimas sēdes turpinājuma sēdē 12.novembrī, Saeimas 12.novembra sēdē).

6. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam Gundaram Daudzem, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam Uģim Bambem un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Raimondam Saulītim uz Viļņu (Lietuva) 2009.gada 26. un 27.novembrī;

2) Saeimas sekretāram, Eiropas lietu komisijas loceklim Dzintaram Rasnačam un Eiropas lietu komisijas konsultantam Ģirtam Ostrovskim uz Briseli (Beļģija) 2009.gada 7. un 8.decembrī;

3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Ērikai Zommerei, delegācijas vadītājas vietniekam Jānim Reiram, delegācijas locekļiem Mārim Ārbergam, Silvai Bendrātei, Uldim Ivaram Gravam, Dzintaram Jaundžeikaram, Ventam Armandam Krauklim, Sarmītei Ķikustei, Ingmāram Līdakam, Ivanam Ribakovam, Baibai Rivžai, delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai, Sabiedrisko attiecību biroja vadītājai Leldei Rāfeldei, Stenogrammu nodaļas vadītājas vietniecei Raimondai Klancbergai, vecākajām tulcēm Sintijai Strikauskai, Astrīdai Lūcei, Saeimas autobāzes automašīnu vadītājiem Modrim Trencim un Jānim Šleiceram uz Viļņu (Lietuva) no 2009.gada 26.novembra līdz 28.novembrim.

7. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Ārlietu komisijas priekšsēdētāja biedra Jāņa Eglīša, komisijas sekretāra Sergeja Mirska, komisijas locekļu Ulda Ivara Gravas, Arta Pabrika, komisijas konsultanta Artūra Jefimova un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja Voldemāra Zvirbuļa komandējumu uz Viļņu (Lietuva) 2009.gada 26. un 27.novembrī.

8. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas priekšsēdētāja Māra Kučinska, komisijas sekretāra Dzintara Zaķa un komisijas locekles Karinas Pētersones komandējumu uz Helsinkiem (Somija) 2009.gada 24. un 25.novembrī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!