• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.11.2009., Nr. 185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200999

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

25.11.2009., Nr. 185

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par nodomu noteikt aizliegumu ģenētiski modificēto kultūraugu audzēšanai

Valkas novada dome 2009.gada 10.novembrī ir saņēmusi 30 novada iedzīvotāju parakstītu vēstuli ar lūgumu novada domei pieņemt lēmumu par brīvas no ģenētiski modificētiem organismiem (ĢMO) teritorijas veidošanu.

Pamatojoties uz Ģenētiski modificēto organismu aprites likuma 22.panta 2.daļu, Valkas novada dome ar saistošajiem noteikumiem var noteikt aizliegumu ģenētiski modificēto kultūraugu audzēšanai Valkas novada teritorijā vai tās daļā. Aizliegumu nosaka uz laiku, kas nav īsāks par pieciem gadiem.

Valkas novada dome plāno noteikt aizliegumu ģenētiski modificēto kultūraugu audzēšanai uz 12 gadiem visā Valkas novada teritorijā.

Aicinām izteikt viedokli, priekšlikumus un iebildumus par aizliegumu ģenētiski modificēto kultūraugu audzēšanai Valkas novada teritorijā, iesniedzot tos personīgi vai nosūtot pa pastu Valkas novada domei, adrese: Semināra ielā 9, Valkā, LV-4701, laikā no 2009.gada 26.novembra līdz 23.decembrim vai elektroniski uz e-pastu novads@valka.lv.


Paziņojums

Dabas aizsardzības pārvalde informē, ka ir saņemti ierosinājumi robežu maiņai dabas liegumiem „Stiklu purvi”, „Lielupes palienes pļavas”, „Cenas tīrelis” un „Viskūžu sala”, kā arī Ziemeļvidzemes biosfēras rezervāta dabas lieguma zonām „Augstroze” un „Ziemeļu purvi”.

Ar ierosinātajām teritoriju robežu maiņām var iepazīties Dabas aizsardzības pārvaldes interneta vietnē www.daba.gov.lv, kā arī Dabas aizsardzības pārvaldē Siguldā, Baznīcas ielā 7, tālr. informācijai 67509768, vai jebkurā Dabas aizsardzības pārvaldes teritoriālajā struktūrvienībā.


Paziņojums

Saskaņā ar 2009.gada 2.septembra lēmumu Francijas apdrošinātāju uzraudzības iestāde (Comité des entreprises d’assurance) apstiprināja to, ka sabiedrība Allianz Global Corporate & Specialty (France), kuras juridiskā adrese ir Tour Opus - 12, 77, Esplanade du Général-de-Gaulle, La Défense 9, 92081 Paris-La Défense Cedex, Francija, nodod daļu no apdrošināšanas līgumu portfeļa ar no tiem izrietošām tiesībām un saistībām sabiedrībai AGF IART (jaunais nosaukums - Allianz IARD), kuras juridiskā adrese ir Paris (2e arrondissement), 87, rue de Richelieu, Francija. Minētais lēmums ir publicēts Francijas Republikas oficiālajā laikrakstā 2009.gada 10.septembrī, un saskaņā ar Francijas likumiem šajā datumā apdrošināšanas līgumu daļas nodošana ir kļuvusi saistoša apdrošinājuma ņēmējiem, apdrošinātājiem, labuma guvējiem un kreditoriem. Daži apdrošinātie riski, kas saskaņā ar apdrošināšanas līgumu portfeļa nodošanas dokumentiem ietilpst „Lielo klientu un īpašo līgumu” grupā, atrodas Latvijas Republikā. Šis paziņojums tiek sniegts saskaņā ar Apdrošināšanas sabiedrību un to uzraudzības likuma 68.panta 1.daļas noteikumiem.


Paziņojums

Iekšlietu ministrijas Nodrošinājuma valsts aģentūra informē par 48.realizācijai nodotajiem administratīvo pārkāpumu lietās izņemtajiem transportlīdzekļiem.

Sīkāka informācija mājaslapā www.nva.iem.gov.lv.

Piedāvājumi sūtāmi līdz 2009. gada 1.decembrim plkst. 9.00. Piedāvājumus sūtīt pa faksu 67829076 vai iesniegt personīgi Nodrošinājuma valsts aģentūras telpās Rīgā, Čiekurkalna 1.līnija 1, k-2, iepriekš sazinoties pa tālr. 67829091.


Paziņojums

Naturalizācijas pārvalde saskaņā ar Valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas likuma 37.pantu pārdod valsts kustamo mantu - transportlīdzekli “Audi 80” (reģ.nr. CR 8331). Tālr. uzziņām 67814214.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!