• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2009. gada 11. novembra lēmums Nr. 1/5 "Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.11.2009., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200799

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.1226

Sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanā radušos zaudējumu un izdevumu kompensēšanas un sabiedriskā transporta pakalpojuma tarifa noteikšanas kārtība

Vēl šajā numurā

20.11.2009., Nr. 183

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija

Veids: lēmums

Numurs: 1/5

Pieņemts: 11.11.2009.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums Nr.1/5

Rīgā 2009.gada 11.novembrī (prot. Nr.43, 11.p.)

Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju

Izdoti saskaņā ar likuma "Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem" 25.panta pirmo daļu,
Elektronisko sakaru likuma 35.panta pirmo daļu un Pasta likuma 12.pantu

I. Vispārīgie jautājumi

1 Šie noteikumi nosaka kārtību, kādā sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs, elektronisko sakaru komersants vai pasta komersants (turpmāk kopā – sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs) iesniedz informāciju Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (turpmāk – Regulators), kā arī iesniedzamās informācijas veidu, apjomu un iesniegšanas termiņus.

2. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs papildus šajos noteikumos noteiktajai informācijai iesniedz Regulatoram informāciju, ko Regulators pieprasījis saskaņā ar normatīvajiem aktiem.

3. Saskaņā ar šiem noteikumiem iesniedzamo informāciju sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs Regulatoram iesniedz rakstveidā dokumenta oriģinālu vai elektroniski, normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā parakstot ar elektronisko parakstu un nosūtot to uz Regulatora e-pasta adresi sprk@sprk.gov.lv.

4. Par šo noteikumu pārkāpšanu sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju sauc pie atbildības normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

II. Vispārīgās informācijas iesniegšana

5. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs reizi gadā līdz 1.februārim iesniedz Regulatoram informāciju par aprēķināto valsts nodevu par sabiedrisko pakalpojumu regulēšanu kārtējā kalendārajā gadā (1.pielikums).

6. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs reizi gadā divu nedēļu laikā pēc Gada pārskatu likumā noteiktā termiņa gada pārskata iesniegšanai Valsts ieņēmumu dienestā iesniedz Regulatoram peļņas vai zaudējumu aprēķina par iepriekšējo kalendāro gadu apliecinātu kopiju un tā atšifrējumu (skaidrojumu).

7. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs, uz kuru neattiecas Gada pārskatu likums, reizi gadā līdz 15.aprīlim iesniedz Regulatoram pārskata par ieņēmumiem no saimnieciskās darbības iepriekšējā kalendārajā gadā apliecinātu kopiju.

8. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs vienlaicīgi ar 6. vai 7.punktā noteikto informāciju iesniedz Regulatoram informāciju par peļņas vai zaudējumu aprēķinā norādīto komersanta sniegto sabiedrisko pakalpojumu neto apgrozījumu (turpmāk – neto apgrozījums) (2.pielikums).

9. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs 5., 6., 7. un 8.punktā noteikto informāciju iesniedz arī gadījumā, ja iepriekšējā kalendārajā gadā neto apgrozījums ir bijis nulle.

10. Ja sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja saskaņā ar 5.punktu iesniegtā informācija un veiktais valsts nodevas maksājums, nesakrīt ar informāciju, kas jāiesniedz saskaņā ar 6. vai 7.punktu, attiecīgais sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs vienlaicīgi ar 6. vai 7.punktā noteikto informāciju iesniedz Regulatoram precizētu informāciju par aprēķināto valsts nodevu par sabiedrisko pakalpojumu regulēšanu kalendārajā gadā (1.pielikums).

11. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs ne vēlāk kā 30 dienu laikā pēc tam, kad Regulators ir izsniedzis licenci vai elektronisko sakaru komersants vai pasta komersants ir nosūtījis reģistrācijas paziņojumu, iesniedz Regulatoram informāciju par aprēķināto valsts nodevu par sabiedrisko pakalpojumu regulēšanu kalendārajā gadā no plānotā neto apgrozījuma (3.pielikums), bet līdz nākamā gada 1.februārim – precizētu informāciju par aprēķināto valsts nodevu par sabiedrisko pakalpojumu regulēšanu (1.pielikums), norādot faktisko neto apgrozījumu un attiecīgi aprēķināto valsts nodevu pirmajā darbības kalendārajā gadā.

12. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs iesniedz Regulatoram informāciju par tā nosaukuma, juridiskās adreses, kā arī citu licencē, elektronisko sakaru komersanta reģistrācijas paziņojumā vai pasta komersanta reģistrācijas paziņojumā ietverto ziņu maiņu 30 dienu laikā no dienas, kad veiktas attiecīgās izmaiņas.

13. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs papildus šajā nodaļā norādītajai vispārīgajai informācijai iesniedz Regulatoram arī šajos noteikumos paredzēto informāciju par savu darbību attiecīgajā regulējamā nozarē.

III. Informācijas par elektronisko sakaru nozari iesniegšana 

14. Elektronisko sakaru komersants, kas sniedz publiskos interneta piekļuves pakalpojumus, divas reizes gadā iesniedz Regulatoram informāciju par nodrošināto platjoslas pieslēgumu skaitu – līdz 15.janvārim par situāciju uz 1.janvāri un līdz 15.jūlijam par situāciju uz 1.jūliju (4.pielikums).

15. Elektronisko sakaru komersants, kas sniedz elektronisko sakaru pakalpojumu galalietotājam un kura ieņēmumi iepriekšējā kalendārajā gadā no šo pakalpojumu sniegšanas ir vismaz 40 000 Ls, reizi gadā līdz 1.augustam iesniedz Regulatoram attiecīgā gada 1.jūlijā spēkā esošos sniegto elektronisko sakaru pakalpojumu tarifus.

16. Ja elektronisko sakaru komersants uzsāk elektronisko sakaru pakalpojumu sniegšanu galalietotājam pēc 1.augusta vai ja veic izmaiņas spēkā esošajos elektronisko sakaru pakalpojumu tarifos vai to piemērošanas kārtībā un faktiskie vai plānotie ieņēmumi ir vismaz 40 000 Ls gadā, elektronisko sakaru komersants iesniedz Regulatoram informāciju par tarifiem vai to izmaiņām ne vēlāk kā viena mēneša laikā no elektronisko sakaru pakalpojuma sniegšanas uzsākšanas vai tarifu izmaiņu veikšanas.

IV. Informācijas par pasta nozari iesniegšana

17. Pasta komersants, kas sniedz universālo pasta pakalpojumu, reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam un 1.novembrim iesniedz Regulatoram informāciju par pasta sūtījumu skaitu (5.pielikums).

18. Pasta komersants, kas sniedz universālo pasta pakalpojumu, reizi kalendārajā gadā līdz 1.februārim iesniedz Regulatoram informāciju par darbinieku skaitu.

19. Pasta komersants, kas sniedz universālo pasta pakalpojumu, reizi kalendārajā gadā līdz 1.februārim iesniedz Regulatoram šādu informāciju par universālā pasta pakalpojuma kvalitātes prasību izpildi un nodrošinājumu attiecībā uz pasta tīkla piekļuves punktu blīvumu un skaitu:

19.1. pasta pakalpojumu sniegšanas vietu izvietojums un skaits;

19.2. pasta pakalpojumu sniegšanas vietu darba laiks;

19.3. vēstuļu kastīšu izvietojums un skaits;

19.4. vēstuļu kastīšu tukšošanas laiks.

20. Pasta komersants, kas sniedz universālo pasta pakalpojumu, informāciju par izmaiņām universālā pasta pakalpojuma kvalitātes prasību izpildē un nodrošinājumā iesniedz Regulatoram ne vēlāk kā viena mēneša laikā no izmaiņu ieviešanas dienas.

21. Pasta komersants, kas sniedz universālo pasta pakalpojumu, reizi kalendārajā gadā līdz 1.februārim iesniedz Regulatoram informāciju par sūdzību par universālo pasta pakalpojumu skaitu un izskatīšanas veidu.

22. Pasta komersants, kas sniedz tradicionālos vai citus pasta pakalpojumus, reizi kalendārajā gadā līdz 1.februārim iesniedz Regulatoram informāciju par pasta sūtījumu skaitu un darbinieku skaitu iepriekšējā kalendārajā gadā (6.pielikums).

V. Informācijas par dzelzceļa transporta nozari iesniegšana

23. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs, kas veic pasažieru pārvadājumus pa dzelzceļu (turpmāk – pasažieru pārvadātājs), reizi mēnesī līdz divdesmit astotajam datumam iesniedz Regulatoram informāciju par dzelzceļa pasažieru pārvadājumiem Latvijas Republikas teritorijā iepriekšējā kalendārajā mēnesī un periodā no kalendārā gada sākuma (7.pielikums).

24. Pasažieru pārvadātājs informāciju par dzelzceļa pasažieru pārvadājumu braukšanas maksu (turpmāk – braukšanas maksa), kā arī informāciju par izmaiņām braukšanas maksā iesniedz Regulatoram ne vēlāk kā 10 dienas pirms braukšanas maksas vai izmaiņu braukšanas maksā spēkā stāšanās.

25. Pasažieru pārvadātājs informāciju par atlaidēm braukšanas maksai iesniedz Regulatoram ne vēlāk kā 10 dienas pirms atlaižu braukšanas maksai spēkā stāšanās.

26. Pasažieru pārvadātājs reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam, 1.novembrim, iesniedz Regulatoram informāciju par vilcienu kustības grafika izpildi salīdzinājumā ar apstiprināto grafiku (8.pielikums).

27. Pasažieru pārvadātājs reizi pusgadā iesniedz Regulatoram apkopojumu par saņemtajām lietotāju sūdzībām (pretenzijām) par sniegtajiem sabiedriskajiem pakalpojumiem, kas atspoguļo sūdzību (pretenziju) skaitu, raksturu un tajās minēto problēmu risinājumu:

27.1. līdz 1.februārim – par periodu no iepriekšējā kalendārā gada 1.jūlija līdz 31.decembrim;

27.2. līdz 1.augustam – par periodu no kalendārā gada 1.janvāra līdz 30.jūnijam. 

VI. Informācijas par enerģētikas nozari iesniegšana

28. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs, kas sniedz sabiedriskos pakalpojumus enerģētikas nozarē (turpmāk – energoapgādes komersants), iesniedz Regulatoram licences nosacījumos paredzēto informāciju licencē noteiktajos termiņos.

29. Energoapgādes komersants reizi gadā divu nedēļu laikā pēc Gada pārskatu likumā noteiktā termiņa gada pārskata iesniegšanai Valsts ieņēmumu dienestā iesniedz Regulatoram peļņas vai zaudējumu aprēķinu, bilanci un naudas plūsmas pārskatu atsevišķi par katru sabiedriskā pakalpojuma veidu saskaņā ar energoapgādes komersanta grāmatvedības uzskaites sistēmu, ievērojot Gada pārskatu likuma prasības un ņemot vērā attiecīgos grāmatvedības standartus.

30. Energoapgādes komersants, kas veic elektroenerģijas pārvadi vai sadali, iesniedz Regulatoram šādu informāciju:

30.1. reizi gadā līdz 31.martam investīciju plānu un atskaiti par investīciju plāna izpildi pārskata gadā (9., 10.pielikums);

30.2. reizi gadā līdz 31.martam atskaiti par pārskata gada un gada pirms pārskata gada (turpmāk šajā nodaļā – iepriekšējā gada) tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem un pārvadītiem elektroenerģijas apjomiem (11., 12.pielikums);

30.3. reizi gadā līdz 31.martam elektroenerģijas pārvades vai sadales pakalpojuma kvalitātes nodrošināšanas plānu un atskaiti par elektroenerģijas pārvades vai sadales pakalpojuma kvalitātes nodrošināšanas plāna izpildi pārskata gadā.

31. Energoapgādes komersants, kas veic elektroenerģijas tirdzniecību, iesniedz Regulatoram šādu informāciju:

31.1. reizi gadā līdz 31.martam atskaiti par pārskata gada un iepriekšējā gada tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem un pārdotās elektroenerģijas apjomiem (13.pielikums);

31.2. līdz 31.janvārim par periodu no 1.jūlija līdz 31.decembrim un līdz 31.jūlijam par periodu no 1.janvāra līdz 30.jūnijam elektroenerģijas tirgotāji, kuri pārdod elektroenerģiju lietotājiem, kuri nav saistītie lietotāji, atskaiti par ieņēmumiem no elektroenerģijas tirdzniecības pa sprieguma pakāpēm un attiecīgā perioda pārdotās elektroenerģijas apjomu;

31.3. līdz 31.janvārim par periodu no 1.jūlija līdz 31.decembrim un līdz 31.jūlijam par periodu no 1.janvāra līdz 30.jūnijam elektroenerģijas tirgotāji, kuri pārdod elektroenerģiju saistītajiem lietotājiem, atskaiti par ieņēmumiem no elektroenerģijas tirdzniecības par diferencētajiem tarifiem saistītajiem lietotājiem un attiecīgā perioda pārdotās elektroenerģijas apjomu.

32. Papildus 31.punktā noteiktajam publiskais tirgotājs iesniedz Regulatoram šādu informāciju:

32.1. līdz katra mēneša 20.datumam atskaiti par iepriekšējā kalendārā mēneša vairumtirdzniecībā iepirktās un pārdotās elektroenerģijas apjomu, jaudas rezervēm, vidējām cenām par katru elektroenerģijas piegādes veidu un piegādātāju, importētāju un eksportētāju atsevišķi. Pie elektroenerģijas apjoma atsevišķi jānorāda elektroenerģijas daudzums balansēšanai, bāzes piegādēm, papildu piegādēm un to vidējās cenas;

32.2. līdz 20.janvārim par periodu no 1.jūlija līdz 31.decembrim un līdz 20.jūlijam par periodu no 1.janvāra līdz 30.jūnijam datus par kopējo galalietotāju, tai skaitā saistīto lietotāju, elektroenerģijas patēriņu.

33. Energoapgādes komersants, kas veic elektroenerģijas ražošanu hidroelektrostacijā, reizi gadā līdz 31.martam iesniedz Regulatoram šādu informāciju:

33.1. investīciju plānu un atskaiti par investīciju plāna izpildi pārskata gadā (14.pielikums);

33.2. atskaiti par pārskata gada un iepriekšējā gada tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem (15.pielikums).

34. Energoapgādes komersants, kas veic elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu koģenerācijā, reizi kalendārajā gadā līdz 31.martam iesniedz Regulatoram atskaiti par pārskata gada un iepriekšējā gada tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem (16.pielikums).

35. Energoapgādes komersants, kas veic siltumenerģijas ražošanu, pārvadi, sadali un tirdzniecību, ja ražošanas procesā netiek izstrādāta elektroenerģija, reizi kalendārajā gadā līdz 31.martam iesniedz Regulatoram atskaiti par pārskata gada un iepriekšējā gada tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem (17.pielikums).

36. Energoapgādes komersants, kas veic elektroenerģijas ražošanu vēja elektrostacijā, reizi kalendārajā gadā līdz 31.martam iesniedz Regulatoram atskaiti par pārskata gada un iepriekšējā gada tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem (18.pielikums).

37. Energoapgādes komersants, kas veic dabasgāzes pārvadi, uzglabāšanu, sadali vai tirdzniecību, iesniedz Regulatoram šādu informāciju:

37.1. līdz 1.februārim par periodu no 1.jūlija līdz 31.decembrim un līdz 1.augustam par periodu no 1.janvāra līdz 30.jūnijam investīciju plānu un atskaiti par investīciju plāna izpildi pa sabiedrisko pakalpojumu veidiem, kas sniedz patiesu un skaidru priekšstatu par visām būtiskajām investīciju pozīcijām;

37.2. reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam un 1.novembrim:

37.2.1. atskaiti pa kalendārajiem mēnešiem par pārvadītiem dabasgāzes apjomiem (tūkst.m3) kopā, no tiem Latvijai (t.sk. Jantarnij bereg), Lietuvai, Igaunijai un Krievijai;

37.2.2.atskaiti pa kalendārajiem mēnešiem par uzglabātiem dabasgāzes apjomiem (19.pielikums);

37.2.3. atskaiti pa kalendārajiem mēnešiem par dabasgāzes tirdzniecības apjomiem (tūkst.m3) lietotājiem Latvijā, tai skaitā atsevišķi norādot iedzīvotāju patēriņu līdz 0,5 tūkstošiem kubikmetru patēriņa apjomam gadā un no 0,5 līdz 25 tūkstošiem kubikmetru patēriņa apjomam gadā (20.pielikums);

37.2.4. informāciju pa kalendārajiem mēnešiem par komersantiem, kuri dabasgāzi izmanto siltumenerģijas ražošanai un koģenerācijai, un to patērētiem dabasgāzes apjomiem (21.pielikums);

37.2.5. informāciju par dabasgāzes iepirkuma finansēšanas faktiskajām izmaksām;

37.3. reizi mēnesī līdz 10.datumam detalizētu šā kalendārā mēneša dabasgāzes tirdzniecības cenas aprēķinu.

38. Energoapgādes komersants, kas veic sašķidrinātās naftas gāzes sadali no virszemes un pazemes tvertnēm pa cauruļvadiem līdz ievadam daudzdzīvokļu ēkā, reizi ceturksnī, attiecīgi līdz 1.februārim, 1.maijam, 1.augustam un 1.novembrim, iesniedz Regulatoram atskaiti par sadalītajiem sašķidrinātās naftas gāzes apjomiem (22.pielikums).

VII. Informācijas par ūdenssaimniecības un sadzīves atkritumu apsaimniekošanas nozarēm iesniegšana

39. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs, kas sniedz sabiedriskos pakalpojumus ūdenssaimniecības nozarē vai sadzīves atkritumu apsaimniekošanas nozarē (turpmāk – komersants), iesniedz Regulatoram licences nosacījumos  paredzēto informāciju licencē noteiktajos termiņos.

40. Komersants reizi kalendārajā gadā divu nedēļu laikā pēc Gada pārskatu likumā noteiktā termiņa gada pārskata iesniegšanai Valsts ieņēmumu dienestā iesniedz Regulatoram:

40.1. atskaiti par komersanta darbību kopumā, tai skaitā, par faktiski sniegtā sabiedriskā pakalpojuma apjomu, izmaksām un ieņēmumiem pārskata gadā (23.pielikums);

40.2. informāciju par komersanta plānoto darbību kopumā, tai skaitā, par plānoto sabiedriskā pakalpojuma apjomu, izmaksām un ieņēmumiem kalendārajā gadā (24.pielikums).

VIII. Noslēguma jautājumi

41. Atzīt par spēku zaudējušiem ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2008.gada 18.jūnija lēmumu Nr.222 apstiprinātos Noteikumus par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju (Latvijas Vēstnesis, 2008, 99., 199.nr.; 2009, 82.nr.).

42. Šie noteikumi stājas spēkā 2010.gada 1.janvārī.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

1.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja

nosaukums _________________________________________________

vienotais reģistrācijas numurs _________________________________

Informācija par aprēķināto valsts nodevu par sabiedrisko pakalpojumu regulēšanu ___________.gadā

Nr. p/k 

Nozare /Regulējamais
sabiedriskā pakalpojuma veids*
 

Licences vai komersanta reģistrācijas apliecības numurs 

Neto apgrozījums
_______. gadā, LVL
 

Valsts nodevas likme, % 

Aprēķinātā valsts nodeva, LVL 

1

2

3

4

5

6

1.  

Elektroenerģijas apgādē kopā, t.sk.:         

1.1.

elektroenerģijas ražošanā elektrostacijās, kuru uzstādītā elektriskā jauda ir lielāka par vienu megavatu;        

1.2.

elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanā koģenerācijā, kur koģenerācijas iekārtu kopējā uzstādītā elektriskā jauda ir lielāka par vienu megavatu;        

1.3.

elektroenerģijas pārvadē, ja spriegums ir 110 kilovoltu un lielāks;        

1.4.

elektroenerģijas sadalē, ja spriegums ir lielāks par vienu kilovoltu un nepārsniedz 110 kilovoltus;        

1.5.

elektroenerģijas tirdzniecībā jebkuriem enerģijas lietotājiem, ja kopējais tirdzniecības apjoms pārsniedz 4000 megavatstundu gadā.        

2.  

Siltumenerģijas apgādē kopā, t.sk.:         

2.1.

siltumenerģijas ražošanā iekārtās ar kopējo uzstādīto siltuma jaudu, kas lielāka par vienu megavatu;        

2.2.

siltumenerģijas pārvadē pa cauruļvadiem, kuru diametrs ir lielāks par 200 milimetriem;        

2.3.

siltumenerģijas sadalē jebkuriem enerģijas lietotājiem, ja kopējais tirdzniecības apjoms pārsniedz 20 000 megavatstundu gadā;        

2.4.

siltumenerģijas tirdzniecībā jebkuriem enerģijas lietotājiem, ja kopējais tirdzniecības apjoms pārsniedz 20 000 megavatstundu gadā.        

3.  

Dabasgāzes apgādē nepieciešams kopā, t.sk.:         

3.1.

dabasgāzes pārvadē pa cauruļvadiem;        

3.2.

tirdzniecībai paredzētās dabasgāzes uzglabāšanā tvertnēs vai krātuvēs;        

3.3.

dabasgāzes sadalē;        

3.4.

dabasgāzes tirdzniecībā jebkuriem enerģijas lietotājiem, izņemot dabasgāzes tirdzniecību automobiļu gāzes uzpildes kompresoru stacijās.        

4.  

Sašķidrinātās gāzes apgādē - sašķidrinātās naftas gāzes sadalē no virszemes un pazemes tvertnēm pa cauruļvadiem līdz ievadam daudzdzīvokļu ēkā.        

5.  

Elektronisko sakaru nozarē kopā, t.sk.:         

5.1.

balss telefonijas pakalpojumos;        

5.2.

publiskajos taksofonu pakalpojumos;        

5.3.

publiskajos datu un elektronisko ziņojumu pārraides pakalpojumos;        

5.4.

nomāto līniju pakalpojumos;        

5.5.

publiskos interneta piekļuves pakalpojumos;        

5.6.

radio vai televīzijas programmu izplatīšanas pakalpojumos publiskajos elektronisko sakaru tīklos;        

5.7.

piekļuves pakalpojumos;        

5.8.

starpsavienojuma pakalpojumos.        

6. 

Pasta nozarē kopā, t.sk.:         

6.1.

tradicionālajos pasta pakalpojumos;        

6.2.

kurjerpasta pakalpojumos;        

6.3.

eksprespasta pakalpojumos;        

6.4.

abonēto preses izdevumu piegādes pakalpojumos;        

6.5.

naudas pārvedumu un pārskaitījumu pakalpojumos, kurus sniedz, izmantojot pasta tīklu.        

7.  

Dzelzceļa transporta nozarē kopā, t.sk.:         

7.1.

pasažieru pārvadājumos pa dzelzceļu;        

7.2.

publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītāja sniegtajos pakalpojumos pārvadātājiem (sliežu ceļu izmantošana).        

8.  

Ūdenssaimniecības nozarē kopā, t.sk.:         

8.1.

ūdens ieguvē, uzkrāšanā un sagatavošanā lietošanai līdz padevei ūdensvada tīklā;        

8.2.

ūdens piegādē no padeves vietas ūdensvada tīklā līdz pakalpojuma lietotājam;        

8.3.

notekūdeņu savākšanā un novadīšanā līdz notekūdeņu attīrīšanas iekārtām;        

8.4.

notekūdeņu attīrīšanā un novadīšanā virszemes ūdensobjektos.        

9.  

Sadzīves atkritumu apsaimniekošanas nozarē kopā, t.sk.:         

9.1.

sadzīves atkritumu apglabāšanā atkritumu poligonos un izgāztuvēs.        

9.2.

sadzīves atkritumu apsaimniekošanā        

10. 

Kopā (1+2+3+4+5+6+7+8+9)

X

 

X

 

* atbilstoši 2009.gada 27.oktobra Ministru kabineta noteikumiem Nr.1227 "Noteikumi par regulējamiem sabiedrisko pakalpojumu veidiem"

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

__________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

Tālrunis ___________

e-pasts _________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

2.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja

nosaukums _________________________________________________

vienotais reģistrācijas numurs _________________________________

Informācija par peļņas vai zaudējuma aprēķinā norādīto neto apgrozījumu par ______.gadu

N.p.k.

Nozare /Regulējamais sabiedriskā pakalpojuma veids*

Summa, LVL

1. 

Neto apgrozījums (2 + 3 + 4+5+6+7+8+9+10+11)   

2. 

Elektroenerģijas apgādē kopā, t.sk.:   

2.1.

elektroenerģijas ražošanā elektrostacijās, kuru uzstādītā elektriskā jauda ir lielāka par vienu megavatu;  

2.2.

elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanā koģenerācijā, kur koģenerācijas iekārtu kopējā uzstādītā elektriskā jauda ir lielāka par vienu megavatu;  

2.3.

elektroenerģijas pārvadē, ja spriegums ir 110 kilovoltu un lielāks;  

2.4.

elektroenerģijas sadalē, ja spriegums ir lielāks par vienu kilovoltu un nepārsniedz 110 kilovoltus;  

2.5.

elektroenerģijas tirdzniecībā jebkuriem enerģijas lietotājiem, ja kopējais tirdzniecības apjoms pārsniedz 4000 megavatstundu gadā.  

3. 

Siltumenerģijas apgādē kopā, t.sk.:   

3.1.

siltumenerģijas ražošanā iekārtās ar kopējo uzstādīto siltuma jaudu, kas lielāka par vienu megavatu;  

3.2.

siltumenerģijas pārvadē pa cauruļvadiem, kuru diametrs ir lielāks par 200 milimetriem;  

3.3.

siltumenerģijas sadalē jebkuriem enerģijas lietotājiem, ja kopējais tirdzniecības apjoms pārsniedz 20 000 megavatstundu gadā;  

3.4.

siltumenerģijas tirdzniecībā jebkuriem enerģijas lietotājiem, ja kopējais tirdzniecības apjoms pārsniedz 20 000 megavatstundu gadā.  

4. 

Dabasgāzes apgādē nepieciešams kopā, t.sk.:   

4.1.

dabasgāzes pārvadē pa cauruļvadiem;  

4.2.

tirdzniecībai paredzētās dabasgāzes uzglabāšanā tvertnēs vai krātuvēs;  

4.3.

dabasgāzes sadalē;  

4.4.

dabasgāzes tirdzniecībā jebkuriem enerģijas lietotājiem, izņemot dabasgāzes tirdzniecību automobiļu gāzes uzpildes kompresoru stacijās.  

5. 

Sašķidrinātās gāzes apgādē - sašķidrinātās naftas gāzes sadalē no virszemes un pazemes tvertnēm pa cauruļvadiem līdz ievadam daudzdzīvokļu ēkā.  

6. 

Elektronisko sakaru nozarē kopā, t.sk.:   

6.1.

balss telefonijas pakalpojumos;  

6.2.

publiskajos taksofonu pakalpojumos;  

6.3.

publiskajos datu un elektronisko ziņojumu pārraides pakalpojumos;  

6.4.

nomāto līniju pakalpojumos;  

6.5.

publiskos interneta piekļuves pakalpojumos;  

6.6.

radio vai televīzijas programmu izplatīšanas pakalpojumos publiskajos elektronisko sakaru tīklos;  

6.7.

piekļuves pakalpojumos;  

6.8.

starpsavienojuma pakalpojumos.  

7. 

Pasta nozarē kopā, t.sk.:   

7.1.

tradicionālajos pasta pakalpojumos;  

7.2.

kurjerpasta pakalpojumos;  

7.3.

eksprespasta pakalpojumos;  

7.4.

abonēto preses izdevumu piegādes pakalpojumos;  

7.5.

naudas pārvedumu un pārskaitījumu pakalpojumos, kurus sniedz, izmantojot pasta tīklu.  

8. 

Dzelzceļa transporta nozarē kopā, t.sk.:   

8.1.

pasažieru pārvadājumos pa dzelzceļu;  

8.2.

publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītāja sniegtajos pakalpojumos pārvadātājiem (sliežu ceļu izmantošana).  

9. 

Ūdenssaimniecības nozarē kopā, t.sk.:   

9.1.

ūdens ieguvē, uzkrāšanā un sagatavošanā lietošanai līdz padevei ūdensvada tīklā;  

9.2.

ūdens piegādē no padeves vietas ūdensvada tīklā līdz pakalpojuma lietotājam;  

9.3.

notekūdeņu savākšanā un novadīšanā līdz notekūdeņu attīrīšanas iekārtām;  

9.4.

notekūdeņu attīrīšanā un novadīšanā virszemes ūdensobjektos.  

10. 

Sadzīves atkritumu apsaimniekošanas nozarē kopā, t.sk.:   

10.1.

sadzīves atkritumu apglabāšanā atkritumu poligonos un izgāztuvēs.  

10.2.

sadzīves atkritumu apsaimniekošanā  

11. 

Neto apgrozījums ārpus regulējamām sabiedrisko pakalpojumu nozarēm   

* atbilstoši 2009.gada 27.oktobra Ministru kabineta noteikumiem Nr.1227 "Noteikumi par regulējamiem sabiedrisko pakalpojumu veidiem"

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

Tālrunis ___________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

3.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja

nosaukums _________________________________________________

vienotais reģistrācijas numurs _________________________________

Informācija par aprēķināto valsts nodevu par sabiedrisko pakalpojumu regulēšanu ___________.gadā no plānotā neto apgrozījuma

Nr. p/k 

Nozare/ Regulējamais
sabiedriskā pakalpojuma veids*
 

Licences vai komersanta reģistrācijas apliecības numurs 

Plānotais neto apgrozījums
līdz gada beigām, LVL
 

Valsts nodevas likme, % 

Aprēķinātā valsts nodeva, LVL 

1

2

3

4

5

6

1.  

Elektroenerģijas apgādē kopā, t.sk.:         

1.1.

elektroenerģijas ražošanā elektrostacijās, kuru uzstādītā elektriskā jauda ir lielāka par vienu megavatu;        

1.2. .

elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanā koģenerācijā, kur koģenerācijas iekārtu kopējā uzstādītā elektriskā jauda ir lielāka par vienu megavatu;        

1.3.

elektroenerģijas pārvadē, ja spriegums ir 110 kilovoltu un lielāks;        

1.4.

elektroenerģijas sadalē, ja spriegums ir lielāks par vienu kilovoltu un nepārsniedz 110 kilovoltus;        

1.5.

elektroenerģijas tirdzniecībā jebkuriem enerģijas lietotājiem, ja kopējais tirdzniecības apjoms pārsniedz 4000 megavatstundu gadā.        

2.  

Siltumenerģijas apgādē kopā, t.sk.:         

2.1.

siltumenerģijas ražošanā iekārtās ar kopējo uzstādīto siltuma jaudu, kas lielāka par vienu megavatu;        

2.2.

siltumenerģijas pārvadē pa cauruļvadiem, kuru diametrs ir lielāks par 200 milimetriem;        

2.3.

siltumenerģijas sadalē jebkuriem enerģijas lietotājiem, ja kopējais tirdzniecības apjoms pārsniedz 20 000 megavatstundu gadā;        

2.4.

siltumenerģijas tirdzniecībā jebkuriem enerģijas lietotājiem, ja kopējais tirdzniecības apjoms pārsniedz 20 000 megavatstundu gadā.        

3.  

Dabasgāzes apgādē nepieciešams kopā, t.sk.:         

3.1.

dabasgāzes pārvadē pa cauruļvadiem;        

3.2.

tirdzniecībai paredzētās dabasgāzes uzglabāšanā tvertnēs vai krātuvēs;        

3.3.

dabasgāzes sadalē;        

3.4.

dabasgāzes tirdzniecībā jebkuriem enerģijas lietotājiem, izņemot dabasgāzes tirdzniecību automobiļu gāzes uzpildes kompresoru stacijās.        

4.  

Sašķidrinātās gāzes apgādē - sašķidrinātās naftas gāzes sadalē no virszemes un pazemes tvertnēm pa cauruļvadiem līdz ievadam daudzdzīvokļu ēkā.        

5.  

Elektronisko sakaru nozarē kopā, t.sk.:         

5.1.

balss telefonijas pakalpojumos;        

5.2.

publiskajos taksofonu pakalpojumos;        

5.3.

publiskajos datu un elektronisko ziņojumu pārraides pakalpojumos;        

5.4.

nomāto līniju pakalpojumos;        

5.5.

publiskos interneta piekļuves pakalpojumos;        

5.6.

radio vai televīzijas programmu izplatīšanas pakalpojumos publiskajos elektronisko sakaru tīklos;        

5.7.

piekļuves pakalpojumos;        

5.8.

starpsavienojuma pakalpojumos.        

6. 

Pasta nozarē kopā, t.sk.:         

6.1.

tradicionālajos pasta pakalpojumos;        

6.2.

kurjerpasta pakalpojumos;        

6.3.

eksprespasta pakalpojumos;        

6.4.

abonēto preses izdevumu piegādes pakalpojumos;        

6.5.

naudas pārvedumu un pārskaitījumu pakalpojumos, kurus sniedz, izmantojot pasta tīklu.        

7.  

Dzelzceļa transporta nozarē kopā, t.sk.:         

7.1.

pasažieru pārvadājumos pa dzelzceļu;        

7.2.

publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītāja sniegtajos pakalpojumos pārvadātājiem (sliežu ceļu izmantošana).        

8.  

Ūdenssaimniecības nozarē kopā, t.sk.:         

8.1.

ūdens ieguvē, uzkrāšanā un sagatavošanā lietošanai līdz padevei ūdensvada tīklā;        

8.2.

ūdens piegādē no padeves vietas ūdensvada tīklā līdz pakalpojuma lietotājam;        

8.3.

notekūdeņu savākšanā un novadīšanā līdz notekūdeņu attīrīšanas iekārtām;        

8.4.

notekūdeņu attīrīšanā un novadīšanā virszemes ūdensobjektos.        

9.  

Sadzīves atkritumu apsaimniekošanas nozarē kopā, t.sk.:         

9.1.

sadzīves atkritumu apglabāšanā atkritumu poligonos un izgāztuvēs.        

9.2.

sadzīves atkritumu apsaimniekošanā        

10. 

Kopā (1+2+3+4+5+6+7+8+9)

X

 

X

 

* atbilstoši 2009.gada 27.oktobra Ministru kabineta noteikumiem Nr.1227 "Noteikumi par regulējamiem sabiedrisko pakalpojumu veidiem"

Datums ____.____._______.

 Persona, kas tiesīga pārstāvēt sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

Tālrunis ___________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

4.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Elektronisko sakaru komersanta

nosaukums _________________________________________________

vienotais reģistrācijas numurs _________________________________

 Informācija par situāciju uz _____ gada 1. janvāri/ 1.jūliju (vajadzīgo pasvītrot)

Informācija par publiskiem interneta piekļuves pakalpojumiem, izmantojot platjoslas sistēmas

Lūdzam norādīt līniju skaitu!

Lietotāji/pieslēguma datu pārraides ātrums 

DSL līniju skaits1, kas tiek nodrošinātas izmantojot:

Piekļuves līniju[1] skaits, kas tiek nodrošinātas izmantojot:

 

Pilnīgu piekļuvi abonentlīnijai

Kopēju piekļuvi abonentlīnijai

Piekļuvi datu plūsmai

Tālāk pārdošanu (pārpārdošana)

Fiksēto bezvadu piekļuvi[2] 

Kabeļa modemu

Nomātās līnijas

Optiku

Satelītu

Elektriskās līnijas

Ethernet  protokolu[3] 

Citus (norādīt)[4] 

Fiziskas personas

≥144 Kbit/s līdz < 2 Mbit/s

                       

Juridiskas personas[5]

≥144 Kbit/s līdz < 2 Mbit/s

                       

Fiziskas personas

≥2 Mbit/s līdz < 10 Mbit/s

                       

Juridiskas personas5

≥2 Mbit/s līdz < 10 Mbit/s

                       

Fiziskas personas

≥ 10 Mbit/s

                       

Juridiskas personas5

≥ 10 Mbit/s

                       

[1]   Iespēja nodrošināt datu pārraides ātrumu vienādu vai lielāku par 144 Kbit/s (platjoslas ātrumu).

[2]   Interneta platjoslas savienojumi, izmantojot fiksēto bezvadu piekļuvi. Fiksēto bezvadu piekļuvju skaita aprēķināšanai katru piekļuves punktu skaita kā vienu piekļuvi, neatkarīgi no galalietotāju skaita, kuri izmanto katru konkrēto piekļuves punktu. Publiski pieejamie WiFi piekļuves punkti netiek skaitīti.

[3]   Interneta piekļuve izmantojot Ethernet protokolu vītajā pārī.

[4]   Piekļuvju skaita aprēķināšanai katru piekļuves punktu skaitīt tikai kā vienu piekļuvi, neatkarīgi no galalietotāju skaita, kuri izmanto katru konkrēto piekļuves punktu. Publiski pieejamie WIFI piekļuves punkti netiek skaitīti

[5]   Pašnodarbinātas personas norādāmas pie juridiskām personām. Lūdzu norādiet, ja uzskaitāt citādi.

Datums (ddmmgg) ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

Tālrunis ___________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

5.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Pasta komersanta nosaukums __________________________________

vienotais reģistrācijas numurs _________________________________

Informācija par pasta sūtījumu skaitu (tūkstošos) _____ .gada ___ ceturksnī

Pastkartes Iekšzemes vienkāršās „A” klase „B” klase
ierakstītās    
Pārrobežu ienākošās vienkāršās    
ierakstītās    
Pārrobežu izejošās vienkāršās    
ierakstītās    
Vēstules Iekšzemes līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
Pārrobežu ienākošās līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
Pārrobežu izejošās līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
Tiešā pasta sūtījumi Iekšzemes līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
Pārrobežu ienākošās līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
Pārrobežu izejošās līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
Bandroles Iekšzemes līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
Pārrobežu ienākošās līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
Pārrobežu izejošās līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
Sīkpakas Iekšzemes līdz 50 gr vienkāršās    
apdrošinātās    
virs 50 gr vienkāršās    
apdrošinātās    
Pārrobežu ienākošās līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
Pārrobežu

izejošās

līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
Pasta pakas

līdz 20 kg

Iekšzemes vienkāršās    
apdrošinātās    
Pārrobežu ienākošās vienkāršās    
apdrošinātās    
Pārrobežu izejošās vienkāršās    
apdrošinātās    
Abonētās preses izdevumi  

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

Tālrunis ___________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

6.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Pasta komersanta nosaukums _______________________________________

vienotais reģistrācijas numurs _______________________________________

pasta komersanta reģistrācijas apliecības numurs_______________________

Informācija par pasta sūtījumu skaitu un darbinieku skaitu ___________gadā

1. Tradicionālie pasta pakalpojumi (pasta sūtījumu skaits tūkstošos)

Pastkartes Iekšzemes vienkāršās „A” klase „B” klase
ierakstītās    
Pārrobežu ienākošās vienkāršās    
ierakstītās    
Pārrobežu izejošās vienkāršās    
ierakstītās    
Vēstules Iekšzemes līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
Pārrobežu ienākošās līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
Pārrobežu izejošās līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
apdrošinātās    
Tiešā pasta sūtījumi Iekšzemes līdz 50 gr vienkāršie    
ierakstītie    
apdrošinātie    
virs 50 gr vienkāršie    
ierakstītie    
apdrošinātie    
Pārrobežu ienākošie līdz 50 gr vienkāršie    
ierakstītie    
apdrošinātie    
virs 50 gr vienkāršie    
ierakstītie    
apdrošinātie    
Pārrobežu izejošie līdz 50 gr vienkāršie    
ierakstītie    
apdrošinātie    
virs 50 gr vienkāršie    
ierakstītie    
apdrošinātie    
Bandroles Iekšzemes līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
Pārrobežu ienākošās līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
Pārrobežu izejošās līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
Sīkpakas Iekšzemes līdz 50 gr vienkāršās    
apdrošinātās    
virs 50 gr vienkāršās    
apdrošinātās    
Pārrobežu ienākošās līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
Pārrobežu izejošās līdz 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
virs 50 gr vienkāršās    
ierakstītās    
Pasta pakas Iekšzemes vienkāršās    
apdrošinātās    
Pārrobežu ienākošās vienkāršās    
apdrošinātās    
Pārrobežu izejošās vienkāršās    
apdrošinātās    

2. Abonēto preses izdevumu piegādes pakalpojumi (pasta sūtījumu skaits)

Abonētās preses izdevumi  

3. Eksprespasta pakalpojumi (pasta sūtījumu skaits)

Vēstules Iekšzemes  
Pārrobežu ienākošās  
Pārrobežu izejošās  
Pasta pakas Iekšzemes  
Pārrobežu ienākošās  
Pārrobežu izejošās  

4. Kurjerpasta pakalpojumi (pasta sūtījumu skaits)

Vēstules  
Pasta pakas  

5. Maksājumu pakalpojumi, kurus sniedz, izmantojot pasta tīklu

Skaidras naudas izmaksu skaits  

6. Pasta naudas pārvedumu pakalpojumi, kurus sniedz, izmantojot pasta tīklu

Skaidras naudas piegādes pārvedumu skaits  

7. Darbinieku skaits

Darbinieku skaits  

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

Tālrunis ___________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

7.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Pasažieru pārvadātāja nosaukums ______________________________________

vienotais reģistrācijas numurs __________________________________________

izsniegtās licences numurs______________________________________________

Informācija par dzelzceļa pasažieru pārvadājumiem Latvijas Republikas teritorijā __________. gada _________un periodā no gada sākuma

Rādītāji 

_______ mēnesī 

No gada sākuma 

1.Pārvadāto pasažieru skaits, (tūkst.):

1.1. ar iekšzemes pasažieru vilcieniem:

1.1.1. ar elektrovilcieniem;

1.1.2. ar dīzeļvilcieniem;

1.2. ar starptautiskajiem pasažieru vilcieniem.

   
2.Pasažieru apgrozība, (milj. pasažieru kilometru):

2.1. iekšzemes pasažieru vilcienos:

2.1.1. elektrovilcienos;

2.1.2. dīzeļvilcienos;

2.2. starptautiskajos pasažieru vilcienos.

   
3. Viena pasažiera vidējais pārvadājumu attālums (kilometros)

3.1. ar iekšzemes pasažieru vilcieniem:

3.1.1. ar elektrovilcieniem;

3.1.2. ar dīzeļvilcieniem;

3.2. ar starptautiskajiem pasažieru vilcieniem.

   
4.Vidējais vilcienu reisu skaits diennaktī

4.1. iekšzemes pasažieru vilcienu:

4.1.1. elektrovilcienu;

4.1.2. dīzeļvilcienu;

4.2. starptautisko pasažieru vilcienu.

   
5.Vidējais pasažieru skaits vagonā

5.1. iekšzemes pasažieru vilcienos:

5.1.1. elektrovilcienos;

5.1.2. dīzeļvilcienos;

5.2. starptautiskajos pasažieru vilcienos.

   
6.Veiktie vilcienu kilometri (tūkst. kilometru)

6.1. ar iekšzemes pasažieru vilcieniem:

6.1.1. ar elektrovilcieniem;

6.1.2. ar dīzeļvilcieniem;

6.2. ar starptautiskajiem pasažieru vilcieniem.

   
7.Veiktie vagonu kilometri (tūkst. kilometru)

7.1. ar iekšzemes pasažieru vilcieniem:

7.1.1. ar elektrovilcieniem;

7.1.2. ar dīzeļvilcieniem;

7.2. ar starptautiskajiem pasažieru vilcieniem.

   
8.Ieņēmumi no pārdotajām biļetēm (tūkst. Ls (bez PVN))    

Datums _____._____.__________.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

Tālrunis ________________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

8.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Pasažieru pārvadātāja nosaukums ______________________________________

vienotais reģistrācijas numurs __________________________________________

izsniegtās licences numurs______________________________________________

Informācija par vilcienu kustības grafika izpildisalīdzinājumā ar apstiprināto grafiku__________.gada _____.ceturksnī

Vilcienu skaits 

Grafika
izpilde (%)
 

Atceltie vilcieni 

 

t.sk. aizkavēto 

Visā maršrutā 

Daļēji atceltie 

         
         
         
         

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

Tālrunis ________________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

9.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Energoapgādes komersanta nosaukums _________________________________

vienotais reģistrācijas numurs __________________________________________

izsniegtās licences numurs______________________________________________

Darbības veids – elektroenerģijas pārvade

Investīciju plāns______ . gadam un atskaite par ______ .gada investīciju plāna izpildi (tūkst.Ls)

 

Objekta vai darba nosaukums 

Plāns  

Pārskata gada plāna izpilde 

I.  Elektrolīnijas un apakšstacijas     
1.  Jaunbūves     
1.1.  110 kV EPL*    
   

 

 

1.2.  330 kV EPL 

  

  

1.3.  110 kV apakšstacijas 

  

  

   

 

 

1.4.  330 kV apakšstacijas 

  

  

     

  

  

2.  Rekonstrukcijas 

  

  

2.1.  110 kV EPL 

  

  

   

 

 

2.2.  330 kV EPL 

  

  

   

 

 

2.3.  110 kV apakšstacijas 

  

  

   

 

 

2.4.  330 kV apakšstacijas 

  

  

   

 

 

II.  Pasākumi zudumu samazināšanai 

  

  

     

 

III.  Ražošanas bāzes un būvju kapitālie remonti 

  

  

     

 

IV.  Pārējie 

  

  

   

 

 

V.  Pamatlīdzekļu iegāde 

 

 

VI.  Nemateriālie ieguldījumi 

 

 

K O P Ā 

  

  

* EPL – elektroenerģijas pārvades līnija

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

Tālrunis ________________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

10.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Energoapgādes komersanta nosaukums _________________________________

vienotais reģistrācijas numurs __________________________________________

izsniegtās licences numurs______________________________________________

Darbības veids – elektroenerģijas sadale

Investīciju plāns______ . gadamun atskaite par ______ .gada investīciju plāna izpildi

 

Objekta vai darba nosaukums 

Mērvienība 

Plāns  

Pārskata gada plāna izpilde 

1. 

Elektrolīnijas un TP*: 

tūkst. Ls 

 

  

1.1. 

6-20 kV līnijas

km

 

 

1.2. 

0.4 kV līnijas

km

 

 

1.3. 

TP

gab.

 

 

1.4. 

Uzskaites un to sakārtošanas darbi

gab.

 

 

2. 

6-20 kV slēgiekārtas  

tūkst. Ls 

  

  

 

 

 

 

 

3. 

Slēgto transformatoru ēkas un ražošanas bāzes 

tūkst. Ls 

  

  

  

  

 

 

 

  

  

 

 

 

4. 

Pieslēguma maksas objekti 

tūkst. Ls 

  

  

 

 

 

 

 

5. 

Dispečervadība 

tūkst. Ls 

  

  

  

  

 

 

 

6. 

Perspektīvie projektēšanas darbi 

tūkst. Ls 

  

  

7. 

Pamatlīdzekļu iegāde 

tūkst. Ls 

  

  

8. 

Nemateriālie ieguldījumi 

tūkst. Ls 

   
 

Kopā: 

 

 

 

* TP – transformatoru punkts

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

_______________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

tālrunis ________________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

11.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Energoapgādes komersanta nosaukums _________________________________

vienotais reģistrācijas numurs __________________________________________

izsniegtās licences numurs______________________________________________

Darbības veids – elektroenerģijas pārvade

______ .gada atskaite par tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem un pārvadītiem elektroenerģijas apjomiem

Rādītāji 

Mērvienības 

Pārskata gads  

Iepriekšējais gads 

  

  

     
Darbības teritorija

km²

   
 

 

   
Elektropārvades līnijas 

 

   
Kopējais pārvades gaisvadu līniju garums

km

   

330 kV

km

   

110 kV

km

   
Kopējais kabeļu līniju garums

km

   

330 kV

km

   

110 kV

km

   
       
Apakšstacijas un transformatori 

 

   
  

 

   
Apakšstaciju kopējais skaits

gab.

   

330/110 un 110/20-6 apakšstacijas

gab.

   

110/20-6 apakšstacijas

gab.

   
 

 

   
Transformatori kopā

gab.

   

330/110 autotransformatori

gab.

   

110/6-20 kV transformatori

gab.

   
       
Transformatori kopā

MVA

   

330/110 autotransformatori

MVA

   

110/6-20 kV transformatori

MVA

   
 

 

   
Elektroenerģijas uzskaites punkti (komercnorēķiniem)

gab.

   
Juridisko personu (biznesa klientu) skaits (uzskaites punktu skaits)

gab. 

   
       
Pārvades sistēmai pievadītās elektroenerģijas apjoms

GWh

   
AST* tīklā nodotā tranzīta elektroenerģija

GWh

   
Sadales sistēmai pārvadītais elektroenerģijas apjoms

GWh

   
No AST tīkla nodotā tranzīta elektroenerģija

GWh

   
 

 

   
Plānotie kopējie elektroenerģijas zudumi (ieskaitot tranzīta zudumus)

GWh

   
 

%

   
Faktiskie kopējie elektroenerģijas zudumi (ieskaitot tranzīta zudumus)

GWh

   
 

%

   

- elektroenerģijas zudumi tīklā un transformatoros

GWh

   
  

%

   

- tranzīta zudumi

GWh

   
  

%

   
Elektroenerģijas patēriņš tehnoloģiskajām vajadzībām

GWh

   
 

 

   
Faktiskais bojājumu skaits

gadījumi

   
 

 

   
Vidējais bojājumu novēršanas ilgums

stundas

   
 

 

   

* AST –akciju sabiedrība „Augstsprieguma tīkls”

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

tālrunis ________________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

12.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Energoapgādes komersanta nosaukums _________________________________

vienotais reģistrācijas numurs __________________________________________

izsniegtās licences numurs______________________________________________

Darbības veids – elektroenerģijas sadale

______ .gada atskaite par tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem un pārvadītiem elektroenerģijas apjomiem

Rādītāji 

Mērvienības 

Pārskata gads 

Iepriekšējais gads 

  

  

     
Darbības teritorija

km²

   
 

 

   
Elektropārvades līnijas 

 

   
Kopējais gaisvadu līniju garums

km

   

20 kV

km

   

6-10 kV

km

   

0,4 kV

km

   
Kopējais kabeļu līniju garums

km

   

20 kV

km

   

6-10 kV

km

   

0,4 kV

km

   
       
Apakšstacijas un transformatori 

 

   
  

 

   
Augstsprieguma apakšstacijas 6-20 kV slēgiekārtas

gab.

   
6-10-20 kV sadales punkti

gab.

   
       
Transformatoru apakšstacijas 20/0,4 kV

gab.

   
Transformatoru apakšstacijas 6-10/0,4 kV

gab.

   
       
Transformatori kopā

gab.

   
20/0,4 kV

gab.

   
6-10/0,4 kV

gab.

   
       
Transformatori kopā

MVA

   
20/0,4 kV

MVA

   
6-10/0,4 kV

MVA

   
 

 

   
Elektroenerģijas uzskaites punkti (komercnorēķiniem)

gab.

   
       
Juridisko personu (biznesa klientu) skaits (uzskaites punktu skaits)

gab.

   
 

 

   
Sadales tīkliem pievadītās elektroenerģijas apjoms

GWh

   
       
Lietotājiem nodotā elektroenerģija

GWh

   
       
Plānotie kopējie elektroenerģijas zudumi

GWh

   
 

%

   
Faktiskie kopējie elektroenerģijas zudumi

GWh

   
 

%

   

- zudumi tīklos un transformatoros

GWh

   
        

- pārējie zudumi

GWh

   
        
Elektroenerģijas patēriņš tehnoloģiskajām vajadzībām

GWh

   
 

 

   
Faktiskais bojājumu skaits

gadījumi

   

6-20 kV

gadījumi

   

0,4 kV

gadījumi

   
 

 

   
Vidējais bojājumu novēršanas ilgums

stundas

   

6-20 kV

stundas

   

0,4 kV

stundas

   

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

tālrunis ________________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

13.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Energoapgādes komersanta nosaukums _________________________________

vienotais reģistrācijas numurs __________________________________________

izsniegtās licences numurs______________________________________________

Darbības veids – elektroenerģijas tirdzniecība

______. gada atskaite par tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem un pārdotās elektroenerģijas apjomiem

Rādītāji 

Mērvienības 

Pārskata gads 

Iepriekšējais gads 

  

  

     
Elektroenerģijas lietotājiem pārdotā elektroenerģija - kopā

GWh

   
       

- uz ārpusi

GWh

   
       

- sistēmas saimnieciskajām vajadzībām

GWh

   
 

 

   
Elektroenerģijas lietotājiem pārdotā elektroenerģija pa sprieguma pakāpēm - kopā

GWh

   
       
- 6 – 20 kV kopnes

GWh

   
       
- 6 – 20 kV līnijas

GWh

   
       
- 0,4 kV kopnes

GWh

   
       
- 0,4 kV līnijas kopā

GWh

   
       

-iedzīvotāji 

GWh

   
       

- pārējie lietotāji 

GWh

   
       
- 110 kV tīkla lietotājiem

GWh

   

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

tālrunis ________________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

14.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Energoapgādes komersanta nosaukums _________________________________

vienotais reģistrācijas numurs __________________________________________

izsniegtās licences numurs______________________________________________

Darbības veids – elektroenerģijas ražošana hidroelektrostacijā

Investīciju plāns______ . gadam un atskaite par ______ .gada investīciju plāna izpildi (tūkst.Ls)

 

Objekta vai darba nosaukums 

Plāns  

Pārskata gada plāna izpilde 

I.  Kapitālā celtniecība, rekonstrukcija un atjaunošana     
1. Tehnoloģiskās iekārtas    
2. Hidrotehniskās būves    
3. Ēku un būvju rekonstrukcija un atjaunošana    
4. Perspektīvie projektēšanas darbi    
       
II.  Pamatlīdzekļu iegāde, iekārtas     
1. Nemontējamās iekārtas      
2. Nekustamais īpašums    
3.  Nemateriālie ieguldījumi (datorprogrammas, zinātniski pētnieciskie darbi un tml.)    
       

K O P Ā 

   

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

tālrunis ________________

e-pasts _________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

15.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Energoapgādes komersanta nosaukums _________________________________

vienotais reģistrācijas numurs __________________________________________

izsniegtās licences numurs______________________________________________

Darbības veids – elektroenerģijas ražošana hidroelektrostacijā

______. gada atskaite par tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem

Rādītāji 

Mērvienības 

Pārskata gads 

Iepriekšējais gads 

  

  

     
Saražotā elektroenerģija

MWh

   
       
Pašu vajadzībām izmantotā elektroenerģija

MWh

   

- zudumi transformatoros

MWh

   
       
Pārdotā elektroenerģija

MWh

   
 

 

   
Nostrādāto stundu skaits gadā

h

   
       
Īpatnējais ūdens patēriņš uz saražoto elektroenerģijas apjomu

m3/MWh

   
       
Jaudu izmantošanas stundu skaits gadā

h

   
       
Realizētās elektroenerģijas cena

Ls/MWh

   
       

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

tālrunis ________________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

16.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Energoapgādes komersanta nosaukums _________________________________

vienotais reģistrācijas numurs __________________________________________

izsniegtās licences numurs______________________________________________

Darbības veids – elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošana koģenerācijā

______. gada atskaite par tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem

Rādītāji 

Mērvienība 

Pārskata gads 

Iepriekšējais gads 

Lietotājam nodotais siltuma apjoms no koģenerācijas iekārtām

MWh

    
Koģenerācijas iekārtu neto siltuma jaudas izmantošanas stundu skaits gadā

stundas/gadā

   
Lietotājam nodotais siltuma apjoms no ūdenssildāmajiem katliem

MWh

   
Lietotājam nodotais kopējais siltumenerģijas apjoms

MWh

   
Saražotais (bruto) elektroenerģijas apjoms - kopā

MWh

   
Koģenerācijas režīmā ražotās elektroenerģijas apjoms

MWh

   
Koģenerācijas režīmā ražotās elektroenerģijas īpatsvars

%

   
Koģenerācijas režīmā ražotās neto (realizētās) elektroenerģijas apjoms

MWh

   
Elektroenerģijas pašpatēriņš elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanai

MWh

   
Elektroenerģijas pašpatēriņš siltumenerģijas ražošanai

MWh

   
Elektroenerģijas pašpatēriņš koģenerācijas režīmā ražotās elektroenerģijas ražošanai

MWh

   
Kurināmā patēriņš koģenerācijas iekārtā - kopā

MWh

   

- siltumenerģijas ražošanai

MWh

   

- koģenerācijas režīmā ražotai elektroenerģijai

MWh

   

- elektroenerģijas pašpatēriņa ražošanai, kas attiecināms uz siltumenerģijas ražošanu

MWh

   

- elektroenerģijas pašpatēriņa ražošanai, kas attiecināms uz koģenerācijas režīmā ražotās elektroenerģijas ražošanu

MWh

   
Faktiskais kurināmā izmantošanas lietderības koeficients

%

   
Kurināmā patēriņš kondensācijas režīmā ražotai elektroenerģijai

MWh

   
Kurināmā patēriņš ūdenssildāmajos katlos

MWh

   
Kurināmā patēriņš koģenerācijas iekārtā kopā

nat.vien.

   
Kurināmā patēriņš ūdenssildāmajos katlos

nat.vien.

   

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

tālrunis ________________

e-pasts _________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

17.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Energoapgādes komersanta nosaukums _________________________________

vienotais reģistrācijas numurs __________________________________________

izsniegtās licences numurs______________________________________________

Darbības veids – siltumenerģijas ražošana, pārvade, sadale, tirdzniecība

______. gada atskaite par tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem

Rādītāji 

Mērvienība 

Pārskata gads 

Iepriekšējais gads 

Saražotā siltumenerģija savās katlumājās (no siltuma avota kolektoriem nodotā siltumenerģija)

MWh

    
Katlu iekārtu neto siltuma jaudas izmantošanas stundu skaits gadā

stundas/gadā

   
Iepirktā siltumenerģija no citiem komersantiem

MWh

   
Faktiskie siltumenerģijas pārvades/sadales zudumi

MWh

   
Faktiskie siltumenerģijas pārvades/sadales zudumi

%

   
Lietotājam nodotais kopējais siltumenerģijas apjoms

MWh

   
Kurināmā patēriņš katlu iekārtās kopā

MWh

   
Faktiskais kurināmā izmantošanas lietderības koeficients

%

   
Kurināmā patēriņš katlu iekārtās kopā

nat.vien.

   

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

tālrunis ________________

e-pasts _________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

18.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Energoapgādes komersanta nosaukums _________________________________

vienotais reģistrācijas numurs __________________________________________

izsniegtās licences numurs______________________________________________

Darbības veids – elektroenerģijas ražošana vēja elektrostacijā

______. gada atskaite par tehniskajiem un operatīvajiem rādītājiem

Rādītāji 

Mērvienības 

Pārskata gads 

Iepriekšējais gads

 
  

  

     
Saražotā elektroenerģija

MWh

   
       
Pašu vajadzībām izmantotā elektroenerģija

MWh

   
       
Pārdotā elektroenerģija

MWh

   
 

 

   
Nostrādāto stundu skaits gadā

h

   
       
Saražotās elektroenerģijas pašizmaksa

Ls/MWh

   
       
Pārdotās elektroenerģijas cena

Ls/MWh

   
       

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

tālrunis ________________

e-pasts _________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

19.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Energoapgādes komersanta nosaukums _________________________________

vienotais reģistrācijas numurs __________________________________________

izsniegtās licences numurs______________________________________________

Darbības veids – dabasgāzes uzglabāšana

Uzglabātie dabasgāzes apjomi ______.gada ____ ceturksnī

Rādītāji 

Tūkst. m3 

Bufergāzes apjoms uz perioda sākumu   
Aktīvās dabasgāzes apjoms uz perioda sākumu – kopā:   

- AS „Latvijas Gāze”

 

- AAS „Gazprom”

 

- SIA „Itera Latvija”

 

- citu īpašnieku

 
Iesūknētās dabasgāzes apjoms – kopā:   

- AS „Latvijas Gāze”

 

- AAS „ Gazprom”

 

- SIA „ Itera Latvija”

 

- citu īpašnieku

 
Tehnoloģiskais patēriņš un zudumi iesūknēšanas periodā   
   
Tehnoloģiskais patēriņš un zudumi uzglabājot   
   
Izņemtais dabasgāzes apjoms – kopā:   
- AS „ Latvijas Gāze”:  

- Latvijas vajadzībām

 
- AAS „ Gazprom”:  

- Latvijas vajadzībām

 
- SIA „ Itera Latvija”:  

- Latvijas vajadzībām

 
- citu īpašnieku:  

- Latvijas vajadzībām

 
   
Tehnoloģiskais patēriņš un zudumi izņemšanas periodā   
   
Bufergāzes apjoms uz perioda beigām   
   
Aktīvās dabasgāzes apjoms uz perioda beigām – kopā:   

- AS „ Latvijas Gāze”

 

- AAS „Gazprom”

 

- SIA „ Itera Latvija”

 

- citu īpašnieku

 

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

tālrunis ________________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

20.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Energoapgādes komersanta nosaukums _________________________________

vienotais reģistrācijas numurs __________________________________________

izsniegtās licences numurs______________________________________________

Darbības veids – dabasgāzes tirdzniecība

Dabasgāzes tirdzniecības apjomi lietotājiem Latvijā (tūkst m3)_____. gada _______ceturksnī

Patēriņa apjoms gadā
tūkst.m3
 

No zema un vidēja spiediena sadales tīkliem (līdz 0.4MPa)  

No augsta spiediena sadales tīkliem (no 0.41-1.6MPa)  

Kopā  

līdz 0.5        
t.sk., iedzīvotājiem       
no 0,5 - 25       
t.sk., iedzīvotājiem       
no 25 - 126       
no 126 - 1260      
no 1260 - 12600       
no 12 600 - 20 000       
        
       
 no 20 000 - 100 000       
        
        
        
        
virs 100 000       
        
        
AGUKS*      

KOPĀ: 

     
Norēķinos izmantotā siltumspēja, kcal/ n.m3  

* AGUKS – auto gāzes uzpildes kompresoru stacija

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

tālrunis ________________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

21.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Energoapgādes komersanta nosaukums _________________________________

vienotais reģistrācijas numurs __________________________________________

izsniegtās licences numurs______________________________________________

Darbības veids – dabasgāzes tirdzniecība

Komersanti, kuri dabasgāzi izmanto siltumenerģijas ražošanai un koģenerācijai, un to patērētais dabasgāzes apjoms (tūkst.m3) ______.gada _____ceturksnī

 N.p.k.

Lietotājs

Dabasgāzes apjoms, t.sk. pa mēnešiem

Centralizētās siltumapgādes komersanti (izņemot koģenerācijas stacijas)

kopā

1

 

 

 

 

2

 

 

 

 

3

 

 

 

 

4

 

 

 

 

5

 

 

 

 

6

 

 

 

 

7

 

 

 

 

8

 

 

 

 

9

 

 

 

 

10

 

 

 

 

 

Koģenerācijas stacijas

1

 

2

 

 

 

 

3

 

 

 

 

4

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

Pavisam

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

______________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

tālrunis ________________

e-pasts _________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

22.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Energoapgādes komersanta nosaukums _________________________________

vienotais reģistrācijas numurs __________________________________________

izsniegtās licences numurs______________________________________________

Darbības veids – sašķidrinātās naftas gāzes sadale no virszemes un pazemes tvertnēm pa cauruļvadiem līdz ievadam daudzdzīvokļu ēkā

Sadalītie sašķidrinātās naftas gāzes (SNG) apjomi  _____.gada _____ceturksnī.

Rādītāji 

Tonnas 

Sadalītais SNG apjoms – kopā   
Patēriņš tehnoloģiskajām vajadzībām   
Zudumi   

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

______________________ 
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

Tālrunis _________________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

23.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja nosaukums ______________________________

vienotais reģistrācijas numurs _____________________________________________

izsniegtās licences numurs_________________________________________________

regulējamā nozare________________________________________________________

______ .gada atskaite par sniegto pakalpojumu apjomu, izmaksām un ieņēmumiem

 

Komersanta darbība kopumā 

t.sk. komersanta darbība teritorijā* _________ /teritorijas nosaukums/ 

t.sk. komersanta darbība teritorijā* _________ /teritorijas nosaukums/ 

t.sk. komersanta darbība teritorijā* _________ /teritorijas nosaukums/ 

Ieņēmumi, LVL         
tai skaitā        
Ieņēmumi no sabiedriskajiem pakalpojumiem (sadalījumā pa sabiedrisko pakalpojumu veidiem)        
       
       
Pārējie pamatdarbības ieņēmumi        
         
Pārdoto pakalpojumu izmaksas, LVL         
tai skaitā        
Personāla un sociālās izmaksas        
Pamatlīdzekļu nolietojums un apgrozāmo līdzekļu vērtības norakstīšana        
       
(citas būtiskas izmaksu pozīcijas)        
         
Pārdošanas izmaksas, LVL         
tai skaitā        
Personāla izmaksas        
Pārējās izmaksas        
         
Administrācijas izmaksas, LVL         
tai skaitā        
Personāla izmaksas        
Pārējās izmaksas        
         
Pārējie saimnieciskās darbības ieņēmumi, LVL    x x x
Pārējās saimnieciskās darbības izmaksas, LVL    x x x
Procentu ieņēmumi, LVL    x x x
Procentu maksājumi, LVL    x x x
Nodokļi, LVL    x x x
Pārskata gada peļņa, LVL    x x x
         
Sniegto sabiedrisko pakalpojumu apjoms** (sadalījumā pa sabiedrisko pakalpojumu veidiem)        
       
       

* apstiprinātā tarifa darbības teritorija

** tonnas vai kubikmetri

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

tālrunis ________________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

24.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2009.gada 11.novembra lēmumam Nr.1/5
"Noteikumi par Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzamo informāciju"

Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja nosaukums ______________________________

vienotais reģistrācijas numurs _____________________________________________

izsniegtās licences numurs_________________________________________________

regulējamā nozare________________________________________________________

Informācija par ______ .gadam par pakalpojumu apjomu, izmaksām un ieņēmumiem

 

Komersanta darbība kopumā 

t.sk. komersanta darbība teritorijā* _________ /teritorijas nosaukums/ 

t.sk. komersanta darbība teritorijā* _________ /teritorijas nosaukums/ 

t.sk. komersanta darbība teritorijā* _________ /teritorijas nosaukums/ 

Ieņēmumi, LVL         
tai skaitā        
Ieņēmumi no sabiedriskajiem pakalpojumiem (sadalījumā pa sabiedrisko pakalpojumu veidiem)  
 
     
       
       
Pārējie pamatdarbības ieņēmumi        
         
Pārdoto pakalpojumu izmaksas, LVL         
tai skaitā        
Personāla un sociālās izmaksas        
Pamatlīdzekļu nolietojums un apgrozāmo līdzekļu vērtības norakstīšana        
       
(citas būtiskas izmaksu pozīcijas)        
         
Pārdošanas izmaksas, LVL         
tai skaitā        
Personāla izmaksas        
Pārējās izmaksas        
         
Administrācijas izmaksas, LVL         
tai skaitā        
Personāla izmaksas        
Pārējās izmaksas        
         
Pārējie saimnieciskās darbības ieņēmumi, LVL    x x x
Pārējās saimnieciskās darbības izmaksas, LVL    x x x
Procentu ieņēmumi, LVL    x x x
Procentu maksājumi, LVL    x x x
Nodokļi, LVL    x x x
Pārskata gada peļņa, LVL    x x x
         
Sabiedrisko pakalpojumu apjoms** (sadalījumā pa sabiedrisko pakalpojumu veidiem)        
       
       

* tarifa darbības teritorija

** tonnas vai kubikmetri

Datums ____.____._______.

Persona, kas tiesīga pārstāvēt sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju  
 

/paraksts un tā atšifrējums/

Z.v.

________________________
/sagatavotāja vārds, uzvārds/

tālrunis ________________

e-pasts __________________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!