• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrs: Apbalvojot labākos nozares darbiniekus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.11.2009., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200727

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

16.novembrī – valsts svētku priekšvakarā – pasniedzot Latvijas Republikas valsts augstākos apbalvojums

Vēl šajā numurā

17.11.2009., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrs: Apbalvojot labākos nozares darbiniekus

 

Šodien, 17.novembrī, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs ar Zemkopības ministrijas (ZM) augstāko atzinības novērtējumu – medaļu “Par centību” – apbalvo 14 labākos nozares pārstāvjus: lauksaimniekus, speciālistus, zinātniekus, mācībspēkus un valsts pārvaldes darbiniekus. Šo apbalvojumu ministrija piešķir nu jau četrpadsmito reizi par nozīmīgu ieguldījumu lauksaimniecībā, kā arī par ilggadīgu un godprātīgu darbu.

Medaļa “Par centību” tiek pasniegta vairākiem ZM padotības iestāžu darbiniekiem. To saņem Valsts augu aizsardzības dienesta (VAAD) speciālisti – VAAD Vidusdaugavas reģionālās nodaļas vecākie inspektori Imants Kārkliņš un Edvīns Linde, kā arī VAAD Sēklu kontroles departamenta Sēklu sertifikācijas un šķirņu aizsardzības daļas vecākais speciālists

 

Antons Bambāns.

Savukārt no Valsts meža dienesta (VMD) medaļu saņem Dienvidkurzemes virsmežniecības Sakas mežsaimniecības mežsargs Ainars Ansons.

Nozīmīgo apbalvojumu piešķir arī mācībspēkiem – šoreiz to saņem Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Biotehnoloģijas veterinārmedicīnas zinātniskā institūta vadošā pētniece Dr.biol. Īra Irēna Vītiņa.

Tāpat apbalvojumus pasniedz vairākiem lauksaimniekiem: ZS “Rožkalni” īpašniekam Ivaram Ādamsonam, ZS “Augstkalni” vadītājai Inesei Bergai, ZS “Birzupes-2” īpašniekam Vilim Kļaviņam, kā arī ZS “Purmalas” īpašniekam Mārim Markovam. Medaļu “Par centību” saņem arī vīnogu selekcionārs Gunvaldis Ilgvars Vēsmiņš.

Arī ZM darbinieku veikums novērtēts atzinīgi, un šoreiz medaļas saņem Starptautisko lietu un stratēģijas analīzes departamenta direktors Aivars Lapiņš, Meža departamenta direktors Arvīds Ozols, Tirgus un tiešā atbalsta departamenta direktore Rigonda Lerhe un Lauku attīstības atbalsta departamenta Lauku attīstības fondu atbalsta nodaļas vecākā referente Inese Millere.

Tiek pasniegti arī Ministru kabineta Atzinības raksti, kurus saņem LLU Ekonomikas fakultātes profesore, Latvijas Zinātņu akadēmijas akadēmiķe, ekonomikas doktore un Latvijas Republikas 9.Saeimas deputāte Baiba Rivža un LLU Senāta priekšsēdis, Meža fakultātes profesors un bioloģijas doktors Imants Liepa.

Savukārt ZM atzinības rakstus saņem piemājas saimniecības “Avotiņi” īpašniece Ligita Zvirbule, ZS “Cīruļi” vadītāja Biruta Reizniece un SIA “Palsa” valdes priekšsēdētājs Jānis Krasņickis.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!