• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.11.2009., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200667

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

17.11.2009., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības


SIA „AVE ASTRA”, reģ.nr.40003401637, brīdina Guntu Milni, dzīv. Valmierā, Siguldas ielā 9A-11. Ja viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas netiks pilnībā samaksāts parāds par dzīvokļa īri un komunālajiem pakalpojumiem, SIA „AVE ASTRA” iesniegs prasības pieteikumu par izlikšanu no dzīvojamās telpas bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas.

SIA „AVE ASTRA”, reģ.nr.40003401637, brīdina Andru Eiduku, dzīv. Valmierā, Siguldas ielā 9A-5. Ja viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas netiks pilnībā samaksāts parāds par dzīvokļa īri un komunālajiem pakalpojumiem, SIA „AVE ASTRA” iesniegs prasības pieteikumu par izlikšanu no dzīvojamās telpas bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas.


SIA „AVE ASTRA”, reģ.nr.40003401637, brīdina Ritu Kārkliņu, Ingu Kārkliņu (Ingus Kārkliņš), dzīv. Valmierā, Siguldas ielā 9A-6. Ja viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas netiks pilnībā samaksāts parāds par dzīvokļa īri un komunālajiem pakalpojumiem, SIA “AVE ASTRA” iesniegs prasības pieteikumu par izlikšanu no dzīvojamās telpas bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas.


SIA „AVE ASTRA”, reģ.nr.40003401637, brīdina Dinu Trezūnu, Jeļenu Volkovu, Rinaldu Trezūnu, Gustu Trezūnu, dzīv. Valmierā, Siguldas ielā 9A-2. Ja viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas netiks pilnībā samaksāts parāds par dzīvokļa īri un komunālajiem pakalpojumiem, SIA “AVE ASTRA” iesniegs prasības pieteikumu par izlikšanu no dzīvojamās telpas bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas.


SIA „AVE ASTRA”, reģ.nr.40003401637, brīdina Ievu Liepiņu, Valēriju Jevtjuhovu, MairItu Jevtjuhovu, Dzintaru Unguru, dzīv. Valmierā, Siguldas ielā 9A-20. Ja viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas netiks pilnībā samaksāts parāds par dzīvokļa īri un komunālajiem pakalpojumiem, SIA “AVE ASTRA” iesniegs prasības pieteikumu par izlikšanu no dzīvojamās telpas bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas.


SIA „AVE ASTRA”, reģ.nr.40003401637, brīdina Mudīti Medni, dzīv. Valmierā, Siguldas ielā 11-7. Ja viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas netiks pilnībā samaksāts parāds par dzīvokļa īri un komunālajiem pakalpojumiem, SIA “AVE ASTRA” iesniegs prasības pieteikumu par izlikšanu no dzīvojamās telpas bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas.


SIA „AVE ASTRA”, reģ.nr.40003401637, brīdina Oļegu Šuriginu, Kristīni Šuriginu, jūliju Šuriginu, Mārīti Šuriginu, dzīv. Valmierā, Siguldas ielā 9A-4. Ja viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas netiks pilnībā samaksāts parāds par dzīvokļa īri un komunālajiem pakalpojumiem, SIA “AVE ASTRA” iesniegs prasības pieteikumu par izlikšanu no dzīvojamās telpas bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas.


Vladimirs Levenbergs paziņo, kā mājas namīpašnieks uzaicina personas, kas agrāk dzīvoja Hamburgas ielā 31, atbrīvot no mantām Hamburgas ielā 31 garāžas nr.1 telpas viena mēneša laikā no sludinājuma publikācijas ,,Latvijas Vēstnesis”. Ja uz sludinājumu neatsauksies neviena persona, tad Hamburgas ielā 31 garāžas nr.1 telpas tiks atvērtas un iespējamās tur atrodošās mantas tiks pārvietotas uz atkritumu poligonu.


Pamatojoties uz Rīgas apgabaltiesas izdoto izpildu rakstu nr. CA-0084/4 2009.g. par Sergeja Barniča izlikšanu no telpām Rīgā, Lāčplēša ielā 100-23, kopā ar visām no viņa atkarīgām personām un mantām, bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas, piedāvāju saskaņā ar CPL 555.p. izpildīt tiesas spriedumu labprātīgi un atbrīvot telpas Rīgā, Lāčplēša ielā 100-23, līdz 04.12.2009. Ja minētajā termiņā jūs neizpildīsiet tiesas spriedumu, tas tiks izpildīts piespiedu kārtā un izlikšana notiks 07.12.2009. plkst. 10.00. Ja nevarat ierasties, lūdzam informēt tiesu izpildītāju par neierašanās iemesliem un saskaņā ar CPL 620.3 p. 1.d. izlikšana tiks atlikta. Atkārtoti piespiedu izlikšana tiks veikta 09.12.2009. plkst. 11.00. Ja jūs neieradīsieties izlikšanai atkārtoti noteiktajā laikā un nebūsiet paziņojuši neierašanās iemeslus vai arī neieradīsieties tāda iemesla dēļ, kuru tiesu izpildītājs neatzīs par attaisnojušu, telpas tiks atvērtas piespiedu kārtā un mantas aprakstītas un nodotas glabāšanā uz 1 mēnesi.

Zvērināta tiesu izpildītāja A.Augustova

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!