• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 9. novembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.11.2009., Nr. 180 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200465

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2009. gada 12. novembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

12.11.2009., Nr. 180

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 9. novembra sēdi

1. Sēdē izskatīja 8 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 12.novembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 9.novembra līdz 15.novembrim.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par Latvijas armijas 90.gadadienai un Lāčplēša dienai veltītajiem pasākumiem 2009.gada 11.novembrī.

5. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka deputāts Jānis Eglītis iekļauts Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

6. Pieņēma zināšanai Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājas Ingrīdas Circenes iesniegumu, kurā viņa informē, ka deputāts Gunārs Laicāns izstājies no Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Pieņēma zināšanai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Venta Armanda Kraukļa iesniegumu, kurā viņš informē, ka deputāts Jānis Eglītis iekļauts Enerģētikas apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

8. Pieņēma lēmumu par Saeimas svinīgās sēdes sasaukšanu 2009.gada 18.novembrī.

9. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu Saeimas Juridiskā biroja juridiskajam padomniekam Edgaram Pastaram pārstāvēt Latvijas Republikas Saeimu tiesā.

10. Izskatīja deputātes Solvitas Āboltiņas iesniegumu un attaisnoja viņas kavējumu Saeimas 29.oktobra sēdē.

11. Apstiprināja komandējumu Eiropas lietu komisijas loceklim Oskaram Kastēnam un komisijas konsultantam Ģirtam Ostrovskim uz Briseli (Beļģija) 2009.gada 16. un 17.novembrī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!