• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.11.2009., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200203

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Vēl šajā numurā

06.11.2009., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem


Paziņojums par AS „Liepājas autobusu parks”

ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu

Akciju sabiedrības „LIEPĀJAS AUTOBUSU PARKS”, vienotais reģistrācijas nr.40003015652, juridiskā adrese: Cukura iela 8/16, Liepāja, LV-3402, valde sasauc un paziņo, ka AS „Liepājas autobusu parks” ārkārtas akcionāru sapulce notiks 2009.gada 7.decembrī pulksten 12 Liepājā, Cukura ielā 8/16, AS „Liepājas autobusu parks” telpās, 2.stāvā.

Darba kārtībā:

1.Dividenžu izmaksa.

2.Citi jautājumi.

Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā - 2009.gada 7.decembrī - no plkst.11.30 līdz 11.55 akcionāru sapulces norises vietā.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību.

Akcionāriem, kuru akcijas ir iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un finanšu instrumenta konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.

Akcionāriem, kuru akcijas atrodas sākotnējā reģistrā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments.

Akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments, jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara (pilnvaras veidlapa pieejama AS „Liepājas autobusu parks” mājas lapā: www.aslap.lv un Oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmas interneta mājas lapā: www.oricgs.lv) vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments, bet gadījumā, ja pārstāvētā akcionāra akcijas iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, - arī finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.

Akcionāri var pieteikt akciju bloķēšanu savam finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētājam ne vēlāk kā līdz 2009.gada 27.novembra darbdienas beigām.

Akcionāri var iepazīties ar akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem, kā arī iesniegt priekšlikumus un ierosinājumus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem no 2009.gada 23.novembra līdz 2009.gada 7.decembrim Oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmas interneta māja slapā (www.oricgs.lv) un AS „Rīgas Fondu birža” interneta mājas lapā (http://www.baltic.omxnordicexchange.com/), kā arī darba dienās no plkst.9 līdz 16 Liepājā, Cukura ielā 8/16, AS „Liepājas autobusu parks” sekretariātā, iepriekšējā dienā piesakoties pa tālruni +371 63426778, bet akcionāru sapulces dienā - reģistrācijas vietā.

AS „Liepājas autobusu parks” kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 627 441 (seši simti divdesmit septiņi tūkstoši četri simti četrdesmit viens).

AS „Liepājas autobusu parks” valde

Informācija slēgtā ieguldījuma fonda “Nekustamā īpašuma fonds” ieguldītājiem

Ieguldījumu pārvaldes akciju sabiedrība “SEB Wealth Management” aicina piedalīties slēgtā ieguldījuma fonda ”Nekustamā īpašuma fonds” ieguldītāju pilnsapulcē, kas notiks 2009. gada 26. novembrī plkst. 10.30 Rīgā, Vaļņu ielā 11 (5. stāvā, AS “SEB banka” konferenču telpā).

Pilnsapulces darba kārtība:

1. Ziņojums par slēgtā ieguldījumu fonda “Nekustamā īpašuma fonds” saimniecisko darbību līdz 2009. gada 1. novembrim

2. Fonda prospekta grozījumu apstiprināšana; emisijas apjoma samazināšana un ieguldījumu apliecību daļēja dzēšana

3. Lēmums par fonda darbības termiņa pagarināšanu

Ieguldītāju reģistrēšana notiks pilnsapulces dienā, 2009. gada 26. novembrī, no plkst. 10.30 līdz 11.00 pilnsapulces norises vietā.

Ieguldītāji var piedalīties pilnsapulcē personiski vai ar savu pārstāvju starpniecību. Reģistrējoties pārstāvim jāuzrāda ieguldītāja notariāli apstiprināta rakstveida pilnvara vai cits pārstāvniecību pamatojošs dokuments, kā arī pārstāvja personu apliecinošs dokuments.

Papildu informāciju var saņemt pa tālruni 67215810.

Ar cieņu

IP AS “SEB Wealth Management”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!