• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.11.2009., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200202

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

06.11.2009., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 


Paziņojums

Mājas Rīgā, Ganību dambī 12A, pilnvarotā persona ZIGRĪDA ILONA FINKA brīdina Rīgā, Ganību dambī 12A, mājas teritorijā esošo garāžu un citu būvju lietotājus, ka līdz 2009.gada 18.novembrim jādemontē nelikumīgi uzstādītās garāžas un citas būves un jāsakārto teritorija. Ja garāžas vai būves ir uzbūvētas likumīgi, lūdzu pierādīt to ar īpašumu apliecinošiem dokumentiem.

Pretējā gadījumā saskaņā ar Civillikuma 1032.pantu būves tiks uzskatītas par pamestām un tiks novāktas, un nekādas pretenzijas netiks pieņemtas. Tel.29770565.


Paziņojums par nodomu noteikt aizliegumu ģenētiski modificēto kultūraugu

audzēšanai Vecumnieku novada teritorijā

Vecumnieku novada dome, pamatojoties uz 28.10.2009. lēmumu ,,Par ĢMO brīvu teritoriju noteikšanu”, informē par nodomu noteikt aizliegumu ģenētiski modificēto kultūraugu audzēšanai Vecumnieku novada teritorijā uz 5 gadiem.

Sabiedrības viedokļu, priekšlikumu un iebildumu sniegšanas vieta: Vecumnieku novada domē (Rīgas ielā 29, Vecumniekos, Vecumnieku pagastā, Vecumnieku novadā, LV-3933) vai pagastu pārvaldēs.

Termiņš: līdz 2009.gada 7. decembrim.


Paziņojums

Ādažu un Carnikavas novadu domes paziņo, ka 2009.gada Ojāra Vācieša literārās prēmijas dzejā laureāts ir Edvīns Raups ar dzejoļu krājumu „Putn”, izdevējs „J.Rozes grāmatu apgāds”, 2008.

Konkursa komisija piešķīrusi veicināšanas balvu Gundegai Salnai par dzejoļu krājumu „Sarmoti ziedi”, izdevējs SIA „Rastri”, 2008.

Prēmijas pasniegšanas sarīkojums notiks 2009.gada 13.novembrī plkst. 17 Bērnu un jauniešu centrā „Altona” Altonavas ielā 6, Rīgā.


Paziņojums par sabiedrisko apspriešanu

SIA “Šķaunes bekons” (reģ. nr. 000337943) informē, ka 2009. gada 20. novembrī Šķaunes pagasta padomes nama zālē plkst.16 tiks veikta “Šķaunes bekons” cūku audzēšanas kompleksa “Pieteikuma atļaujas saņemšanai A kategorijas piesārņojošai darbībai” sabiedriskā apspriešana. SIA “Šķaunes bekons” atrodas Šķaunes pagastā, Dagdas novadā, “Lansdkoronē”. Ar pieteikuma saturu iepriekš iespējams iepazīties “Šķaunes bekons” birojā un Šķaunes pagasta padomē, kā arī VVD Daugavpils RVP. Priekšlikumus var iesniegt VVD Daugavpils RVP (Raiņa iela 28, Daugavpils, LV-5400, tālr. 65423219), 40 dienu laikā pēc sabiedriskās apspriešanas sanāksmes. Sīkāka informācija pa tālr. 29283197.


Paziņojums

Neretas novada dome 22.10.2009. pieņēma lēmumu (protokola nr.7 1.§) „Par ģenētiski modificēto organismu brīvas teritorijas noteikšanu Neretas novadā”, kurā nolēma uzsākt procesu, lai atzītu Neretas novadu par teritoriju, kurā aizliegts audzēt ģenētiski modificētos kultūraugus.

Priekšlikumus un iebildumus var iesniegt Neretas novada domes kancelejā tās darba laikā Neretas novadā, Neretā, Rīgas ielā 1, 30 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas laikrakstā „Latvijas Vēstnesis”.


Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2009.gada 26.novembrī plkst. 15.00 RTU Ķīmijas nozares promocijas padomes „RTU P-01” atklātajā sēdē Rīgā, Āzenes ielā 14/24, 271.telpā promocijas darbu ķīmijas doktora zinātniskā grāda iegūšanai ķīmijas zinātnes nozarē aizstāvēs Igors Urbanovičs.

Tēma: „Ātrās pirolīzes izmantošana koksnes kompleksai (bezatlikuma) pārstrādei”.


Recenzenti: Dr. habil. chem. A.Strakovs (RTU), Dr. chem. A.Morozovs (LLU), Dr. sc. ing. J.Zandersons (KĶI).

Ar promocijas darbu var iepazīties RTU Zinātniskās bibliotēkas filiāles lasītavā Āzenes ielā 14/24, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, kā arī internetā RTU mājaslapā www.rtu.lv/zinatne/ .

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!