• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 29. oktobra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.11.2009., Nr. 176 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200160

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2009. gada 2. novembra sēdi

Vēl šajā numurā

05.11.2009., Nr. 176

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 29. oktobra sēdi

 

1. Izskatīja deputātes Intas Feldmanes iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātei Intai Feldmanei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 29.oktobrī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputātes Ineses Šleseres iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātei Inesei Šleserei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 29.oktobrī un ziņot par to Saeimas sēdē.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par deputātu grupas sadarbībai ar Turcijas parlamentu priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Jānis Dukšinskis, bet par priekšsēdētāja vietnieci – deputāte Ērika Zommere. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

4. Nolēma konceptuāli atbalstīt Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa iesniegumu par Ziemeļvalstu un Baltijas valstu parlamentu ārlietu komisiju vadītāju sanāksmes organizēšanu 2010.gada 6. un 7.jūnijā.

5. Pieņēma lēmumu par Saeimas Kancelejas amatpersonu rīcību, aizliedzot Nikolajam Buividam filmēt Saeimas 2009.gada 9.septembra sēdi.

6. Apstiprināja komandējumu Saeimas priekšsēdētājam Gundaram Daudzem, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam Uģim Bambem un Stenogrammu nodaļas vecākajai tulcei Sintijai Strikauskai uz Prāgu (Čehija) 2009.gada 16. un 17.novembrī;

7. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja Jura Dalbiņa komandējumu uz Stokholmu (Zviedrija) 2009.gada 8. un 9.novembrī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!