• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Liepājas pilsētas domes 2009. gada 10. septembra saistošie noteikumi Nr. 19 "Par grozījumiem Liepājas pilsētas domes 2009.gada 13.augusta saistošajos noteikumos Nr.17 "Par braukšanas maksas atvieglojumiem sabiedriskajā transportā"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.11.2009., Nr. 175 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200079-par-grozijumiem-liepajas-pilsetas-domes-2009-gada-13-augusta-saistosajos-noteikumos-nr-17-par-brauksanas-maksas-atvieglojumiem-...

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Liepājas pilsētas domes lēmums Nr.319

Par grozījumiem Liepājas pilsētas domes 2009.gada 13.augusta saistošajos noteikumos Nr.17 "Par braukšanas maksas atvieglojumiem sabiedriskajā transportā"

Vēl šajā numurā

04.11.2009., Nr. 175

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Liepājas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 19

Pieņemts: 10.09.2009.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.19

Liepājā 2009.gada 10.septembrī (prot. Nr.12, 11.§)

Par grozījumiem Liepājas pilsētas domes 2009.gada 13.augusta saistošajos noteikumos Nr.17 “Par braukšanas maksas atvieglojumiem sabiedriskajā transportā”

Izdoti saskaņā ar likuma “Par pašvaldībām” 41.panta pirmās daļas 1.punktu
un Sabiedriskā transporta pakalpojumu likuma 14.panta trešo daļu

Izdarīt Liepājas pilsētas domes 2009.gada 13.augusta saistošajos noteikumos Nr.17 “Par braukšanas maksas atvieglojumiem sabiedriskajā transportā” šādus grozījumus:

1. Izteikt 2.sadaļas “Piemērojamie braukšanas maksas atvieglojumi” 2.6.punktu šādā redakcijā:

“2.6. Mācību gada laikā mēneškartes braukšanai pilsētas maršruta autobusos vai tramvajos ar 100% atlaidi ir tiesīgi saņemt vispārizglītojošo skolu klātienes skolēni un arodizglītības, profesionālās pamatizglītības, profesionālās vidējās izglītības iestāžu dienas nodaļu audzēkņi no ģimenēm, kuru aprūpē ir 5 vai vairāk bērni (Bērns šo noteikumu izpratnē ir arī persona, kas sasniegusi 18 gadu vecumu, bet turpina mācības vispārējā vai profesionālā mācību iestādē dienas maiņā un nav nodarbināts, bet ne ilgāk kā līdz 21 gada vecumam) un kurām nav noteikta atbilstība trūcīgas ģimenes statusam. Lai saņemtu mēneškarti, nepieciešams uzrādīt izglītojamā apliecību.”

2. Izteikt 2.sadaļas “Piemērojamie braukšanas maksas atvieglojumi” 2.7.punktu šādā redakcijā:

“2.7. Mācību gada laikā mēneškartes braukšanai pilsētas maršrutu autobusos vai tramvajos ar 100% atlaidi ir tiesīgi saņemt vispārizglītojošo skolu klātienes skolēni, arodizglītības, profesionālās pamatizglītības, profesionālās vidējās izglītības iestāžu dienas nodaļu audzēkņi un augstāko izglītības iestāžu dienas nodaļu studenti no ģimenēm, kurām piešķirts trūcīgas ģimenes statuss. Lai saņemtu mēneškarti, nepieciešams uzrādīt izglītojamā apliecību un iesniegt Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes “Liepājas pilsētas domes Sociālais dienests” izsniegtas izziņas par trūcīgas ģimenes statusa noteikšanu kopiju.”

3. Izteikt 2.sadaļas “Piemērojamie braukšanas maksas atvieglojumi” 2.11.punktu šādā redakcijā:

“2.11. Nestrādājošie vecuma pensionāri, kuriem piešķirtās pensijas apmērs un piemaksa par darba stāžu mēnesī, kā arī citu valstu pensija ir 145,00 Ls vai mazāk, ir tiesīgi saņemt mēneškartes braukšanai pilsētas maršruta autobusos vai tramvajos ar 50% atlaidi no mēneškartes cenas. Lai saņemtu mēneškarti, nepieciešams uzrādīt personu apliecinošu dokumentu.”

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs U.Sesks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!