• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrs: Par VID darbības uzlabošanu uzņēmēju labā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.11.2009., Nr. 174 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200041

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

03.11.2009., Nr. 174

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrs: Par VID darbības uzlabošanu uzņēmēju labā

 

Ekonomikas ministrs Artis Kampars uzskata, ka pašreizējai Valsts ieņēmumu dienesta (VID) direktora pienākumu izpildītājai Nelijai Jezdakovai ir skaidrs un pārliecinošs redzējums par VID darbības uzlabošanu uzņēmēju labā.

A.Kamparam šāda pārliecība radusies 30.oktobrī pēc Tautsaimniecības padomes sēdē uzklausītā N.Jezdakovas ziņojuma par VID reorganizāciju un nodokļu iekasēšanas tendencēm 2009.gada otrajā pusgadā.

 

“Šodien Tautsaimniecības padomes sēdē, uzklausot jaunās VID vadības ziņojumu par nodokļu iekasēšanas tendencēm un līdz šim paveikto dienesta reorganizācijā, man ir radusies pārliecība, ka šobrīd VID ir profesionāļu rokās. N.Jezdakova ir paredzējusi nopietnus soļus, lai uzlabotu mūsu valsts uzņēmējdarbības vidi, būtiski atslogojot mazos un vidējos uzņēmējus no pārmērīga VID pārbaužu sloga, liekot lielu uzsvaru uz VID klientu preventīvo konsultēšanu nodokļu nomaksas jautājumos,” atzina A.Kampars.

Finanšu ministrs Einars Repše no amata ir atstādinājis VID direktoru Dzintaru Jakānu uz disciplinārlietas izmeklēšanas laiku. Valdība piekrita N.Jezdakovas iecelšanai VID direktora amatā uz laiku, kamēr tiks pabeigta disciplinārlietas izmeklēšana pret Dz.Jakānu.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!