Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.

Piekrītu
  • Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2009. gada 20. oktobra noteikumi Nr. 1220 "Grozījumi Ministru kabineta 2007.gada 27.februāra noteikumos Nr.156 "Gaļas, maltas gaļas, mehāniski atdalītas gaļas, gaļas izstrādājumu un gaļas produktu marķēšanas noteikumi"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.10.2009., Nr. 172 https://www.vestnesis.lv/ta/id/199826

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.1227

Noteikumi par regulējamiem sabiedrisko pakalpojumu veidiem

Vēl šajā numurā

29.10.2009., Nr. 172

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 1220

Pieņemts: 20.10.2009.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr.1220

Rīgā 2009.gada 20.oktobrī (prot. Nr.72 53.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2007.gada 27.februāra noteikumos Nr.156 “Gaļas, maltas gaļas, mehāniski atdalītas gaļas, gaļas izstrādājumu un gaļas produktu marķēšanas noteikumi”

Izdoti saskaņā ar Pārtikas aprites uzraudzības likuma 13.panta trešo daļu

 


Izdarīt Ministru kabineta 2007.gada 27.februāra noteikumos Nr.156 “Ga­ļas, maltas gaļas, mehāniski atdalītas gaļas, gaļas izstrādājumu un gaļas pro­duk­tu marķēšanas noteikumi” (Latvijas Vēstnesis, 2007, 37.nr.) šādus grozījumus:

1. Aizstāt 1.punktā vārdus “veselības un identifikācijas” ar vārdiem “veselības, identifikācijas un īpašā”.

2. Papildināt III nodaļu ar 15.1 un 15.2 punktu šādā redakcijā:

“15.1 Gaļu, maltu gaļu, mehāniski atdalītu gaļu, gaļas izstrādājumus un gaļas produktus, kuri iegūti no liellopiem un aitām, kas kauti saskaņā ar reliģisko kopienu tradicionālajām gaļas ieguves metodēm, papildus marķē ar apaļas formas īpašu marķējumu, kura centrā ar lielajiem latīņu burtiem norāda pilnu izmantotās dzīvnieku kaušanas metodes nosaukumu. Liellopu un aitu liemeņiem, pusliemeņiem, ceturtdaļliemeņiem un pusliemeņiem, kas sadalīti ne vairāk kā trijās daļās, īpašo marķējumu uzspiež uz katra gabala ārējās virsmas, un marķējuma teksta burtu augstums ir vismaz 1 cm.

15.2 Tirdzniecības vietā gaļai, maltai gaļai, mehāniski atdalītai gaļai, gaļas iz­strādājumiem un gaļas produktiem, kuri iegūti no liellopiem un aitām, kas kauti saskaņā ar reliģisko kopienu tradicionālajām gaļas ieguves metodēm, ga­lapatērētājam redzamā vietā ir norāde par dzīvnieku kaušanā izmantoto metodi.”

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Zemkopības ministrs J.Dūklavs

Redakcijas piebilde: noteikumi stājas spēkā ar 2009.gada 30.oktobri.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!