• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 22. oktobra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.10.2009., Nr. 172 https://www.vestnesis.lv/ta/id/199803

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2009. gada 26. oktobra sēdi

Vēl šajā numurā

29.10.2009., Nr. 172

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 22. oktobra sēdi

 
 

1. Izskatīja deputāta Visvalža Lāča iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam Visvaldim Lācim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 22.oktobrī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Pieņēma zināšanai deputāta Igora Aleksandrova iesniegumu par viņa iekļaušanu deputātu grupā sadarbībai ar Baltkrievijas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

3. Pieņēma zināšanai Tautas partijas frakcijas priekšsēdētājas Vinetas Muižnieces iesniegumu, kurā viņa informē, ka no 2009.gada 21.oktobra deputāte Vaira Paegle nav tautas partijas frakcijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

4. Apstiprināja komandējumu Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Ainaram Baštikam un delegācijas sekretāram Igoram Aizstrautam uz Parīzi (Francija) no 2009.gada 2.novembra līdz 4.novembrim.

5. Pieņēma lēmumu par Saeimas Kancelejas amatpersonas rīcību 2009.gada 14.septembrī, neielaižot Pingvīnu atbalsta biedrības izpilddirektoru Vilni Gricaičuku-Puriņu Saeimas ēkā.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!