• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.10.2009., Nr. 171 https://www.vestnesis.lv/ta/id/199730

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

28.10.2009., Nr. 171

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

 


Paziņojums

Siguldas novada dome saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumu nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 58. un 59.punktu un Siguldas novada teritorijas plānojumu 2008.-2020.gadam, paziņo, ka 2009.gada 30.septembrī ir pieņemts lēmums (sēdes prot. nr.23) „Par zemesgabala „Ūdrīši” Siguldas pagastā, Siguldas novadā, detālplānojuma izstrādes uzsākšanu, detālplānojuma teritorijas robežu un darba uzdevuma apstiprināšanu”, nosakot detālplānojumu izstrādes termiņu 2 gadi. Par detālplānojumu izstrādes vadītāju ir apstiprināta pašvaldības teritorijas plānotāja Ilze Urtāne. Detālplānojuma izstrādāšanas mērķis - pamatot zemes gabalu sadalīšanu plānotai mazstāvu dzīvojamajai apbūvei un atpūtas vietas izveidošanai dabas un kultūrvēsturiskajā vidē. Detālplānojumu izstrādā SIA „Damsijas”, arhitekte Dace Bērziņa, tālr. 29103226. Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Siguldas novada būvvaldei trīs nedēļu laikā no paziņojuma publicēšanas laikrakstos „Rīgas Apriņķa Avīze” un „Latvijas Vēstnesis”, norādot: fiziskām personām - vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām - nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi. Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar Siguldas novada teritorijas plānojumu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem var vērsties Siguldas novada būvvaldē Zinātnes ielā 7, Siguldas pagastā, Siguldas novadā, LV-2150. Teritorijas plānotājas Ilzes Urtānes apmeklētāju pieņemšanas laiks: pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 8.00 līdz 13.00 un no 14.00 līdz 18.00.


Precizējot iepriekš publicēto

„Latvijas Vēstnesī” 2009.gada 27.oktobrī laidienā nr.170 publicētajā paziņojumā par Grobiņas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumu pirmās redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai pareizi jābūt norādītam, ka sabiedriskās apspriešanas publiskais pasākums tiks organizēts 2009.gada 10.novembrī plkst. 17.00.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!