• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrs: Par plānoto darba vizīti Maskavā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.10.2009., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/199499

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrs: Par Latvijas nacionālajām interesēm ECOFIN sanāksmē

Vēl šajā numurā

22.10.2009., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrs: Par plānoto darba vizīti Maskavā

 
 

Ekonomikas ministrs Artis Kampars 21.oktobrī tikās ar Krievijas vēstnieku Latvijā Aleksandru Vešņakovu, lai pārrunātu savu plānoto darba vizīti Maskavā 19. un 20.novembrī.

A.Kampara vizīte Maskavā notiks pēc Krievijas transporta ministra I.Levitina ielūguma. Vizītes ietvaros A.Kampars piedalīsies starptautiskā konferencē par transporta jautājumiem. Bez tam A.Kampars plāno tikties arī ar Krievijas ekonomiskās attīstības ministri E.Nabiullinu, lai pārrunātu abu valstu ekonomiskās sadarbības jautājumus, tostarp Krievijas, Baltkrievijas un Kazahstānas muitas savienības izveidi no 2010.gada 1.janvāra un kā tā ietekmēs savstarpējo tirdzniecību ar Latviju un Latvijas uzņēmējiem, kas darbojas Maskavā.

Tikšanās laikā tika panākta vienošanās, ka vizītes laikā notiks arī abu valstu ekspertu tikšanās, lai sagatavotu parakstīšanai tautsaimniecībai nozīmīgākos Latvijas–Krievijas līgumus: Līgumu par izvairīšanos no dubultās aplikšanas ar nodokļiem un nodokļu nemaksāšanu, Investīciju veicināšanas un aizsardzības līgumu, kā arī Nolīgumu par sadarbību tūrisma jomā.

“Latvija ir ieinteresēta, ka šie līgumi starp Latvijas un Krievijas valdībām tiek parakstīti līdz šā gada beigām,” tikšanās laikā ar vēstnieku uzsvēra A.Kampars.

Tāpat Krievijas vēstnieks izteica ieinteresētību, ka līdz šā gada beigām varētu parakstīt Līgumu par sadarbību sociālās drošības jomā un Līgumu par sadarbību cīņā pret noziedzību, īpaši tās organizētajās formās.

Plānots, ka šā gada beigās notiks abu valstu starpvaldību komisijas līdzpriekšsēdētāju – Latvijas ekonomikas ministra A.Kampara un Krievijas transporta ministra I.Levitina – tikšanās, lai pārrunātu Latvijas–Krievijas starpvaldību komisijas paveikto kopš pēdējās starpvaldību komisijas sēdes Rīgā 29.jūlijā un apspriestu komisijas turpmāko darbību.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!