• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrija: Par eksporta iespējām uz Skandināvijas valstīm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.10.2009., Nr. 167 https://www.vestnesis.lv/ta/id/199418

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrija: Par ekonomisko sadarbību ar Baltkrieviju

Vēl šajā numurā

21.10.2009., Nr. 167

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrija: Par eksporta iespējām uz Skandināvijas valstīm


 

19.oktobrī Ārlietu ministrijā notika otrā apaļā galda diskusija starp Latvijas uzņēmējiem un Latvijas vēstniekiem ārvalstīs. Šī Ārlietu ministrijas un Latvijas Darba devēju konfederācijas organizētā apaļā galda diskusiju cikla mērķis ir atrast konkrētus risinājumus Latvijas uzņēmumu eksporta apjomu palielināšanai un tirgu paplašināšanai, izmantojot Latvijas ārlietu dienesta atbalsta iespējas.

Diskusiju atklāja Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Andris Teikmanis un LDDK prezidents Vitālijs Gavrilovs. Pasākuma laikā uzņēmējiem bija iespēja iepazīties ar Latvijas vēstnieci Zviedrijā Elitu Kuzmu, Latvijas vēstnieku Norvēģijā Andri Sekaci, Latvijas vēstnieku Dānijā Gintu Jegermani un Latvijas vēstnieku Somijā Juri Boni.

Diskusijas laikā tika uzsvērta Ziemeļvalstu ekonomiku ciešā saistība ar Latviju un sadarbības attīstības perspektīvas. Sevišķi tika norādīts uz šo valstu investoru ilgtermiņa skatījumu uz ieguldījumu Latvijas tirgū.

Tika atzīmētas tirgus un ražošanas atgūšanās tendences, kas ir labas ziņas kā Latvijas ražotājiem, tā arī pakalpojumu sniedzējiem. Apspriežot vēstniecību atbalsta iespējas, īpaši tika uzsvērta iespēja palīdzēt paaugstināt savstarpējās uzticēšanās līmeni, kas ir īpaši nozīmīgi pašreizējā globālās krīzes situācijā.

30.oktobrī notiks trešais diskusiju cikla “Ārlietu dienests Latvijas eksportam. Uzņēmēju tikšanās ar Latvijas vēstniekiem” pasākums, kurā piedalīsies Latvijas vēstnieki Lietuvā, Igaunijā un Polijā.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!