• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 12. oktobra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.10.2009., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/199138

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2009. gada 8. oktobra sēdi

Vēl šajā numurā

15.10.2009., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 12. oktobra sēdi

 
 

1. Izskatīja 10 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Arta Pabrika iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Artim Pabrikam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 15.oktobrī.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 15.oktobra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 12.oktobra līdz 18.oktobrim.

5. Pieņēma zināšanai Japānas parlamenta augšpalātas prezidenta V.E.Satsuki Edas darba vizītes Latvijas Republikā programmu.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte Ērika Zommere vēlas darboties deputātu grupā sadarbībai ar Turcijas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Pieņēma zināšanai Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas Sandras Pauras iesniegumu, ka par deputātu grupas sadarbībai ar Austrālijas un Jaunzēlandes parlamentiem priekšsēdētāju ievēlēta deputāte Ērika Zommere. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

8. Pieņēma zināšanai Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas Sandras Pauras iesniegumu, ka par deputātu grupas sadarbībai ar Libānas parlamentu priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts deputāts Oskars Kastēns. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija Nolikumā par Latvijas Republikas Saeimas Prezidija Atzinības rakstu.

10. Izskatīja deputāta Viktora Ščerbatiha iesniegumu un nolēma attaisnot viņa kavējumu Saeimas 8.oktobra sēdē.

11. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Ērikai Zommerei, delegācijas vadītājas vietniekam Jānim Reiram un delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai uz Stokholmu (Zviedrija) no 2009.gada 25.oktobra līdz 28.oktobrim;

2) Starpparlamentu savienības Latvijas nacionālās grupas vadītājai Karinai Pētersonei, grupas locekļiem Jurim Dobelim, Jurim Sokolovskim un grupas sekretārei Sandrai Paurai uz Ženēvu (Šveice) no 2009.gada 18.oktobra līdz 23.oktobrim;

3) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājam Jurim Dalbiņam uz Stokholmu (Zviedrija) 2009.gada 8. un 9.novembrī;

4) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas sekretāram Martinam Olekšam uz Strasbūru (Francija) no 2009.gada 18.oktobra līdz 21.oktobrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!