• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 1. oktobra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.10.2009., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/198808

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2009. gada 5. oktobra sēdi

Vēl šajā numurā

08.10.2009., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 1. oktobra sēdi


 

1. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 28.septembra līdz 4.oktobrim.

2. Pieņēma zināšanai Eiropas Parlamenta priekšsēdētāja Ježija Buzeka (Jerzy Buzek) oficiālās vizītes Latvijas Republikā programmu.

3. Pieņēma zināšanai Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas Sandras Pauras iesniegumu, kurā viņa informē, ka par deputātu grupas sadarbībai ar Francijas parlamentu priekšsēdētāju ievēlēta deputāte Anta Rugāte. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

4. Pieņēma zināšanai Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas Sandras Pauras iesniegumu, kurā viņa informē, ka par deputātu grupas sadarbībai ar Kubas parlamentu priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts deputāts Ivans Klementjevs. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

5. Pieņēma zināšanai Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas Sandras Pauras iesniegumu, kurā viņa informē, ka par deputātu grupas sadarbībai ar Filipīnu parlamentu priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts deputāts Valdis Ģīlis. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

6. Pieņēma zināšanai Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas Sandras Pauras iesniegumu, kurā viņa informē, ka par deputātu grupas sadarbībai ar Čīles parlamentu priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts deputāts Valdis Ģīlis. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: Sergejam Mirskim (Saeimas 10.septembra sēdē); Ingrīdai Circenei (Saeimas 1.oktobra sēdē).

8. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Starpparlamentu savienības Latvijas nacionālās grupas vadītājas Karinas Pētersones un grupas sekretāres Sandras Pauras komandējumu uz Londonu (Apvienotā Karaliste) 2009.gada 24. un 25.septembrī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!