• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"LR starptautiskie līgumi" - jūsu rīcībā iznākusi 4. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.06.1999., Nr. 191/192 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19857

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidents: - oficiālā vizītē Ungārijā

Vēl šajā numurā

11.06.1999., Nr. 191/192

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

"LR starptautiskie līgumi" — jūsu rīcībā iznākusi 4. burtnīca

Godātie lasītāji, "Latvijas Vēstneša" mazās poligrāfijas apgādā tapusi 1999. gada ceturtā starptautisko līgumu burtnīca. Tajā ievietots viens starptautiskais dokuments — 1974. gada Starptautiskās konvencijas par cilvēka dzīvības aizsardzību uz jūras 1988. gada protokols. Šī Londonā parakstītā protokola neatņemama sastāvdaļa ir arī tā pielikums un papildinājums. Protokola puses grozītās 1974. gada starptautiskās konvencijas noteikumus lieto, ievērojot izmaiņas un papildinājumus, kas izklāstīti šajā protokolā. Piemēram, protokola papildinājumā ir iekļautas šādas jaunas apliecību un aprīkojuma aprakstu formas: pasažieru kuģa drošības apliecība, kravas kuģa konstrukcijas drošības apliecība, kravas kuģa aprīkojuma drošības apliecība, kravas kuģa radiotelegrāfijas drošības apliecība, kravas kuģa radiotelefonijas drošības apliecība, izņēmuma apliecība u.c.

Saeimas pieņemtajā likumā ir noteikts, ka šajā 1988. gada protokolā paredzēto saistību izpildi koordinē Satiksmes ministrija un atbildīgā institūcija, kas nodrošina protokolā minēto pasākumu izpildi cilvēka dzīvības aizsardzībai uz jūras, ir bezpeļņas organizācija valsts akciju sabiedrība "Latvijas Jūras administrācija".

Visi interesenti izdevumu var iegādāties "Latvijas Vēstneša" kioskā Bruņinieku un K.Barona ielas skvērā, redakcijas Realizācijas daļā Bruņinieku ielā 41 vai Mazās poligrāfijas daļā Bruņnieku ielā 36–1. Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!