• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2009. gada 15. septembra noteikumi Nr. 1062 "Grozījumi Ministru kabineta 2009.gada 10.februāra noteikumos Nr.138 "Noteikumi par darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.4.4.1.aktivitāti "Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi""". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.09.2009., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/ta/id/198054

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.638

Par Finanšu ministrijas budžeta apakšprogrammas "Finansējums Eiropas Savienības politiku instrumentu un pārējās ārvalstu finanšu palīdzības līdzfinansēto projektu un pasākumu īstenošanai" līdzekļu pārdali 2009.gadā

Vēl šajā numurā

23.09.2009., Nr. 151

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 1062

Pieņemts: 15.09.2009.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr.1062

Rīgā 2009.gada 15.septembrī (prot. Nr.57 29.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2009.gada 10.februāra noteikumos Nr.138 “Noteikumi par darbības programmas “Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājuma 3.4.4.1.aktivitāti “Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi””

Izdoti saskaņā ar Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda vadības likuma 18.panta 10.punktu

 

Izdarīt Ministru kabineta 2009.gada 10.februāra noteikumos Nr.138 “Noteikumi par darbības programmas “Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājuma 3.4.4.1.aktivitāti “Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi”” (Latvijas Vēstnesis, 2009, 35., 81., 121.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 7.punktu šādā redakcijā:

“7. Aktivitātes ietvaros projektu līdzfinansē no Eiropas Reģionālās attīstības fonda un finansējuma saņēmēja līdzekļiem. Aktivitātes ietvaros pieejamais Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums (turpmāk – finansējums) ir 14 139 549,92 lati un finansējuma saņēmēju līdzfinansējums – 2 495 214,94 lati.”

2. Papildināt noteikumus ar 21.1 punktu šādā redakcijā.

“21.1 Ja uz projekta iesnieguma iesniegšanas dienu sadarbības iestādē vismaz 10 % no daudzdzīvokļu mājas dzīvokļu īpašniekiem ir noteikts maznodrošinātas personas statuss, projektam maksimāli pieļaujamo finansējuma intensitāti palielina par 10 procentpunktiem.”

3. Izteikt 24., 24.1 un 25.punktu šādā redakcijā:

“24. Projektu iesniegumu iesniegšanu izsludina par visu aktivitātei pieejamo finansējumu, izsludinot septiņas secīgas projektu iesniegumu atlases kārtas. Projektu iesniegumus, kas iesniegti atlases kārtā, vērtē un savstarpēji salīdzina attiecīgās kārtas ietvaros. Ja projektu iesniegumu atlases kārtās netiek noslēgti līgumi par visu aktivitātei pieejamo finansējumu, sadarbības iestāde izsludina astoto projektu iesniegumu atlases kārtu par visu atlikušo finansējumu. Astotajā projektu iesniegumu atlases kārtā projektu iesniegumu vērtēšana un savstarpējā salīdzināšana notiek kalendāra mēneša ietvaros.

24.1 Pirmajās septiņās projektu iesniegumu atlases kārtās papildus attiecīgajā kārtā iesniegtajiem projektu iesniegumiem vērtē un kopā ar tiem savstarpēji salīdzina projekta iesniegumu, par kuru iepriekšējā atlases kārtā pieņemts lēmums par projekta iesnieguma noraidīšanu nepietiekama finansējuma dēļ saskaņā ar šo noteikumu 7.pielikuma 30.punktā minēto kritēriju. Ja projekta iesniedzējs nevēlas, ka projekta iesniegumu iekļauj nākamajā atlases kārtā, projekta iesniedzēja pilnvarotā persona ne vēlāk kā piecu darbdienu laikā pēc lēmuma saņemšanas par projekta iesnieguma noraidīšanu nepietiekama finansējuma dēļ iesniedz sadarbības iestādē pieprasījumu neiekļaut attiecīgo projekta iesniegumu nākamajā atlases kārtā.

25. Par projektu iesniegumu atlases kārtā pieejamā finansējuma apmēru lemj atbildīgā iestāde.”

4. Izteikt 32.punktu šādā redakcijā:

“32. Ja pirmajās septiņās projektu iesniegumu atlases kārtās pa pastu sūtītais projekta iesniegums ir nosūtīts līdz projektu iesniegumu atlases kārtas beigu termiņam, bet saņemts sadarbības iestādē vēlāk nekā piecas dienas pēc projektu iesniegumu atlases kārtas beigu termiņa, attiecīgo projekta iesniegumu vērtē kopā ar tās projektu iesniegumu atlases kārtas projektu iesniegumiem, kurā projekta iesniegums ir saņemts sadarbības iestādē. Ja astotajā projektu iesniegumu atlases kārtā pa pastu sūtītais projekta iesniegums ir nosūtīts vienā kalendāra mēnesī, bet saņemts sadarbības iestādē nākamajā mēnesī, projekta iesniegumu vērtē kopā ar projektu iesniegumiem, kuri saņemti sadarbības iestādē attiecīgajā kalendāra mēnesī.”

5. Aizstāt 35.3.apakšpunktā vārdus “konkrētās projektu atlases kārtas beigu termiņa” ar vārdiem “projektu iesniegumu iesniegšanas beigu termiņa”.

6. Izteikt 37.punktu šādā redakcijā:

“37. Pirmajās septiņās projektu iesniegumu atlases kārtās sadarbības iestāde 10 darbdienu laikā pēc projektu atlases kārtas beigām rakstiski paziņo projekta iesniedzējam projekta iesnieguma reģistrācijas numuru. Astotajā projektu iesniegumu atlases kārtā sadarbības iestāde 10 darbdienu laikā pēc kalendāra mēneša beigām rakstiski paziņo projekta iesniedzējam projekta iesnieguma reģistrācijas numuru.”

7. Izteikt 42.punkta trešo teikumu šādā redakcijā:

“Šajā punktā minēto lēmumu sadarbības iestādes vadītājs pieņem divu mēnešu laikā pēc attiecīgās projektu atlases kārtas beigām, kuras ietvaros ir iesniegts projekta iesniegums, vai astotajā projektu iesniegumu atlases kārtā pēc attiecīgā kalendāra mēneša beigām, kura ietvaros ir iesniegts projekta iesniegums.”

8. Papildināt noteikumus ar VIII nodaļu šādā redakcijā:

VIII. Noslēguma jautājums

60. Šo noteikumu 21.punkts stājas spēkā 2009.gada 20.oktobrī.”

9. Izteikt 2.pielikuma 3.2.apakšpunktu šādā redakcijā:

3.2. Projektā paredzēto aktivitāšu īstenošanas plāns un starpposma maksājumi

Vai projekta ietvaros projekta iesniedzējs vēlēsies saņemt starpposma maksājumu (starpposma maksājumus var saņemt ne biežāk kā reizi trijos mēnešos, ja projekta īstenošanas ilgums pārsniedz sešus mēnešus):

(Informāciju par projekta īstenošanas aktivitāšu un starpposma maksājumu laika grafiku norādīt atbilstoši projekta īstenošanas gadiem, nevis kalendāra gadiem.)

Aktivitātes nosaukums*

Aktivitāšu īstenošanas laika grafiks

1.projekta īstenošanas gads

2.projekta īstenošanas gads

1.ceturksnis

2.ceturksnis

3.ceturksnis

4.ceturksnis

1.ceturksnis

2.ceturksnis

3.ceturksnis

4.ceturksnis

Aktivitātes (aizpilda visi projekta iesniedzēji)

1.aktivitāte “aktivitātes nosaukums”

               

* Aktivitātēm jāsakrīt ar 2.3.apakšpunktā norādītajām aktivitātēm.

Starpposmi

Starpposma maksājumu pieprasīšanas laika grafiks

1.projekta īstenošanas gads

2.projekta īstenošanas gads

1.ceturksnis

2.ceturksnis

3.ceturksnis

4.ceturksnis

1.ceturksnis

2.ceturksnis

3.ceturksnis

4.ceturksnis

Starpposmi (nav jāaizpilda, ja projekta iesniedzējs nevēlas saņemt starpposma maksājumu)

ERAF finansējuma apmērs, LVL

             

 

10. Izteikt 2.pielikuma 5.1.apakšpunktu šādā redakcijā:

5.1. Projekta finansēšanas plāns, LVL

Gads

Kopējās izmaksas

Neattiecināmās izmaksas

Kopējās attiecināmās izmaksas

Kopējās attiecināmās izmaksas

ERAF finansējums

privātās attiecināmās izmaksas

           
 

1=2+3

2

3=4+5

4

5

20XX

          

20XX

         

20XX

         

Kopā

       

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Ekonomikas ministrs A.Kampars

 

Redakcijas piebilde: noteikumi stājas spēkā ar 2009.gada 24.septembri.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!