• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2009. gada 15. septembra noteikumi Nr. 1047 "Kārtība, kādā licencēta sabiedrība, kas nodarbojas ar personu iekārtošanu darbā uz kuģiem, vai šādu sabiedrību veidota apvienība elektroniski sniedz informāciju Valsts ieņēmumu dienestam". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.09.2009., Nr. 149 https://www.vestnesis.lv/ta/id/197876

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.1048

Grozījumi Ministru kabineta 2003.gada 23.septembra noteikumos Nr.538 "Ieroču, munīcijas, speciālo līdzekļu, sprāgstvielu, spridzināšanas ietaišu un pirotehnisko izstrādājumu komerciālās aprites, pirotehnisko izstrādājumu klasificēšanas un izmantošanas noteikumi"

Vēl šajā numurā

18.09.2009., Nr. 149

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 1047

Pieņemts: 15.09.2009.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.1047

Rīgā 2009.gada 15.septembrī (prot. Nr.57 7.§)
Kārtība, kādā licencēta sabiedrība, kas nodarbojas ar personu iekārtošanu darbā uz kuģiem, vai šādu sabiedrību veidota apvienība elektroniski sniedz informāciju Valsts ieņēmumu dienestam
Izdoti saskaņā ar likuma “Par iedzīvotāju ienākuma nodokli” 19.panta divpadsmito daļu
1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā licencēta sabiedrība, kas iepriekšējā kalendāra gadā nodarbojusies ar personu iekārtošanu darbā uz kuģiem (turpmāk – sabiedrība), vai šādu sabiedrību veidota apvienība (turpmāk – sabiedrību apvienība) līdz pēctaksācijas gada 1.februārim elektroniski nosūta Valsts ieņēmumu dienestam informāciju par iepriekšējā kalendāra gadā nodarbinātajiem jūrniekiem, kuri, iekārtojoties darbā, izmantojuši attiecīgās sabiedrības vai to veidotas asociācijas pakalpojumus.
2. Sabiedrība vai sabiedrību apvienība šajos noteikumos noteiktajā kārtībā sniedz Valsts ieņēmumu dienestam informāciju (pielikums) par iepriekšējā kalendāra gadā nodarbinātajiem jūrniekiem – Latvijas rezidentiem –, kuri, iekārtojoties darbā, izmantojuši sabiedrības vai sabiedrību apvienības pakalpo­jumus.
3. Ja sabiedrība vai sabiedrību apvienība tiek likvidēta vai tiek anulēta sabiedrības licence, attiecīgā sabiedrība vai sabiedrību apvienība 10 darbdienu laikā pēc likvidācijas procesa uzsākšanas vai licences anulēšanas atbilstoši Elektronisko dokumentu likumam elektroniski nosūta Valsts ieņēmumu dienestam šo noteikumu pielikumā minēto informāciju par taksācijas gadā nodarbinātajiem jūrniekiem – Latvijas rezidentiem –, kuri, iekārtojoties darbā, izmantojuši sabiedrības vai sabiedrību apvienības pakalpojumus.
Ministru prezidents V.Dombrovskis

Finanšu ministrs E.Repše
Pielikums
Ministru kabineta
2009.gada 15.septembra noteikumiem Nr.1047
01.JPG (40339 bytes)
Finanšu ministrs E.Repše

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!