• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par igauņu pieredzi marķētās dīzeļdegvielas izmantošanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.2009., Nr. 146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/197704

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Šrilankas parlamenta priekšsēdētāja oficiālo vizīti Latvijā

Vēl šajā numurā

15.09.2009., Nr. 146

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par igauņu pieredzi marķētās dīzeļdegvielas izmantošanā

 

11.septembrī zemkopības ministrs Jānis Dūklavs Igaunijas pilsētā Vīlandē tikās ar Igaunijas lauksaimniecības ministru Valdoru Heliru Sederu, lai pārrunātu Igaunijas pieredzi iezīmētās jeb marķētās dīzeļdegvielas izmantošanā.

Pēc tikšanās J.Dūklavs atzina, ka gūts skaidrs priekšstats par marķētās dīzeļdegvielas izmantošanas sistēmas aspektiem Igaunijā.

Tāpat arī iegūta plaša un konkrēta informācija, kas dos iespēju izstrādāt priekšlikums par šīs lauksaimniekiem izdevīgās sistēmas ieviešanu Latvijā.

Igaunijā marķēto dīzeļdegvielu izmanto visi ražojošie lauksaimnieki, kā arī mežsaimnieki un zivsaimnieki. Tuvākajā laikā Igaunijas valdība gatavojas pārskatīt un uzlabot dīzeļdegvielas nodokļu sistēmu lauksaimniecībā, padarot to vienkāršāk lietojamu kā uzņēmējiem, tā arī administrētājiem.

Ar Igaunijas pieredzi marķētās dīzeļdegvielas izmantošanā Latvijas delegācijas sastāvā iepazinās arī Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes (LOSP) priekšsēdētājs Armands Krauze un Zemnieku saeimas valdes priekšsēdētāja vietniece Maira Dzelzkalēja.

 

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!