• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 7. septembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.2009., Nr. 146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/197652

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2009. gada 9. septembra ārkārtas sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

15.09.2009., Nr. 146

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 7. septembra sēdi

 

1. Izskatīja deviņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Nolēma sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi 2009.gada 9.septembrī pulksten 15.00.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 10.septembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 7.septembra līdz 13.septembrim.

5. Pieņēma zināšanai Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājas Ingrīdas Circenes iesniegumu, kurā viņa informē, ka par komisijas priekšsēdētājas biedri ievēlēta deputāte Ērika Zommere. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram un Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

6. Pieņēma zināšanai deputāta Dzintara Jaundžeikara iesniegumu par atteikšanos no papīra dokumentiem. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai.

7. Pieņēma zināšanai deputāta Andreja Klementjeva iesniegumu, kurā viņš informē, ka vēlas darboties deputātu grupā sadarbībai ar Šrilankas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

8. Nolēma nodot Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijai un Nacionālās drošības komisijai Ministru prezidenta Valda Dombrovska iesniegto gadskārtējo ziņojumu par nacionālo drošību.

9. Pieņēma lēmumu par drošības pasākumiem Šrilankas Demokrātiskās Sociālistiskās Republikas parlamenta priekšsēdētāja V.E.Vidžesinghes Džajavēras Mudijanselages Lokubandaras oficiālās vizītes laikā Latvijas Republikā no 2009.gada 14.septembra līdz 16.septembrim.

10. Pieņēma zināšanai deputātes Ingrīdas Circenes iesniegumu par kavējumu Saeimas 20.augusta ārkārtas sesijas sēdē.

11. Nolēma attaisnot deputāta Viktora Ščerbatiha kavējumu Saeimas 3.septembra sēdē.

12. Pieņēma zināšanai deputātes Vairas Paegles iesniegumu par kavējumu Saeimas 20.augusta ārkārtas sesijas sēdē.

13. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklei Ingrīdai Circenei uz Parīzi (Francija) no 2009.gada 10.septembra līdz 12.septembrim;

2) Ārlietu komisijas priekšsēdētājam Andrim Bērziņam un komisijas konsultantam Artūram Jefimovam uz Stokholmu (Zviedrija) 2009.gada 20. un 21.oktobrī;

3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Jānim Reiram, delegācijas vadītāja vietniecei Ērikai Zommerei, delegācijas locekļiem Silvai Bendrātei, Ventam Armandam Krauklim, Saeimas deputātam Artim Pabrikam, Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Modrim Trencim uz Viļņu (Lietuva) 2009.gada 17. un 18.septembrī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!