• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1996. gada 3. jūlija rīkojums Nr. 255 "Par valsts akciju sabiedrību "Dzelzceļa slimnīca "Biķernieki"" un valsts akciju sabiedrību "Transporta poliklīnika"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.07.1996., Nr. 117 https://www.vestnesis.lv/ta/id/197499-par-valsts-akciju-sabiedribu-dzelzcela-slimnica-bikernieki-un-valsts-akciju-sabiedribu-transporta-poliklinika-

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.256

Par atvaļinājuma piešķiršanu Dz.Rasnačam

Vēl šajā numurā

10.07.1996., Nr. 117

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 255

Pieņemts: 03.07.1996.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr. 255

Rīgā 1996.gada 3.jūlijā (prot. nr. 34 13.§)

Par valsts akciju sabiedrību "Dzelzceļa slimnīca "Biķernieki"" un valsts akciju sabiedrību "Transporta poliklīnika"

1. Nodibināt uz Satiksmes ministrijas pakļautībā esošās Valsts centrālās klīniskās dzelzceļa slimnīcas (Rīgā, Lielvārdes ielā 68/1) un Latvijas dzelzceļa Bērnu poliklīnikas (Rīgā, Lielvārdes ielā 68/1) bāzes valsts akciju sabiedrību "Dzelzceļa slimnīca "Biķernieki"" un noteikt, ka tās galvenais uzņēmējdarbības virziens ir ārstnieciskās palīdzības sniegšana Latvijas iedzīvotājiem, saglabājot dzelzceļa nozarē strādājošo apkalpošanas specifiku.

2. Noteikt, ka valsts akciju sabiedrības "Dzelzceļa slimnīca "Biķernieki"" dibināšanas pamatkapitālu veido Valsts centrālās klīniskās dzelzceļa slimnīcas un Latvijas dzelzceļa Bērnu poliklīnikas manta un ka reģistrētais pamatkapitāls ir 1180850 latu.

3. Valsts akciju sabiedrība "Dzelzceļa slimnīca "Biķernieki"" ir visu Valsts centrālās klīniskās dzelzceļa slimnīcas un Latvijas dzelzceļa Bērnu poliklīnikas tiesību un saistību pārņēmēja.

4. Nodibināt uz Satiksmes ministrijas pakļautībā esošās Latvijas dzelzceļa Rīgas poliklīnikas (Rīgā, Gogoļa ielā 3) bāzes valsts akciju sabiedrību "Transporta poliklīnika" un noteikt, ka tās galvenais uzņēmējdarbības virziens ir ambulatorās medicīniskās aprūpes pakalpojumu sniegšana Latvijas iedzīvotājiem.

5. Noteikt, ka valsts akciju sabiedrības "Transporta poliklīnika" dibināšanas pamatkapitālu veido Latvijas dzelzceļa Rīgas poliklīnikas manta un ka reģistrētais pamatkapitāls ir 132452 lati.

6. Valsts akciju sabiedrība "Transporta poliklīnika" ir visu Latvijas dzelzceļa Rīgas poliklīnikas tiesību un saistību pārņēmēja.

7. Satiksmes ministrijai:

7.1. pēc saskaņošanas ar Labklājības ministriju apstiprināt šī rīkojuma 1. un 4.punktā minēto valsts akciju sabiedrību statūtus, reģistrēt tās Uzņēmumu reģistrā un izveidot attiecīgās pārvaldes institūcijas;

7.2. nodot veselības aizsardzībai paredzētos finansu līdzekļus un kases izdevumus (pēc stāvokļa uz 1996.gada 1.jūliju) Labklājības ministrijai;

7.3. iesniegt Finansu ministrijai priekšlikumus par 1996.gada valsts budžetā izdarāmajiem grozījumiem.

8. Finansu ministrijai noteiktā kārtībā iesniegt Ministru kabinetam likumprojektu par attiecīgiem grozījumiem likumā "Par valsts budžetu 1996.gadam" (Latvijas Vēstnesis, 1996, 41.nr.).

Ministru prezidents A.Šķēle

Ekonomikas ministrs G.Krasts

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!