• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 31. augusta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.09.2009., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/197172

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2009. gada 3. septembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

08.09.2009., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 31. augusta sēdi

 

1. Sēdē izskatīja astoņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Mārtiņa Rozes iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam Mārtiņam Rozem neapmaksātu atvaļinājumu no šā gada 1.septembra līdz 7.septembrim un ziņot par to Saeimas sēdē.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 3.septembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2009.gada 3.septembrī pulksten 17.00.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 31.augusta līdz 6.septembrim.

6. Pieņēma zināšanai Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas Aijas Barčas iesniegumu, kurā viņa informē, ka deputāte Inta Feldmane iekļauta Sociālās drošības apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Pieņēma zināšanai deputātes Intas Feldmanes iesniegumu, kurā viņa informē, ka vēlas darboties deputātu grupās sadarbībai ar Izraēlas parlamentu, Ķīnas parlamentu, kā arī Sieviešu deputāšu grupā sadarbībai ar citu valstu parlamentārietēm. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

8. Pieņēma zināšanai deputāta Dzintara Jaundžeikara iesniegumu, kurā viņš informē, ka vēlas darboties deputātu grupās sadarbībai ar Igaunijas, Lietuvas, Somijas un Vācijas parlamentiem. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

9. Pieņēma zināšanai Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāja Oskara Spurdziņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka šā gada 27.augusta sēdē Dzīvojamo māju pārvaldīšanas likuma izstrādes apakškomisija mainījusi nosaukumu un turpmāk sauksies Mājokļa jautājumu apakškomisija.

10. Pieņēma zināšanai Administratīvās apgabaltiesas iesniegumu par apelācijas tiesvedību. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Juridiskajam birojam.

11. Pieņēma zināšanai deputāta Jura Sokolovska iesniegumu, kurā viņš informē, ka atsakās no papīra dokumentiem.

12. Izskatīja deputāta Ulda Brieža palīga Klāva Vītiņa iesniegumu par atļauju Tehniskās universitātes tautas deju ansamblim “Vektors” projekta “Tautas deju ansambļu kalendārs 2010.gadam” ietvaros organizēt fotosesiju Saeimas plenārsēžu zālē. Prezidijs nolēma atļaut organizēt fotosesiju Saeimas Sarkanajā zālē un Dzeltenajā zālē un nodeva minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai.

13. Pieņēma zināšanai izglītības un zinātnes ministres Tatjanas Koķes iesniegumu par 9.Saeimas deputātu Viktoru Ščerbatihu un nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram.

14. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājas Vairas Paegles iesniegumu par Saeimas Eiropas lietu komisijas tikšanos ar Baltijas valstu parlamentu un Polijas parlamenta Eiropas lietu komisijām.

15. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam Gundaram Daudzem, Saeimas deputātam Jānim Eglītim, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam Uģim Bambem un Saeimas tulcei Sintijai Strikauskai uz Parīzi (Francija) no 2009.gada 7.septembra līdz 9.septembrim;

2) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājai Vairai Paeglei, konsultantam Ģirtam Ostrovskim un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Aināram Nābelim uz Druskininkiem (Lietuva) 2009.gada 6. un 7.septembrī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!