• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 24. augusta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.09.2009., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/196788

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2009.gada 27.augusta sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

01.09.2009., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 24. augusta sēdi

 

1. Sēdē izskatīja septiņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Ata Slaktera iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Atim Slakterim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 27.augustā.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 27.augusta sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma zināšanai Saeimas Kancelejas Protokola nodaļas sagatavoto informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 24.augusta līdz 30.augustam.

5. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka deputāts Mihails Zemļinskis iekļauts Sporta apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

6. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka deputāts Alberts Krūmiņš iekļauts Sporta apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Igors Aleksandrovs vēlas darboties deputātu grupā sadarbībai ar Ķīnas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte Ērika Zommere ievēlēta par deputātu grupas sadarbībai ar Ķīnas parlamentu priekšsēdētāju. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

9. Pieņēma zināšanai Ministru prezidenta Valda Dombrovska iesniegumu par Saeimas ārkārtas sēdes sasaukšanu 2009.gada 9.septembrī.

10. Pieņēma zināšanai deputāta Pētera Hankas iesniegumu, kurā viņš informē par Saeimas ārkārtas sesijas 20.augusta sēdes kavējumu.

11. Apstiprināja komandējumus:

1) Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājai Ingrīdai Circenei uz Minsku (Baltkrievija) no 2009.gada 30.augusta līdz 2.septembrim. Prezidijs nolēma apmaksāt 30 procentus no dienas naudas;

2) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas loceklim Ivanam Klementjevam uz Garmišu–Partenkirheni (Vācija) no 2009.gada 8.septembra līdz 18.septembrim. Prezidijs nolēma apmaksāt 30 procentus no dienas naudas.

12. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja Jāņa Reira, delegācijas locekļu Silvas Bendrātes, Ulda Ivara Gravas, Māra Ārberga, Baibas Rivžas, Pētera Tabūna, Ērikas Zommeres, Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretāres Ingrīdas Putniņas, Saeimas tulces Birutas Lasmanes un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja Andra Veisa komandējumu uz Igauniju un Lietuvu no 2009.gada 21.augusta līdz 24.augustam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!