• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 30. jūlija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.08.2009., Nr. 136 https://www.vestnesis.lv/ta/id/196581

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2009.gada 20.augusta ārkārtas sesijas sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

27.08.2009., Nr. 136

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 30. jūlija sēdi

 

1. Sēdē izskatīja piecus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 27.jūlija līdz 2.augustam.

3. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 3.augusta līdz 9.augustam.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par deputātu Lienes Liepiņas un Alberta Krūmiņa iestāšanos partijas “Jaunais laiks” frakcijā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte Baiba Rivža ievēlēta par Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētāja biedri. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai un Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Alberts Krūmiņš iestājies deputātu grupā sadarbībai ar Ukrainas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte Ērika Zommere iestājusies deputātu grupās sadarbībai ar Ķīnas, Austrālijas un Junzēlandes, Grieķijas, Gruzijas, Moldovas, Ukrainas, Azerbaidžānas, Krievijas, Itālijas un Francijas parlamentiem. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte Ērika Zommere ievēlēta par Pieprasījumu komisijas priekšsēdētāja biedri. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai un Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijā par priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Vents Armands Krauklis un par priekšsēdētāja biedru deputāts Mārtiņš Roze. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai un Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

10. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte Ērika Zommere ievēlēta Ārlietu komisijas Baltijas lietu apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

11. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai Tieslietu ministrijas 2009.gada 24.jūlija vēstuli par 2009.gada 8.jūlija vēstules Nr.1–11/2737 “Par Kurzemes apgabaltiesas tiesneša Roberta Lazdāna atbrīvošanu no tiesneša amata” atsaukšanu.

12. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 2008.gada 18.decembra lēmumā “Par Saeimas štatu sarakstu 2009.gadam”.

13. Attaisnoja deputāta Arta Pabrika Saeimas 12.jūnija ārkārtas sēdes un 29.jūnija ārkārtas sesijas sēdes kavējumu.

14. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Jānim Reiram, delegācijas locekļiem Silvai Bendrātei, Uldim Ivaram Gravam, Mārim Ārbergam, Baibai Rivžai, Pēterim Tabūnam, Ērikai Zommerei, Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai, Saeimas tulcei Birutai Lasmanei un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Andrim Veisam uz Igauniju un Lietuvu no 2009.gada 21.augusta līdz 24.augustam;

2) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Jānim Reiram, delegācijas loceklei Ērikai Zommerei un Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai uz Nīborgu (Dānija) no 2009.gada 29.augusta līdz 1.septembrim;

3) Ārlietu komisijas priekšsēdētājam Andrim Bērziņam uz Azerbaidžānu no 2009.gada 9.augusta līdz 13.augustam;

4) Saeimas priekšsēdētājam Gundaram Daudzem, Saeimas sekretāram Dzintaram Rasnačam, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam Uģim Bambem un Stenogrammu nodaļas vecākajai tulcei Sintijai Strikauskai uz Oslo (Norvēģija) no 2009.gada 25.augusta līdz 27.augustam.

15. Izslēdza no sēdes darba kārtības jautājumu par komandējuma apstiprināšanu deputātu grupas “Eiropas parlamentārieši Āfrikai” priekšsēdētājai Ingrīdai Circenei uz Keiptaunu (Dienvidāfrika) no 2009.gada 30.septembra līdz 6.oktobrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!