• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.08.2009., Nr. 136 https://www.vestnesis.lv/ta/id/196530

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

27.08.2009., Nr. 136

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

 


Paziņojums par saistošo noteikumu pieņemšanu

Engures novada dome 2009.gada 18.augustā pieņēma lēmumu prot. nr.5 p.16.

Pamatojoties uz 13.10.2004, MK noteikumu Nr.883 ,,Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” VII nodaļas 69.1.punktu:

1.Apstiprināt detālplānojuma zemesgabalam ,,Smārdes centrs” (kadastra nr.9082 010 0218) Smārdes pag., Engures nov., galīgo redakciju.

2.Apstiprināt saistošos noteikumus nr.39 ,,Detālplānojums Engures novada Smārdes pagasta īpašumam ,,Smārdes centrs””.

3.Nosūtīt lēmumu par saistošajiem noteikumiem nr.39 ,,Detālplānojums Engures novada Smārdes pagasta īpašumam ,,Smārdes centrs”” zināšanai Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai.

4.Noteikt, ka saistošie noteikumi nr.39 ,,Detālplānojums Engures novada Smārdes pagasta īpašumam ,,Smārdes centrs”” stājas spēkā dienu pēc šī lēmuma publicēšanas laikrakstā ,,Latvijas Vēstnesis”.

5.Noteikt, ka ar detālplānojuma pilnu dokumentāciju, tai skaitā ar saistošo noteikumu detālplānojuma grafisko materiālu, var iepazīties Engures novada domē pie Smārdes pagasta arhitektes.


Paziņojums par detālplānojumu

Daugavpils pilsētas zemesgabala ar kadastra nr. 0500 020 0811 Jelgavas un Nometņu ielas rajonā, kvartālā nr.8 un tam pieguļošo ielu teritorijas detālplānojumu izskatīs Daugavpils pilsētas domes sēdē 2009. gada 10.septembrī plkst.14 K.Valdemāra ielā 1, Daugavpilī, mazajā zālē.


Paziņojums par teritorijas plānojumu

Pamatojoties uz Druvienas pagasta padomes 2009. gada 30.jūnija sēdes lēmumu (protokols nr.9, 1.§) „Par Druvienas pagasta teritorijas plānojumu”, Druvienas pagasta pārvalde ir sagatavojusi Druvienas pagasta teritorijas plānojuma galīgo redakciju, izvērtējot un ņemot vērā saņemtos institūciju atzinumus un sabiedriskās apspriešanas rezultātus.

Institūciju pārstāvji un ikviens interesents var iepazīties ar plānojuma galīgo redakciju, saņemt nepieciešamos paskaidrojumus un iesniegt rakstiskus priekšlikumus Druvienas pagasta pārvaldē no 2009. gada 17.augusta līdz 2009.gada 7.septembrim katru darba dienu no plkst. 9 līdz 16.

Ar Druvienas pagasta teritorijas plānojuma galīgo redakciju var iepazīties interneta mājas lapā: www.gulbene.lv sadaļā novads, pagasti, Druvienas pagasts.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!