• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.08.2009., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/ta/id/196416

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

25.08.2009., Nr. 134

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

 

Lauku attīstības programmas (2007.-2013.gads) LEADER pieejas īstenošana pasākums 413 „Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā”

(MK noteikumi Nr.33)

Biedrība „Preiļu rajona partnerība” uzsāk vietējās attīstības stratēģijas 2009.- 2013.gadam īstenošanu.

Stratēģijai piešķirtais finansējums 2009.gadā (LVL): 123028,46

Projektu iesniegšanas I kārta tiek izsludināta no 1.oktobra līdz 1.novembrim plkst. 17.00. biedrības birojā Kooperatīva-6, Preiļos, LV-5301.

Projektu īstenošanas ilgums - 2 gadi pēc LAD lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

413.pasākuma “Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā” 2.aktivitātē “Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu (tajā skaitā apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un cita brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem”.

1. Rīcība:

Atbalsts vietējām iniciatīvas grupām Sabiedrisko centru izveidei. Rīcībai piešķirtais atbalsta apmērs LVL 25 000.

2. Rīcība: Atbalsts vietējām iniciatīvas grupām Sabiedrisko centru darbības nodrošināšanai. Rīcībai piešķirtais atbalsta apmērs LVL 10 000.

3. Rīcība:

Atbalsts vietējo iniciatīvas grupu, pašvaldību un uzņēmēju iniciatīvām- ierīkošana un Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde. Rīcībai piešķirtais atbalsta apmērs LVL 22 000.

4. Rīcība: Atbalsts lauku cilvēku spēju attīstībai nepieciešamās infrastruktūras izveidei un esošo pilnveidošanai. Rīcībai piešķirtais atbalsta apmērs LVL 16 200.

8. Rīcība: Atbalsts kultūras objektu attīstībai. Rīcībai piešķirtais atbalsta apmērs LVL 23228,46.

413.pasākuma “Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā” 1.aktivitātē Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide pakalpojumu pieejamībai, kvalitātei un sasniedzamībai vietējiem iedzīvotājiem”.

9. Rīcība: Atbalsts lauku dzīves telpas pilnvērtīgai attīstībai. Rīcībai piešķirtais atbalsta apmērs LVL 26 600.

Ar rīcību mērķiem, to plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīva atzinuma saņemšanai par projektu iesniegumu un ar Preiļu rajona partnerības darbības teritorijas vietējās attīstības stratēģiju 2009.- 2013.gadam, ir iespējams iepazīties Dienesta mājaslapā: www.lad.gov.lv un vietējā rīcības grupā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!