• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Stratēģiskās analīzes komisija: Aicinot piedalīties diskusijā par izglītību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.08.2009., Nr. 131 https://www.vestnesis.lv/ta/id/196256

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

19.08.2009., Nr. 131

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Stratēģiskās analīzes komisija: Aicinot piedalīties diskusijā par izglītību


 

Valsts prezidenta Stratēģiskās analīzes komisijas aicinājumam pašorganizācijas kustības “Latvijas forums” ietvaros diskutēt par izglītības jautājumiem atsaukušās arī Rīgas nevalstiskās organizācijas, aicinot pilsētas iedzīvotājus pulcēties kopā 19.augustā plkst. 15 Rīgas Ziemeļvalstu ģimnāzijā.

Latvijas foruma diskusiju Rīgā sadarbībā ar Stratēģiskās analīzes komisiju organizē Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta Rīgas Skolu vecāku konsultatīvā padome, nodibinājums “Fonds Viens Otram” un biedrība “Vecāki Rīgai”.

Tādējādi otrā šīs vasaras Latvijas foruma diskusija “Atbalsta formas/veidi Latvijas skolām reformu laikā” notiks vienlaikus astoņās pilsētās: Cēsīs, Rīgā, Jēkabpilī, Jelgavā, Madonā, Mazsalacā, Ogrē un Valmierā.

Lai ar valsts iedzīvotājiem diskutētu par atbalsta sniegšanu skolām, Valsts prezidents Valdis Zatlers piedalīsies diskusijā Draudzīgā aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijā, bet izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe plāno piedalīties diskusijā Ogres kultūras centrā. Savukārt Stratēģiskās analīzes komisijas priekšsēdētājs asoc.prof. Roberts Ķīlis ar iedzīvotājiem diskutēs Madonas Valsts ģimnāzijā.

Līdzīgi kā šā gada maijā Stratēģiskās analīzes komisija aicina uz pašorganizāciju un diskusijas rezultātā cer apkopot praktiskus ieteikumus un labas prakses piemērus, kā skolām veiksmīgi darboties un attīstīties arī grūtos laikos.

Foruma diskusijas galvenais mērķis ir sniegt idejisku atbalstu vecākiem, pedagogiem, skolām, tāpēc Stratēģiskās analīzes komisija aicina Latvijas iedzīvotājus piedalīties Latvijas forumā un dalīties domās par konkrētiem pozitīviem, konstruktīviem un uz sadarbību vērstiem priekšlikumiem.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!