• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.08.2009., Nr. 131 https://www.vestnesis.lv/ta/id/196242

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

19.08.2009., Nr. 131

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

 


Paziņojums

Burtnieku novada teritorijas plānojuma 2009. - 2021.gadam galīgās redakcijas izskatīšanas sēde notiks Burtnieku novada domē J.Vintēna ielā 7, Burtniekos, Burtnieku pagastā, Burtnieku novadā, 2009.gada 2.septembrī plkst. 10.


Paziņojums par detālplānojumu

Kokneses novada dome saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2004. gada 19. oktobra noteikumu Nr. 883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 54. punktu paziņo, ka 2009.gada 29.jūlijā ir pieņemts lēmums „Par detālplānojumu nekustamajiem īpašumiem „Rožāres” un „Lejas-Rozes””, apstiprinot darba uzdevumu, par detālplānojumu izstrādes atbildīgo personu apstiprinot novada domes izpilddirektoru J.Baltmani un, par izstrādes vadītāju apstiprinot arhitekti D.Bērziņu. Detālplānojuma izstrādāšanas mērķis - pamatot apbūves un atpūtas vietas (peldvietas un laivu novietnes) veidošanu lauksaimnieciskajā teritorijā pie Daugavas. Detālplānojumu izstrādā SIA ”Damsijas”, arhitekte Dace Bērziņa, tālr. 29103226. Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Kokneses novada domē trīs nedēļu laikā no paziņojuma publicēšanas laikrakstā „Staburags” un „Latvijas Vēstnesis” un pašvaldības mājaslapā, norādot: fiziskām personām - vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām - nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi. Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar Kokneses pagasta teritorijas plānojumu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem var vērsties Meloriatoru ielā 1, Koknesē, LV-5113, pašvaldības darba laikā, iepriekš zvanot izpilddirektoram Jāzepam Baltmanim, tālr. 65133644.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!