• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.08.2009., Nr. 130 https://www.vestnesis.lv/ta/id/196176

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

18.08.2009., Nr. 130

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

 


Paziņojums par teritorijas plānojumu

Jūrmalas pilsētas dome saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumu nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 61.punktu paziņo, ka Jūrmalas pilsētas dome 2009.gada 30.jūlijā pieņēmusi lēmumu nr.600 „Par detālplānojuma projekta izstrādes uzsākšanu zemesgabalam Jūrmalā, Skolotāju ielā 11”. Detālplānojuma izstrādes vadītāja R.Ansule.

Zemesgabals saskaņā ar Jūrmalas pilsētas Teritorijas plānojumu atrodas jauktas atpūtas un dzīvojamās teritorijas Rīgas jūras līča krasta kāpu aizsargjoslā (JK).

Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt divu nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā Jūrmalas Ziņas” un ,,Latvijas Vēstnesis” Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Edinburgas prospektā 75 katru darbdienu no plkst. 8.30 līdz 17.00. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldei, norādot: fiziskām personām - vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām - nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar spēkā esošo Jūrmalas pilsētas teritorijas plānojumu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem par detālplānojumu var vērsties Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Edinburgas prospektā 75, 18.kabinetā. Apmeklētāju pieņemšana notiek katru pirmdienu no plkst. 14.00 līdz 18.00 pie detālplānojuma izstrādes vadītājas.


Paziņojums par detālplānojuma izstrādes un sabiedriskās apspriešanas 1.posma uzsākšanu Rīgas rajona Carnikavas novada nekustamajam īpašumam “Renesanse Atpūtai”

Rīgas rajona Carnikavas novada dome 2009.gada 18.februāra sēdē ir pieņēmusi lēmumu nr.4 “Par darba uzdevuma un izstrādātāja apstiprināšanu nekustamā īpašuma „Renesanse Atpūtai” (kadastra nr.8052 002 1617) detālplānojumam”. Par detālplānojuma izstrādes vadītāju apstiprināts Zintis Varts, bet par detālplānojuma izstrādātāju - arhitekts Uldis Norītis. Sabiedriskās apspriešanas 1.posma termiņš: no 2009.gada 21.augusta līdz 11.septembrim.

Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus detālplānojuma projekta izstrādei minētajā terminā lūdzu iesniegt Carnikavas novada Būvvaldē Carnikavā, Stacijas ielā 5, LV-2163. Apmeklētāju pieņemšana pirmdienās no pulksten 14 līdz 18 un ceturtdienās no pulksten 14 līdz 18, informācija pa tālr. 29149366 Z.Varts (projekta izstrādes vadītājs), 26403849 (izstrādātājs). Detālplānojuma izstrādātājs var neizskatīt iesniegtos priekšlikumus un ierosinājumus, kas tiks iesniegti pēc norādītā termiņa.

Iesniedza Sigrija Bernsone

Paziņojums par detālplānojumu

Saskaņā ar Ķeguma novada domes 05.08.2009. sēdes lēmumu nr.6 (protokols nr.12) „Par detālplānojuma zemes īpašumam „Noras” galīgās redakcijas apstiprināšanu” ir apstiprināts zemes īpašuma „Noras” (kad.nr.7429 005 0101) detālplānojums un tā grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi izdoti kā pašvaldības saistošie noteikumi nr.4. Ar saistošajiem noteikumiem var iepazīties Ķeguma novada domē, novada domes darba laikā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!