• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 1999. gada 24. maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.06.1999., Nr. 177/178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19586

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Prezidija un Frakciju padomes 1999.gada 27.maija sēdē

Vēl šajā numurā

01.06.1999., Nr. 177/178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidija 1999. gada 24. maija sēdē

1. Sēdē izskatīja četrus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1999.gada 27.maija sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu pēc Saeimas 1999.gada 27.maija sēdes.

4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Juridiskā komisija nolēmusi apakškomisiju Politisko organizāciju likuma izstrādei pārveidot par darba grupu.

5. Pieņēma zināšanai Latvijas un Ķīnas Tautas Republikas parlamentu sadarbības grupas vadītāja O.Deņisova iesniegumu par to, ka šā gada 26.maijā pulksten 18 Ķīnas vēstniecības telpās būs Latvijas un Ķīnas Tautas Republikas parlamentu sadarbības grupas tikšanās ar Ķīnas Tautas Republikas vēstnieku Latvijā.

6. Prezidijs nolēma nodot Saeimas kancelejai Saeimas revīzijas komisijas atzinumu par Saeimas 1998.gada pārskatu.

7. Prezidijs nolēma nodot Centrālajai vēlēšanu komisijai un Saeimas Mandātu un iesniegumu komisijai deputāta J.Bunkša iesniegumu par 7.Saeimas deputāta mandāta nolikšanu uz ministra amata pildīšanas laiku.

8. Apstiprināja izdevumu tāmi Eiropas Parlamenta deputāta, Eiropas Savienības un Latvijas apvienotās parlamentārās komitejas Eiropas Padomes delegācijas vadītāja Alfreda Gomolkas vizītei Rīgā 1999.gada 25.maijā.

9. Nolēma nodot Saeimas Juridiskajai komisijai valsts kontroliera R.Černaja iesniegumu, kurā ierosināts apstiprināt Agri Krūmiņu par Valsts kontroles padomes locekli.

10. Izskatīja deputātes K.Lībanes iesniegumu un attaisnoja viņas kavējumu Saeimas 1999.gada 20.maija sēdē.

11. Apstiprināja komandējumus:

1) Ziemeļatlantijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam A.Kiršteinam laikā no 1999.gada 9.jūnija līdz 11.jūnijam uz Ziemeļatlantijas Asamblejas politiskās komitejas un Aizsardzības un drošības komitejas sēdēm Kijevā (Ukraina);

2) Saeimas Eiropas lietu komisija priekšsēdētājam E.Inkēnam un komisijas konsultantei I.Rubenei laikā no 1999.gada 29.maija līdz 2.jūnijam uz Eiropas Savienības valstu Eiropas lietu komisiju pārstāvju sanāksmi Berlīnē (Vācija);

3) Saeimas Kancelejas Informācijas nodaļas vadītājai A.Dūdiņai laikā no 1999.gada 26.maija līdz 30.maijam uz semināru Vīnē (Austrija);

4) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei A.Jankevicai 1999.gada 31.maijā un 1.jūnijā uz 8.Parlamentāras konferences par sadarbību Baltijas jūras reģionā sagatavošanas darba grupas un sekretariāta sēdi Mariehamnā (Somija);

5) Saeimas Kancelejas Personāla nodaļas vecākajai speciālistei R.Leiņai laikā no 1999.gada 5.jūnija līdz 9.jūnijam uz semināru Sofijā (Bulgārija).

12. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja R.Ražuka, delegācijas locekļu, delegācijas sekretāres, Stenogrammu nodaļas vadītājas un darbinieku, šofera G.Duraškeviča komandējumu uz Viļņu (Lietuva) no 1999.gada 27.maija līdz 29.maijam.

13. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja J.Sinkas pārskatu par piedalīšanos Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas 1999.gada sesijas otrajā daļā Strasbūrā šā gada 26.—30.aprīlī;

2) deputātu, Budžeta un finansu (nodokļu) komisijas locekļu I.Ūdres, L.Bojāra, G.Bojāra, J.Lāčplēša, M.Vītola, deputātu K.Greiškalna, L.Muciņa, A.Razminoviča, J.Bunkša, G.Damberga un konsultantu G.Strautiņas, D.Balodes un J.Šinta pārskatu par piedalīšanos apmācību programmā Māstrihtā un Briselē šā gada 8.—12.maijā.

14. Prezidijs nolēma sasaukt Frakciju padomes sēdi 1999.gada 27.maijā pulksten 10.30.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!