• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot Pateicības rakstus Latvijas jaunajiem sportistiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.07.2009., Nr. 117 https://www.vestnesis.lv/ta/id/195283

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Starptautiskā valūtas fonda sarunām ar Latvijas valdību

Vēl šajā numurā

24.07.2009., Nr. 117

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot Pateicības rakstus Latvijas jaunajiem sportistiem

 

23.jūlijā Ministru prezidents Valdis Dombrovskis pasniedza Pateicības rakstus Latvijas jaunajiem sportistiem par izciliem panākumiem Eiropas čempionātos.

Svinīgā pasākumā Ministru prezidents pateicās sportistiem, treneriem un sporta federācijām par pašaizliedzīgo darbu un azartiskumu, kas ļāva gūt uzvaras un uzrādīt visaugstākos sasniegumus. V.Dombrovskis īpaši atzīmēja Latvijas U–20 meiteņu basketbola izlases galvenā trenera Ainara Čukstes ieguldījumu, kurš jau otro reizi kā U–20 izlases galvenais treneris sagatavojis jaunās sportistes bronzas godalgu izcīnīšanai Eiropas čempionātā. “Bronzas medaļas izcīnīšana Eiropas U-20 čempionātā dod pamatotas cerības, ka tieši šajā izlasē aug nākamās Latvijas un Eiropas sieviešu basketbola zvaigznes,” pauda V.Dombrovskis.

Ministru prezidents pateicās arī Latvijas jaunajiem vieglatlētiem, viņu treneriem, kā arī kanoe airētājiem, kuri Eiropas U–23 čempionātos izcīnīja zelta medaļas. “Latvijā aug jauna zelta paaudze vieglatlētikā un kanoe airēšanā, ko pierāda šie panākumi. Jācer, ka 2012.gada vasaras Olimpiskajās spēlēs Londonā Latvijai būs zelts arī septiņcīņā, šķēpa mešanā, tāllēkšanā un kanoe airēšanā. Tas nemaz nav nereāls sapnis, jo 2008.gada Pekinas Olimpiskajās spēlēs Latvija izcīnīja zelta, sudraba un bronzas medaļas.”

Ministru prezidenta Pateicības rakstus saņēma Latvijas U–20 meiteņu basketbola izlases spēlētājas par bronzas medaļu izcīnīšanu Eiropas U–20 basketbola čempionātā sieviešu valstsvienībām, komandas galvenais treneris Ainars Čukste, treneris Edijs Eglītis un ārste Līga Folkmane.

Pateicības rakstus saņēma Eiropas U–23 čempionāta vieglatlētikā zelta medaļu ieguvēji Madara Palameika (šķēpmešanā) un Jānis Leitis (tāllēkšanā), kā arī sportistu treneri Gints Palameiks un Uldis Kurzemnieks. Pateicības rakstus ar Latvijas Vieglatlētikas savienības starpniecību saņems Eiropas U–23 čempionāta vieglatlētikā zelta medaļas ieguvēja septiņcīņā Aiga Grabuste un viņas treneri Ludmila Olijare un Aleksandrs Čumakovs, kuri šobrīd atrodas ārpus Latvijas.

Pateicības rakstus saņēma arī Eiropas U–23 čempionāta smaiļošanā un kanoe airēšanā zelta medaļu ieguvēji Aleksejs Rumjancevs un Kristaps Straume (kanoe airēšanā) un viņu treneris Aigars Aglenieks.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!