• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.07.2009., Nr. 111 https://www.vestnesis.lv/ta/id/194834

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

15.07.2009., Nr. 111

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi


 

Zemkopības ministrija, pamatojoties uz Meža attīstības fonda padomes lēmumu, izsludina pieteikšanos valsts atbalstam meža nozares attīstībai 2009.gadā

1. Konkurss sekojošām finansējuma sadaļām:

1.1. Ilgtermiņa zinātniskās izpētes projektu 2009.gada uzdevumu izpilde;

1.2. Meža nozares atbalsta un attīstības programmas un projekti sabiedrības informēšanai un izglītošanai;

1.3. Meža nozares atbalsta un attīstības programma un projekts - Bezmaksas informatīvā izdevuma meža īpašniekiem un citiem interesentiem par meža apsaimniekošanu un saistītiem jautājumiem “Čiekurs” sagatavošana un izplatīšana (tostarp elektroniski).

2. Konkurss sekojošiem projektiem:

2.1. 2009.gada prioritārā jomā - Meža nozares ekonomiskās situācijas monitorings un novērtējums 2009.gadā;

2.2. Valsts starptautisko saistību izpilde meža monitoringa pasākumu veikšanai (CO2 piesaistes un emisijas noteikšanai zemes izmantošanas, zemes izmantošanas maiņas un mežsaimniecības sektorā par 1990.-2008.gadu un Eiropas meža monitoringa sistēmas attīstības projekta “Further Development and Implementation of an EU-level Forest Monitoring System” (FUTMON) ieviešana);

2.3. Meža nozares atbalsta un attīstības programmas un projektu ietvaros Konkursa “Mūsu mazais pārgājiens” uzvarētāju apbalvošana;

2.4. Latvijas kokrūpniecības un meža īpašnieku pārstāvība Eiropā.

Projektu darba uzdevumi (2.1.-2.4.) pieejami Zemkopības ministrijas mājas lapā, sadaļā Meža nozare: www.zm.gov.lv.

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš 21 diena no konkursa izsludināšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un Zemkopības ministrijas mājas lapā.

Projekta iesniegumu jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta Centrālajā aparātā Rīgā, Republikas laukumā 2, 8.stāvā, 820.kabinetā.

Iesnieguma veidlapa un informācija par projektu iesniegšanas kārtību pieejama Lauku atbalsta dienesta mājas lapā: www.lad.gov.lv un Zemkopības ministrijas mājas lapā, sadaļā Meža nozare: www.zm.gov.lv.


Paziņojums par koncesijas konkursa “Par tiesību piešķiršanu

sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem Jelgavas pilsētas

maršrutu tīkla pilsētas nozīmes maršrutos” ID Nr. JD 1/2009 rezultātiem

Jelgavas pilsētas pašvaldība informē, ka saskaņā ar konkursa komisijas 2009.gada 26.jūnijā pieņemto lēmumu (protokols nr.3) konkursā “Par tiesību piešķiršanu sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem Jelgavas pilsētas maršrutu tīkla pilsētas nozīmes maršrutos” par uzvarētāju ir atzīts un līgumu par sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem Jelgavas pilsētas maršrutu tīkla pilsētas nozīmes maršrutos ir paredzēts slēgt ar SIA ”Jelgavas autobusu parks”.

Informējam, ka saskaņā ar Konkursa nolikuma VIII sadaļas nosacījumiem līgums par sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanu ar autobusiem Jelgavas pilsētas maršrutu tīkla pilsētas nozīmes maršrutos tiks sagatavots, ņemot vērā pretendenta piedāvājumu un nosūtīts 30 dienu laikā no paziņojuma par konkursa rezultātiem publicēšanas dienas.

Komisijas lēmumu par līgumu par sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanu ar autobusiem Jelgavas pilsētas maršrutu tīkla pilsētas nozīmes maršrutos noslēgšanu var pārsūdzēt tiesā Administratīvā procesa likumā noteiktajā kārtībā.

 


Biedrība “Īģes lauku partnerība “ izsludina atklātu projektu konkursa

I kārtu Lauku attīstības programmas 413.pasākuma ietvaros

“Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana

vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā”

Konkurss tiek izsludināts:

413.pasākuma “Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā”

2.aktivitātē:

iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu (tajā skaitā apmācību un interešu klubu, kultūras , vides aizsardzības, sporta un cita brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu ) dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem.

3.Rīcība

1.Pakalpojuma pieejamības nodrošināšana uzstādot informācijas un norādes zīmes. Pieejamais finansējums Ls 20 126,25.

Projektu iesniegumus pieņems no 2009.gada 20.augusta līdz 2009.gada 20.septembrim biedrība “Īģes lauku partnerība” Rīgas ielā 4, Alojā, Limbažu rajons, LV-4064.

Ar Vietējās attīstības stratēģiju var iepazīties Alojas novada domē, Staiceles pilsētas pārvaldē, Braslavas pagasta pārvaldē “Sabiedriskajā centrā” Puikulē, vietējā rīcības grupā un LAD mājas lapā: www.lad.gov.lv.

Projektu īstenošanas ilgums – maksimums 2 gadi pēc Lauku atbalsta dienesta lēmuma par projekta apstiprināšanu.

Ar rīcību mērķiem, plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīvā atzinuma saņemšanai par projekta iesniegumu var iepazīties Lauku atbalsta dienesta mājas lapā: www.lad.gov.lv. un vietējā rīcības grupā.

Informācija pa e-pastu: ige.aloja@inbox.lv.


Alūksnes rajona padomes paziņojums par koncesijas konkursa rezultātiem

Alūksnes rajona padome paziņo, ka saskaņā ar Komisijas koncesijas piešķiršanai par tiesībām sniegt sabiedriskā transporta pakalpojumus ar autobusiem Alūksnes rajona reģionālajos vietējās nozīmes un pilsētas nozīmes maršrutos (apst. ar Alūksnes rajona padomes 23.12.2008. lēmumu nr. 109 “Par sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanu ar autobusiem maršruta tīkla reģionālās vietējās nozīmes un pilsētas nozīmes maršrutos”, (prot. nr. 14, 10.p.)) 09.07.2009. lēmumu (prot. nr.10, 5.p.), konkursā “Par tiesībām sniegt sabiedriskā transporta pakalpojumus ar autobusiem Alūksnes rajona maršrutu tīkla reģionālajos vietējās nozīmes un pilsētas nozīmes maršrutos”, identifikācijas nr. ARPK 2009/1, par uzvarētāju atzīta SIA “TU VIDLATAUTO”, ar kuru atbilstoši Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu prasībām un koncesijas konkursa nosacījumiem tiks slēgts koncesijas līgums par sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanu ne agrāk kā mēnesi pēc lēmuma par konkursa rezultātiem spēkā stāšanās dienas.

Komisijas lēmumu var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā Voldemāra Baloža ielā 13a, Valmierā, LV-4201, viena mēneša laikā no lēmuma spēkā stāšanās dienas.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!