• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.07.2009., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/ta/id/194562

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

08.07.2009., Nr. 106

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības


 

Pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” lūdz ZAIGU DZENI, ANDRI DZENI un KĀRLI DZENI, dzīv. Siguldas ielā 12a-55, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 247,68 apmērā (uz 2009. gada 30. jūniju). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.



Pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” lūdz SARMĪTI KRĀĢI, dzīv. Brīvības ielā 21-52, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 259,26 apmērā (uz 2009. gada 30. jūniju). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.



Pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” lūdz ELLU JAKUBAŅECU, dzīv. Pētera ielā 7-6, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 238,37 apmērā (uz 2009. gada 30. jūniju). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.



Tatjana Kokoreva brīdina dzīvokļa nr. 13, Rūpniecības ielā 16, Rīgā, īrnieku IVARU SKANSTIŅU, un viņa ģimenes locekļus DŽOJU SKANSTIŅU, un DANU SKANSTIŅU, ja viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas netiks pilnībā samaksāts parāds par dzīvokļa nr. 13, Rūpniecības ielā 16, Rīgā, īri, pamatpakalpojumiem un soda nauda, Tatjana Kokoreva saskaņā ar likuma “Par dzīvojamo telpu īri” 28.2 pantu iesniegs tiesā prasību par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu, īrnieka un viņa ģimenes locekļu izlikšanu no dzīvojamās telpas bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas un parāda piedziņu.

Sludinājumu iesniedza T.Kokorevas pilnvarotā persona Anda Miķelsone



Precizējot iepriekš publicēto

“Latvijas Vēstneša” 2009.gada 4.jūlija 104.laidiena 103.lappusē publicētajā uzaicinājuma nokārtot saistības tekstā pareizi jābūt – SIA “RIMIDALV”, vien.reģ.nr.43603008410. Pēdējās rindkopas teksts ir šāds:

Brīdinu, ja Māris Baļēvičs nesamaksās parādu Ls 891,88 iepriekš norādītajā laikā, SIA “RIMIDALV” būs spiesta vērsties LR tiesā ar prasību pret Māri Baļēviču par izlikšanu no dzīvokļa nr. 77, Aspazijas ielā 27, Jelgavā, ar visām piederīgajām personām un visām mantām, kā arī ar prasību par parāda, līgumsoda un zaudējumu piedziņu.

Atvainojamies visām ieinteresētajām personām par pieļauto neprecizitāti.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!