• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: - tiekoties ar Starptautiskā Valūtas fonda pārstāvi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.07.1999., Nr. 239 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19429

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Mums ir jāpārvērtē savas iespējas un vajadzības"

Vēl šajā numurā

27.07.1999., Nr. 239

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— tiekoties ar Starptautiskā Valūtas fonda pārstāvi

Vakar, 26.jūlijā, Ministru prezidents Andris Šķēle tikās ar Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) pastāvīgo pārstāvi Latvijā Dimitri Demekas.

Tikšanās laikā pārrunāti dažādi Latvijas ekonomikai svarīgi jautājumi. A.Šķēle un D.Demekas bija vienisprātis, ka situācija Latvijā juridiski un formāli atgādina 1995.gada situāciju, kad nebija parakstīts vienošanās memorands starp Latviju un SVF. Puses vienojās, ka sarunas jāatjauno un mēneša laikā jābūt skaidrām vienošanās pamatnostādnēm.

Runājot par fiskālo politiku, SVF pārstāvis uzsvēra, ka ir svarīgi, lai valdība pieturētos pie valdības deklarācijā minētā viena procenta fiskālā deficīta.

Sarunā tika minēts arī jautājums par valsts pārvaldes efektivitāti, kas skar ierēdņu skaita samazināšanu valsts iestādēs.

D.Demekas uzsvēra, ka SVF pievērsīs uzmanību arī muitas tarifiem Latvijā un pēc iespējas konkrētai valdības rīcībai privatizācijas jomā.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!