• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 2009.gada 26.jūnija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.07.2009., Nr. 102 https://www.vestnesis.lv/ta/id/194249

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas ārkārtas sesijas sasaukšanu 2009.gada 29.jūnijā

Vēl šajā numurā

02.07.2009., Nr. 102

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par Saeimas Prezidija 2009.gada 26.jūnija sēdi


 

1. Nolēma sasaukt Saeimas ārkārtas sesiju 2009.gada 29.jūnijā pulksten 12.00.

2. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 29.jūnija līdz 5.jūlijam.

3. Pieņēma zināšanai Itālijas Republikas parlamenta deputātu grupas sadarbībai ar Latvijas Republikas Saeimu vizītes Latvijā programmu.

4. Pieņēma zināšanai un nolēma nodot Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai un Saeimas Kancelejai Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Arņa Cimdara iesniegumu par Eiropas Parlamentā ievēlētajiem 9.Saeimas deputātiem.

5. Pieņēma zināšanai un nolēma nodot Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai un Saeimas Kancelejai Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Arņa Cimdara iesniegumu par republikas pilsētu domēs un novadu domēs ievēlētajiem 9.Saeimas deputātiem.

6. Pieņēma lēmumu par grozījumiem “Noteikumos par kārtību, kādā Saeimas Prezidija locekļi, Saeimas pastāvīgo komisiju priekšsēdētāji un Saeimas darbinieki izmanto mobilos telefona sakarus”.

7. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai un Saeimas Juridiskajam birojam tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par izdevuma “Latvijas Republikas Saeimas un Ministru Kabineta Ziņotājs” kā oficiālo publikāciju avota izdošanas lietderību.

8. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai un Saeimas Juridiskajam birojam tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu, kurā izteikts priekšlikums par likumu un citu Saeimas, Valsts prezidenta un Ministru kabineta pieņemto aktu izsludināšanas un publicēšanas procesa pilnveidošanu.

9. Pieņēma lēmumu par drošības pasākumiem Amerikas Savienoto Valstu Senāta senatora Džordža Voinoviča darba vizītes laikā Latvijas Republikā 2009.gada 30.jūnijā.

10. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājas Vairas Paegles iesniegumu par Saeimas Eiropas lietu komisijas tikšanos ar Gruzijas parlamenta Eiropas integrācijas komisiju.

11. Pieņēma lēmumu par pasākumiem, lai nodrošinātu atlīdzības izdevumu samazināšanu atbilstoši grozījumiem likumā “Par valsts budžetu 2009.gadā”.

12. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus:

Inesei Šleserei (Saeimas 18.jūnija sēdē);

Viktoram Ščerbatiham (Saeimas 12.jūnija ārkārtas sēdes turpinājumā, kas notika šā gada 16.jūnijā, Saeimas 16.jūnija ārkārtas sēdē un Saeimas 18.jūnija sēdē).

13. Apstiprināja komandējumu Eiropas lietu komisijas konsultantam Ģirtam Ostrovskim uz Stokholmu (Zviedrija) no 2009.gada 5.jūlija līdz 7.jūlijam.

14. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja Jāņa Eglīša, delegācijas locekļa Gunāra Laicāna, delegācijas sekretāra Igora Aizstrauta un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja Raivja Paura komandējumu uz Viļņu (Lietuva) no 2009.gada 28.jūnija līdz 3.jūlijam.

 

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!