• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Ministru prezidenta piedalīšanos Eiropadomes sanāksmē 18.–19.jūnijā Briselē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.06.2009., Nr. 96 https://www.vestnesis.lv/ta/id/193613

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts kase: Par valsts budžeta izpildi maijā

Vēl šajā numurā

19.06.2009., Nr. 96

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas Ministru prezidenta piedalīšanos Eiropadomes sanāksmē 18.–19.jūnijā Briselē


 

Saprašanās memoranda par Baltijas enerģētikas tirgus starpsavienojumu plānu parakstīšanas ceremonijā

S3.JPG (38597 bytes)
Saprašanās memoranda par Baltijas enerģētikas tirgus starpsavienojumu plānu parakstīšanā (no kreisās): Eiropas Komisijas (EK) enerģētikas komisārs Andris Piebalgs, Vācijas pastāvīgais pārstāvis EK Edmunds Dukvics, Čehijas Eiropas lietu ministrs Štefans Fīle, Latvijas Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, Igaunijas premjerministrs Andruss Ansips, Zviedrijas premjerministrs Fredriks Reinfelts, Eiropas Komisijas prezidents Žozē Manuels Barrozu, Somijas premjerministrs Matti Vanhanens, Lietuvas premjerministrs Andrjus Kubiļus, Dānijas premjerministrs Larss Rasmusens, Polijas pastāvīgais pārstāvis EK Jans Tombiņskis
Eiropas Komisijas audiovizuālā dienesta foto

 

Tiekoties ar Ziemeļu un Baltijas valstu valdību vadītājiem

18.jūnija rītā Ministru prezidents Valdis Dombrovskis Briselē tikās ar Ziemeļu un Baltijas valstu premjerministriem. Sarunas laikā valdību vadītāji, jo īpaši Zviedrijas, stingri iestājās par to, ka ir jāpanāk atbalsts Latvijas budžeta grozījumiem, lai saņemtu starptautiskā aizdevuma nākamo daļu.

Zviedrijas premjerministrs Frederiks Reinfelts izteica stingru atbalstu Latvijas valdības šobrīd veiktajiem fiskālās politikas pasākumiem, kuri balstās uz lata stabilitātes nodrošināšanu, piebilstot, ka tam ir būtiska nozīme Ziemeļu un Baltijas reģiona ekonomiskās drošības un stabilitātes saglabāšanā.

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis tikās arī ar Nīderlandes premjerministru Janu Peteru Balkenendi, kurš izteica savu atbalstu Latvijas ekonomikas reformu gaitai un budžeta izdevumu samazināšanai. Pārrunājot ekonomisko situāciju Latvijā, Nīderlandes valdības vadītājs pauda izpratni par Latvijas valdības sniegto atbalstu banku sektora stabilizācijai, piebilstot, ka līdzīgus pasākumus veica arī Nīderlandes valdība. V.Dombrovskis tikās arī ar citu Eiropas valstu līderiem un aktīvi aizstāvēja Latvijas pozīciju, skaidrojot situāciju ar budžeta grozījumiem un nepieciešamību saņemt nākamo aizdevuma daļu.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!