• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.06.2009., Nr. 96 https://www.vestnesis.lv/ta/id/193546

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

19.06.2009., Nr. 96

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi


 

Rīgas rajona Lauku attīstības biedrība izsludina atklāta konkursa projektu

iesniegumu pieņemšanas uzsākšanu „Rīgas rajona Lauku attīstības biedrības

attīstības stratēģijā 2009.-2013.gadam” ieviešanai Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Lauku attīstības programmas 2007.-2013.gadam

pasākuma (410) „Vietējās attīstības stratēģijas” ietvaros

Projektu iesniegumus pieņems no 2009.gada 25.jūlija līdz 2009.gada 25.augustam.

2009.gadā pieejamais finansējums Ls 138521,52.

Konkurss izsludināts:

413.pasākums “Lauku ekonomikas dažādošana dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijās”

1.aktivitāte: iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide pakalpojumu pieejamībai, kvalitātei un sasniedzamībai vietējiem iedzīvotājiem.

1.2.1.rīcība: Jaunu sociālo un sadzīves pakalpojumu izveide un esošo pilnveidošana vietējiem iedzīvotājiem. Pieejamais finansējums LVL 27 650.

2.aktivitāte iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu (tajā skaitā apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un cita brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem.

1.1.2.rīcība Publiskās infrastruktūras pilnveidošana pakalpojumu pieejamībai, dzīves kvalitātes uzlabošanai un vides resursu saglabāšanai vietējiem iedzīvotājiem. Pieejamais finansējums LVL 27 650.

2.1.1.rīcība Atbalsts iedzīvotāju sabiedrisko aktivitāšu realizēšanai. Pieejamais finansējums LVL 48 428.

2.2.1.rīcība Atbalsts kultūrvides saglabāšanai un attīstībai vietējiem iedzīvotājiem. Pieejamais finansējums LVL 14015,52.

2.3.1.rīcība Sporta, tehniskās jaunrades un citu brīvā laika pavadīšanas veidu izveide un attīstība. Pieejamais finansējums LVL 20 778.

Projektu īstenošanas ilgums 2 gadi pēc LAD lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

Projekta iesniegumu iesniegšanas adrese: Rīgas rajona Lauku attīstības biedrība, Birzes iela 4, Allažu pagasts, Rīgas rajons, LV-2154.

Ar Stratēģiju, rīcības mērķiem, to plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīva atzinuma saņemšanai var iepazīties Rīgas rajona lauku attīstības biedrībā Allažos, Birzes ielā 4, Allažu, Mores un Siguldas pagastu administrācijās, Inčukalna, Krimuldas, Mālpils, Saulkrastu, Sējas un Siguldas novadu domēs, kā arī minēto pašvaldību mājaslapās: www.allazi.lv, www.malpils.lv, www.sigulda.lv, www.incukalns.lv, www.vangazi.lv, www.seja.lv, www.krimulda.lv, www.saulkrasti.lv. kā arī Lauku atbalsta Dienesta mājaslapā: www.lad.gov.lv.

Informācija par e-pastu: rrlab@inbox.lv vai pa tālr. 67970250.

 

 

 

Biedrība ”Alūksnes lauku partnerība” izsludina atklāta konkursa projektu

iesniegumu pieņemšanas uzsākšanu „Alūksnes lauku partnerības teritorijas

attīstības stratēģija 2009.-2013.gadam” ieviešanai Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Lauku attīstības programmas 2007.- 2013.gadam

pasākuma (410) „Vietējās attīstības stratēģijas” ietvaros

Biedrība „Alūksnes lauku partnerība” izsludina projektu konkursa I kārtu par kopējo finansējumu 72 869,18 LVL.

Konkurss izsludināts 413.pasākuma “Lauku ekonomikas dažādošana dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijās” ietvaros:

2.aktivitāte „Inventāra, parīkojuma un maza apjoma infrastruktūras izveide (t.sk. jauna būvniecība un rekonstrukcija) sabiedrisko aktivitāšu (t.sk. apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un citu brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošanai,

1.1. rīcība: „Sabiedrisko aktivitāšu (t.sk. apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un citu brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošana dažādām iedzīvotāju grupām”. Rīcībai piešķirtais finansējums 14 921,11 LVL.

1.aktivitāte „Inventāra, aprīkojuma un maza apjoma infrastruktūras izveide (t.sk. jauna būvniecība un rekonstrukcija) pakalpojumu pieejamībai, kvalitātei un sasniedzamībai”.

1.3. rīcība „Sadzīves pakalpojumu klāsta pilnveidošana”. Rīcībai piešķirtais finansējums 6881,32 LVL.

312(311).pasākums „Atbalsts uzņēmumu radīšanai un attīstībai”, 1.apakšpasākums „Atbalsts mikrouzņēmumu radīšanai un attīstībai” un 2.apakšpasākums „Lauksaimniecības uzņēmumu ar lauksaimniecību nesaistītu darbību dažādošana”.

3.1.rīcība:„Iedzīvotāju ekonomiskās aktivitātes veicināšana”. Rīcībai piešķirtais finansējums 30 832,15 LVL.

313.pasākums „Tūrisma aktivitāšu veicināšana”, 1.aktivitāte „Esošo tūrisma mītņu līdz 20 gultasvietām rekonstrukcija”, 2.aktivitāte „Esošo tūrisma mītņu ēdināšanas bloka būvniecība un rekonstrukcija, nepieciešamā aprīkojuma iegāde”, 3.aktivitāte „Kempingu un hosteļu – koplietošanas virtuves, ēdamtelpas, tualetes un dušas jauna būvniecība vai rekonstrukcija, neietverot pirts, saunas būvniecību” un 4.aktivitāte „Tūrisma pakalpojumu sniegšanas dažādošana”.

3.2. rīcība „Lauku tūrisma pakalpojumu dažādošana un pilnveidošana”. Rīcībai piešķirtais finansējums 20 234,60 LVL.

1. Projektu pieteikumu iesniegšana no 27.jūlija līdz 27.augustam plkst. 17 Dārza ielā 11, Alūksnē, LV-4301, vai uz e-pastu partneriba@aluksne.lv elektroniska dokumenta formā parakstītu ar drošu elektronisko parakstu un apliecinātu ar laika zīmogu.

2. Projektu īstenošanas ilgums – 2 gadi pēc LAD lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

3. Ar biedrības „Alūksnes lauku partnerība” izstrādāto vietējās teritorijas attīstības stratēģiju var iepazīties Dārza ielā 11-412, Alūksnē, katru darba dienu no plkst. 10 līdz 17 vai mājas lapās: www.aluksne.lv un www.ape.lv.

4. Ar rīcību mērķiem, to plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīva atzinuma saņemšanai par projektu iesniegumu ir iespējams iepazīties LAD mājas lapā www.lad.gov.lv, Alūksnes lauku partnerībā un mājas lapās: www.aluksne.lv, www.ape.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!