• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Publiskie pārskati. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.06.2009., Nr. 95 https://www.vestnesis.lv/ta/id/193479

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Vēl šajā numurā

18.06.2009., Nr. 95

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Publiskie pārskati


 

Paziņojums par publisko pārskatu

Bauskas rajona padome paziņo, ka 28.05.2009. ar padomes lēmumu (prot.nr.5, 2.p.) apstiprināts Bauskas rajona padomes 2008.gada publiskais pārskats. Ar tā pilnu tekstu var iepazīties 226.telpā Uzvaras ielā 1, Bauskā, un Bauskas rajona padomes mājaslapā www.bauskarp.lv.


Paziņojums par publisko pārskatu

Višķu pagasta padome paziņo, ka 2009.gada 5.jūnijā ārkārtas padomes sēdē ar lēmumu nr.193 (prot.nr.3, 10.§) apstiprināts Višķu pagasta padomes 2008.gada publiskais pārskats. Ar tā pilnu tekstu var iepazīties Višķu pagasta padomes telpās (Skolas iela 17, Špoģu c., Višķu pagasts, Daugavpils rajons), kā arī Višķu pagasta padomes mājaslapā: http://www.viski.lv.


Paziņojums par publisko pārskatu

Krāslavas rajona padome informē, ka 29.05.2009. ir pieņemts lēmums “Par Krāslavas rajona pašvaldības 2008.gada publisko pārskatu” (protokols nr.4, 4.§).

Publiskā gada pārskata pilns teksts ir publicēts Krāslavas rajona padomes mājaslapā internetā www.kraslavasrajons.lv, vietējā informatīvajā izdevumā un ar to var iepazīties rajona padomes Budžeta un finanšu nodaļā (Skolas ielā 7, Krāslavā).


Publiskais pārskats

Skrīveru pagasta padome paziņo, ka 2009.gada 28.maija sēdē ir pieņemts Skrīveru pagasta pašvaldības 2008.gada publiskais pārskats. Ar pilnu publiskā pārskata tekstu var iepazīties Skrīveru pagasta padomes kancelejā Skrīveru pagasta pašvaldības bibliotēkās un mājas lapā: www.skriveri.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!