• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrs: Par "Lattelecom" darbības depolitizēšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.06.2009., Nr. 94 https://www.vestnesis.lv/ta/id/193443

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētājs: Izsakot līdzjūtību Igaunijas parlamenta priekšsēdētājai un tautai

Vēl šajā numurā

17.06.2009., Nr. 94

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrs: Par “Lattelecom” darbības depolitizēšanu


 

Ekonomikas ministrs Artis Kampars uzskata, ka ekspremjera Aigara Kalvīša atkāpšanās no padomes priekšsēdētāja amata depolitizēs “Lattelecom” darbību.

 “Valdības lēmums likvidēt arī samazinātās valsts un pašvaldību uzņēmumu padomes bija saprātīgs un neizbēgams. Padomes vairs nedarbojās kā uzņēmumu darbības uzraudzības institūcijas, bet gan bija pārvērstas par partiju barotnēm un bija sevi pilnīgi diskreditējušas,” uzsver ekonomikas ministrs.

Ministrs apliecināja, ka pēc valsts budžeta grozījumu pieņemšanas plāno tikties ar “TeliaSonera” pārstāvjiem, lai pārrunātu ar “Lattelecom” darbību saistītus jautājumus, tostarp arī “Lattelecom” padomes likvidēšanu, tās vietā meklējot citus uzņēmuma darbības uzraudzības veidus.

A.Kalvītis “Lattelecom” padomes priekšsēdētāja amatā tika apstiprināts 11.maijā. Jāatgādina, ka pēc ekonomikas ministra mutiska rīkojuma A.Kalvītim “Lattelecom” padomes priekšsēdētāja amatā tika būtiski samazināts atalgojums – no nepilniem 9000 latiem līdz 2850 latiem mēnesī.

 

Sandris Sabajevs, ekonomikas ministra preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!