• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.06.2009., Nr. 92 https://www.vestnesis.lv/ta/id/193222

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

12.06.2009., Nr. 92

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi


 

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

1. Lauku atbalsta dienests izsludina kompensāciju maksājuma veida projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Zivsaimniecības fonda un Rīcības programmas pasākuma „Sociāli ekonomiskie pasākumi” aktivitātē „Kompensācijas zvejas kuģu apkalpes locekļiem (zvejniekiem) pēc pilnīgas zvejas darbību pārtraukšanas” saskaņā ar 2008.gada 18.augusta Ministru kabineta noteikumiem Nr.664 „Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu kompensāciju maksājumu veidā lauku un zivsaimniecības attīstībai” un 2008.gada 7.jūlija Ministru kabineta noteikumiem Nr.514 „Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība kompensāciju maksājumu veidā zivsaimniecības attīstības pasākumam „Sociāli ekonomiskie pasākumi””.

Otrās kārtas projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2009.gada 13.jūlija līdz 2009.gada 13.augustam.

Otrās kārtas pieejamais kopējais publiskais finansējums ir 1 500 000 LVL.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs. Reģionālo lauksaimniecības pārvalžu adreses ir atrodamas mājas lapā: www.lad.gov.lv.

Kārtā iesniegto projektu iesniegumu īstenošanas beigu datums ir 1 (viena) gada laikā no līguma noslēgšanas dienas starp atbalsta pretendentu un Lauku atbalsta dienestu. Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami mājas lapā: www.lad.gov.lv.

2. Lauku atbalsta dienests izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Zivsaimniecības fonda un Rīcības programmas pasākumam „Zvejas aktivitāšu pilnīga pārtraukšana” saskaņā ar 2008.gada 6.maija Ministru kabineta noteikumiem Nr.323 „Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība zivsaimniecības attīstībai pasākumam „Zvejas aktivitāšu pilnīga pārtraukšana””.

Trešās kārtas projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2009.gada 13.jūlija līdz 2009.gada 13.augustam.

Trešās kārtas pieejamais publiskais finansējums ir 2 500 000 LVL.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs pēc atbalsta pretendenta juridiskās adreses. Reģionālo lauksaimniecības pārvalžu adreses ir atrodamas mājas lapā: www.lad.gov.lv.

Kārtā iesniegto projektu iesniegumu īstenošanas beigu datums ir 1 (viena) gada laikā no līguma noslēgšanas dienas starp atbalsta pretendentu un Lauku atbalsta dienestu. Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami mājas lapā: www.lad.gov.lv.

 

Biedrība „Lauku partnerība Ziemeļgauja”

izsludina vietējās attīstības stratēģijas īstenošanas I kārtas projektu konkursu

Tiks pieņemti projektu iesniegumi „Lauku attīstības programmas 2007. - 2013.gadam” pasākuma „Vietējās attīstības stratēģijas” ietvaros

Pasākuma „Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijās” 2.aktivitātes „Iekārtu, tehnikas , aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu (tajā skaitā apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un cita brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem” 1. un 2.rīcībās.

1.rīcība „ Brīvā laika pavadīšanai paredzētās infrastruktūras ierīkošana un pilnveidošana vietējiem iedzīvotājiem”. Paredzētais finansējums 50 550,58 LVL.

2.rīcība „Vides sakārtošana un dabas resursu ilgtspējīga izmantošana”. Paredzētais finansējums 14 000 LVL.

Ar vietējās attīstības stratēģiju var iepazīties biedrības „Lauku partnerība Ziemeļgauja” birojā Strenčos, Valkas ielā 16, (tālr.64720324) un biedrības mājas lapā www.zgauja.lv

Projektu iesniegumi tiks pieņemti no 15.jūlija līdz 15.augustam darbadienās no plkst.10.00 - 16.00 biedrības birojā Strenčos, Valkas ielā 16.

Projektu īstenošanas ilgums: 2 gadi pēc Lauku atbalsta dienesta lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanas.

Ar Rīcību mērķiem, plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu, kas jāiegūst pozitīva atzinuma saņemšanai, var iepazīties LR ZM Lauku atbalsta dienesta mājas lapā www.lad.gov.lv, biedrības mājas lapā www.zgauja.lv un biedrības birojā Strenčos, Valkas ielā 16.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!